Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 9
danamiha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro Am primit cadou aseara, Magnifique de la Lancome...mi se pare ca seamana cu Miracle...oricum e foarte persistent. M-am spalat pe maini si tot miroase. ![]() De preturile de aici http://www.cheapsmells.com/ ce parere aveti? Livreaza in Ro! Eu am incercat, nu mi-au acceptat cardul la plata pt ca era diferenta intre adresa de billing si cea de shipping, m-am conversat pe mail cu un tip de la ei dar apoi nu am mai incercat....ma bate gandul sa le studiez oferta. Mara si Matei |
Nu imi place Magnifique de la Lancome, nici Miracle, nici Magie Noir, doar Poeme, Hypnose si O de Lancome
iuliya spune:
| citat din mesajul lui claujro Am primit cadou aseara, Magnifique de la Lancome...mi se pare ca seamana cu Miracle...oricum e foarte persistent. M-am spalat pe maini si tot miroase. ![]() De preturile de aici http://www.cheapsmells.com/ ce parere aveti? Livreaza in Ro! Eu am incercat, nu mi-au acceptat cardul la plata pt ca era diferenta intre adresa de billing si cea de shipping, m-am conversat pe mail cu un tip de la ei dar apoi nu am mai incercat....ma bate gandul sa le studiez oferta. Mara si Matei |
Transportul cat este?
nepotica mea
didi spune:
Am vazut pe fragrancex Eau de Shalimar. Aveti idee, seamana cu Shalimar-ul Light? Ce ziceti?
amira2 spune:
buna fetelor,
am avut multa treaba zilele astea; acum sunt libera si pot citi ce ati cumparat in ultimul timp, dar sa va povestesc si "aventurile" mele cu ebay-ul.
fiind incepatoare si pentru ca la ei nu este cos eu am tot dat clic. asa ca m-am trezit cu mai multe parfumuri pe mail, decat pot sa cumpar. ca ori ce incepatoare naiva ce sunt, ce nu erau prioritate nu am avut nicio reactie!, le-am ignorat! asa ca m-am trezit cu amenintari de la PayPal.
am trimis muuuulte mesaje de regrete ;
si cred ca nici nu o sa mai pot cumpara de la o serie de persoane cu toate ca la o scurta verificare se vedea ca sunt comercianti de parfumuri nu falsori.sper sa fie bine.
alta patanie cu PayPal-ul e legata de aparatul foto cu care v-am tot batut la cap in ultima vreme. am cautat si cautat si mi-am ales 2. un samsung (sunt fan) si un altul"biscuite" mai ieftin.
in final m-am hotarat pt samsung, am facut calcule si am alimentat cardul cu suma respectiva. cand sa cumpar nu puteam . primeam mesaje sa incerc cu alt card. mi-a trecut prin cap ca poate nu e suma corespunzatoare, asa ca am incercat si cu celalalt aparat; acelasi msj, alt card. 
citind ce ati patit si voi cu alte situri de parfumuri m-am dus la banca sa vad ce si cum.
am verificat cardul. si........surpriza.....lipseau bani. m-qam speriat asa ca am interogat extrasul de cont.
fuga acasa la computer inainte sa blochez suma;da, cu tot msj-ul de nu se poate, m-am trezit ca am cumparat ceva. am verificat mailul si cumparasem "biscuitul"![]()
abia astept sa primesc parfumurile sa va spun si voua cum miros, si aparatul sa vad ce este de el sau 

amira2 spune:
intrebare pt experte
:
sa incerc si un Noa?
care dintre ele?Noa , Noa Fleur ,Noa L`Eau de Parfum,Noa Perle?
didi spune:
| citat din mesajul lui amira2 buna fetelor, am avut multa treaba zilele astea; acum sunt libera si pot citi ce ati cumparat in ultimul timp, dar sa va povestesc si "aventurile" mele cu ebay-ul. fiind incepatoare si pentru ca la ei nu este cos eu am tot dat clic. asa ca m-am trezit cu mai multe parfumuri pe mail, decat pot sa cumpar. ca ori ce incepatoare naiva ce sunt, ce nu erau prioritate nu am avut nicio reactie!, le-am ignorat! asa ca m-am trezit cu amenintari de la PayPal. am trimis muuuulte mesaje de regrete ; si cred ca nici nu o sa mai pot cumpara de la o serie de persoane cu toate ca la o scurta verificare se vedea ca sunt comercianti de parfumuri nu falsori.sper sa fie bine.alta patanie cu PayPal-ul e legata de aparatul foto cu care v-am tot batut la cap in ultima vreme. am cautat si cautat si mi-am ales 2. un samsung (sunt fan) si un altul"biscuite" mai ieftin. in final m-am hotarat pt samsung, am facut calcule si am alimentat cardul cu suma respectiva. cand sa cumpar nu puteam . primeam mesaje sa incerc cu alt card. mi-a trecut prin cap ca poate nu e suma corespunzatoare, asa ca am incercat si cu celalalt aparat; acelasi msj, alt card. ![]() citind ce ati patit si voi cu alte situri de parfumuri m-am dus la banca sa vad ce si cum. am verificat cardul. si........surpriza.....lipseau bani. m-qam speriat asa ca am interogat extrasul de cont. fuga acasa la computer inainte sa blochez suma;da, cu tot msj-ul de nu se poate, m-am trezit ca am cumparat ceva. am verificat mailul si cumparasem "biscuitul" abia astept sa primesc parfumurile sa va spun si voua cum miros, si aparatul sa vad ce este de el sau ![]() ![]() |
Amira2, ai cam facut-o de oaie!!! Prima data am patit-o si eu dar era o miniatura si avand mail-ul deschis, la 2 minute m-a avertizat ca am cumparat chestia resctiva, deci mi-am dat seama ca nu am pus-o doar in cos!! Spune ce ai parfumuri ai cumparat, poate imi place ceva si mai recuperezi din bani.
amira2 spune:
nu am cumparat, doar am dat clic pe ele si mi-au aparut pe mail. am ignorat asta si dupa o saptamana am primit mesaj de amenintare; ori dau un raspuns ori sunt exclusa
era vorba despre un JESSICA McCLINTOCK 50ML EAU DE PERFUME si un CABARET(am comandat si nu am primit nimic asa ca am incercat in alta parte si m-am trezit dupa o vreme cu amandoua).am comandat unul.
Voile de Jasmin edt 50mls .
JESSICA McCLINTOCK, ma tenteaza si acum, aici pe forum am citit ca e fain, miros de lacramioare, daca nu ma insel; problema este ca chiar in acest moment nu as da bani pe el!50ml!
danamiha spune:
| citat din mesajul lui amira2 intrebare pt experte :sa incerc si un Noa? care dintre ele?Noa , Noa Fleur ,Noa L`Eau de Parfum,Noa Perle? |
Nu, nu, nu imi place Noa
Esti mortala amira, pe mine m-a instruit sotul cum e cu navigatul pe e-bay, ce sa fac, ca altfel aveam acum vreo 100 de parfumuri
danamiha spune:
| citat din mesajul lui didi Am vazut pe fragrancex Eau de Shalimar. Aveti idee, seamana cu Shalimar-ul Light? Ce ziceti? didi si cata http://picasaweb.google.com/DiasiCata |
Uite ce am citit: "If you don't like the classic Shalimar (I hate it) but if you do like fresh top notes with vanilla scent, just try out this new one.
I discovered it by accident; it's one of the special perfumes you won't smell everyday everywhere. I really love it"
Eu cred ca sunt la fel, minunate, am Shalimar light, dar cred ca stie deja toata lumea la cat ma tot laud
amira2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Nu, nu, nu imi place Noa Esti mortala amira, pe mine m-a instruit sotul cum e cu navigatul pe e-bay, ce sa fac, ca altfel aveam acum vreo 100 de parfumuri |
Thank you very much.

m-ai salvat de la o cumparatura inutila.(de asta va iubesc eu mult)
in privinta faptului ca sunt mortala.............viata e monotona, trebuie sa faci si chestii ciudate sa simti ca traiesti
.boacanele fac parte din fiinta mea.roaga-l pe sotul tau sa ma puna in tema cu ce mi se poate intampla.ma vor excude? ma pun pe lista neagra??????????