Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Neatza!
Vreau sa spun ca mie mi s-a pus pata pe Shalimar Legere ... ia uitati www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/shalimar-light-perfume.html" target="_blank"> aici preturi!!!!Daca as putea comanda direct !!! Bineinteles ca este "out of stock"!
Insa ce voiam sa va spun, ca am simulat o comanda si exista si Romania la tari ... insa nu gasesc la tarife pentru expeditii ! Dar ii voi suna azi dupa amiaza sa-i intreb ca la ce preturi au, prefer sa iau de la ei decat de la babanu'!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
gabi30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camelia_daniela Neatza! Vreau sa spun ca mie mi s-a pus pata pe Shalimar Legere ... ia uitati www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/shalimar-light-perfume.html" target="_blank"> aici preturi!!!!Daca as putea comanda direct !!! Bineinteles ca este "out of stock"! Insa ce voiam sa va spun, ca am simulat o comanda si exista si Romania la tari ... insa nu gasesc la tarife pentru expeditii ! Dar ii voi suna azi dupa amiaza sa-i intreb ca la ce preturi au, prefer sa iau de la ei decat de la babanu'! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “God could not be everywhere and therefore he made mothers.” Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!! |
Da,asa este,super preturi!Asteptam vesti.
Eu nu le prea am cu platile online.Mi-am facut card de plati online (la BancPost)dar nici una din incercari nu mi-a iesit,asa ca am lasat-o balta
Voi la ce banca aveti?si merge?
Gabi
danamiha spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Neatza! Vreau sa spun ca mie mi s-a pus pata pe Shalimar Legere ... ia uitati www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/shalimar-light-perfume.html" target="_blank"> aici preturi!!!!Daca as putea comanda direct !!! Bineinteles ca este "out of stock"! Insa ce voiam sa va spun, ca am simulat o comanda si exista si Romania la tari ... insa nu gasesc la tarife pentru expeditii ! Dar ii voi suna azi dupa amiaza sa-i intreb ca la ce preturi au, prefer sa iau de la ei decat de la babanu'! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “God could not be everywhere and therefore he made mothers.” Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!! |
Camelia, bigdiscount nu livreaza in Ro, eu nu am gasit Ro nici la billing si nici la shipping address, iar in help shipping spune clar ca nu se livreaza parfumuri in afara Statelor Unite. Poate nu am vazut eu bine, daca afli noutati, te rog sa ne anunti
Si da, Shalimar e superbbbbbbb, tocmai l-am intrebat pe tipul de la esentedelux daca il are si nu are decat cel clasic
camelia_daniela spune:
Danamiha, intr-adevar am gasit Romania la billing address nu la shipping address...Oricum, voi incerca sa aflu detalii ! Eu sunt curioasa Babanu' cum le aduce , poate printre-un intermediar din State !!!
Cresc si iar cresc ... !
danamiha spune:
citat din mesajul lui gabi30 Buna. Am gasit un parfum pe placul meu:Guess-by Guess.E fresh si miroase a primavara,floral,minunat.E urmatorul pe lista. Mi-a mai placut un pic J'adore.De fapt chiar seamna la miros astea doua.Cel putin asa mi s-a parut mie Nu mi-a placut Miracle-Lancome,Kenzo-Summer,Cerutti-1881 ,Bvlgari-Rose E.Toate mi s-au parut innecacioase.E drept ca nici nu am prea avut timp si a fost pe fuga.............. Gabi |
Gabita, nu a sosit Green Tea? L-am gasit pe fragrancex, varianta tester la un pret f.bun: www.fragrancex.com/products/_lid_G-am-pid_466W-am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">Green Tea
Deci iti place J'adore? Iti plac cele florale inseamna
danamiha spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Danamiha, intr-adevar am gasit Romania la billing address nu la shipping address...Oricum, voi incerca sa aflu detalii ! Eu sunt curioasa Babanu' cum le aduce , poate printre-un intermediar din State !!! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “God could not be everywhere and therefore he made mothers.” Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!! |
Asa e, babanu are un prieten in SUA care preia comanda de la el si se ocupa cu expeditia in RO, explica chiar el aici
Acum am gasit Ro la billing address, e dupa Albania, iar eu credeam ca sunt in ordine alfabetica. Daca ai timp sa citesti pe formul mentionat ai sa vezi ca exista un mesaj al managerului bigdiscount care explica de ce nu mai livreaza parfumuri in afara SUA, asta dupa 11 septembrie.
gabi30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Gabita, nu a sosit Green Tea? L-am gasit pe fragrancex, varianta tester la un pret f.bun: www.fragrancex.com/products/_lid_G-am-pid_466W-am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">Green Tea Deci iti place J'adore? Iti plac cele florale inseamna |
Buna
Nu,inca nu a sosit,dureaza 2 sapt.Eu l-am luat cu 14$+8$comision,deci nu e o diferenta mare.Chiar mi-ar place sa le cumpar de pe fragrancex dar nu pot cu cardul care il am.Cei de acolo zic ca banca nu ii lasa sa verifice adresa,cei de la banca zic ca nu e adevarat ca ei nu isi trag banii.Si nu prea am chef sa merg la banca de fiecare data sa deblochez banii.
Si da,imi plac si cele florale dar sa nu fie prea grele.De asta nu pot sa folosesc Amarige ,desi imi place ,ma sufoca.In schimb Anais-Anais care e usor imi place mult.
Gabi
camelia_daniela spune:
Danamiha, pacat ca nu mai livreaza in afara SUA ...
Cresc si iar cresc ... !
danamiha spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabi30
Buna Nu,inca nu a sosit,dureaza 2 sapt.Eu l-am luat cu 14$+8$comision,deci nu e o diferenta mare.Chiar mi-ar place sa le cumpar de pe fragrancex dar nu pot cu cardul care il am.Cei de acolo zic ca banca nu ii lasa sa verifice adresa,cei de la banca zic ca nu e adevarat ca ei nu isi trag banii.Si nu prea am chef sa merg la banca de fiecare data sa deblochez banii. Si da,imi plac si cele florale dar sa nu fie prea grele.De asta nu pot sa folosesc Amarige ,desi imi place ,ma sufoca.In schimb Anais-Anais care e usor imi place mult. Gabi |
Ai incercat sa folosesti Amarige iarna, cand e ger?
Am vazut Anais-tester la 30 dolari pe fragrancex, 100 ml
claujro spune:
Am primit cadou aseara, Magnifique de la Lancome...mi se pare ca seamana cu Miracle...oricum e foarte persistent. M-am spalat pe maini si tot miroase.
De preturile de aici http://www.cheapsmells.com/ ce parere aveti? Livreaza in Ro! Eu am incercat, nu mi-au acceptat cardul la plata pt ca era diferenta intre adresa de billing si cea de shipping, m-am conversat pe mail cu un tip de la ei dar apoi nu am mai incercat....ma bate gandul sa le studiez oferta.
Mara si Matei