Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanact spune:
Buna ziua tuturor!
sufletel mi-a placut tare mult ceea ce ai povestit
..
Fetelor eu azi merg sa ma marturisesc..Va rog sa ma IERTATI, cu toate ca nu va cunosc demult.
ALBUM
Asa creste IOANA!
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Anaomaria spune:
Ioanact, Dumnezeu sa te ierte si sa te binecuvanteze!
Si pe mine sa ma iertati, ca sper sa ajung vineri la duhovnic.
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie"- S. Mehedinti
12+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut
laurraa spune:
buna fetelor!
happymum, foarte frumoasa initiativa; si eu am vrut sa fac acelasi lucru printre prieteni pt a ajuta la pictarea bisericii Sf Cuv Nectarie; la noi la Iasi nu e finalizata biserica, e pictat doar Sfantul Altar. Si tare mult mi-am dorit sa ajut, insa nicioadata nu e prea tarziu.Bravo! Dumnezeu o sa iti raslateasca fapta, ai sa vezi

caciantoni, foarte prompta ca de obicei; multumim

mers si eu astazi de aceasta Sf sarbatoare sa ma rog si pt voi si sa avem suflete luminate si binecuvantate cu bucuria de a avea un prunc sanatos in brate.
Doamne ajuta
30 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Claudelle spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica Claudelle - nu te impacienta. La prima sarcina nu sunt mari probleme cu Rh negativ. Din cate stiu eu doar de la a doua trebuie mare, mare atentie. Mergi cu incredere la medicul ginecolog si vorbeste cu el. Dar... eu te-as mai sfatui sa trimiti si sotul sa-si faca Rh-ul. S-ar putea sa ai surpriza unei prietene de-a mele care a aflat asa ca si sotul ei era tot cu Rh negativ si acum au deja 2 copii frumosi si sanatosi! Doamne ajuta! 8+Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
FETELOR.....ai avut gura aurita Anadominca, sotul are si el Rh-ul NEGATIV !!!!!!!!
Doamneeeee iti multumim din suflet si ajuta-ne in continuare !!!!!!!!!
magdita spune:
Fetele mele,
Astazi, in aceasta zi sfanta, mi-a fost ingaduit mie, pacatoasa, sa primesc cea mai frumoasa si mult asteptata veste din viata mea : doua teste de sarcina slab pozitive si beta hcg 129,700 mIU/ml.
Nu am cuvinte sa spun ce simt, sunt coplesita de emotii si ma rog din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta, care au ingaduit aceasta minune, sa aiba grija de puiutul meu mic din burtica si sa ne ajute sa crestem mari si sanatosi
.
Pup toate fetele si va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune, pentru listutele cu numele noastre duse pe la Sfintele Biserici si Manastiri. Doamne ajuta si post usor in continuare.
In seara asta vreau sa merg si la preot sa ma spovedesc si sa imi dea binecuvantarea pentru ca probabil bebe a fost conceput in post.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

happymum spune:
anadomnica 
claudelle, ai vazut? o grija mai putin acum. bravo, felicitari. sarcina usoara in continuare si sanatate multa. 
sufletel foarte induiosator. 
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
magdita anul asta S-A INTAMPLAT
!
uraaaaaaa... felicitari... sa fiti sanatosi si sarcina usoara pana la capatul celor 9 lunisoare si apoi numai de bine.
Dumnezeu sa te ierte si sa te ocroteasca!
fetelor care mergeti la marturisit, Dumnezeu sa va ierte!
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
bubu73 spune:
Magdita, ce vestea minunata ai primit tocmai astazi la o zi asa de mare si sfanta 

DD sa te aiba in paza, pr ca doar EL a facut aceasta minune.
MaraAnisia spune:
Magdita, felicitari din tot sufletul 

, vad ca ma lasati singurica, intai Anadomnica a plecat de pe listuta de langa mine, acum si tu, Doamne ajuta fetelor, ma bucur tare mult, vad ca aerul de bebelusi se invarte in jurul meu
.
sarcina usoara, draga Magdita 
, ce veste minunata am primit noi astazi.
Va puuuup pe toate si va urez o primavara frumoasa,
Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png