Ce parfumuri va plac!? (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

intrebare pt experte:
sa incerc si un Noa?
care dintre ele?Noa , Noa Fleur ,Noa L`Eau de Parfum,Noa Perle?

Nu, nu, nu imi place Noa Si nu sunt experta Am avut, e ...stii ce ai spus despre Trussardin? cam asa e
Esti mortala amira, pe mine m-a instruit sotul cum e cu navigatul pe e-bay, ce sa fac, ca altfel aveam acum vreo 100 de parfumuri

Thank you very much.
m-ai salvat de la o cumparatura inutila.(de asta va iubesc eu mult)
in privinta faptului ca sunt mortala.............viata e monotona, trebuie sa faci si chestii ciudate sa simti ca traiesti.boacanele fac parte din fiinta mea.
roaga-l pe sotul tau sa ma puna in tema cu ce mi se poate intampla.ma vor excude? ma pun pe lista neagra??????????

Sotul meu spune ca ai dat pe "buy now", nu doar click pe parfum
Poate sa-ti blocheze contul si vei primi feed back negativ ca si cumparator si nimeni nu va dori sa iti vanda ceva, solutia ar fi sa-ti creezi un alt cont si de e-bay si de paypal, s-ar putea sa fie cam dificil, dar incearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Fetelor a-ti mirosit careva by Alfred Sung-Sung?Cum e?
E in clearance pe bigdiscount si pe fragrantica scrie numai de bine de el

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Cam tarziu vin cu sugestia, dar incearca pe viitor: daca vrei ca obiectul respectiv sa-ti ramana undeva in lista pt viitor, este un butonas pe care scrie: "Watch this item" . Dai clic si-ti va apare in cont ca-l urmaresti. Este un fel de cos de cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:

nu am cumparat, doar am dat clic pe ele si mi-au aparut pe mail. am ignorat asta si dupa o saptamana am primit mesaj de amenintare; ori dau un raspuns ori sunt exclusa
era vorba despre un JESSICA McCLINTOCK 50ML EAU DE PERFUME si un CABARET(am comandat si nu am primit nimic asa ca am incercat in alta parte si m-am trezit dupa o vreme cu amandoua).am comandat unul.
Voile de Jasmin edt 50mls .
JESSICA McCLINTOCK, ma tenteaza si acum, aici pe forum am citit ca e fain, miros de lacramioare, daca nu ma insel; problema este ca chiar in acest moment nu as da bani pe el!50ml!

JESSICA McCLINTOCK, e superb, il am eu. Sa nu iti para rau.
Superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Gabi

Uite ce scrie pe fragrancex:
Customers who bought this item also bought:
Light Blue by Dolce & Gabbana
Cool Water by Davidoff
Angel by Thierry Mugler
Red Door by Elizabeth Arden
Shi by Alfred Sung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si eu am Jessica, e floral, persistent, fain. Imi place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

buna dimineata fete dulci,
pt raspunsurile voastre va invit la o cafea.
miha, JESSICA McCLINTOCK- miroase a lacramioare, sau e un mit?pai o sa vad, caut bani si il voi cumpara.
marele necaz e legat de aparatul foto. m-am chinuit cred 3 zile sa-l cumpar dar nu am putut desi primisem felicitari ca il am in lista de cumparaturi si dau cine stie cum un clic pe celalalt si nici nu ma anunta ca l-am achizitionat ,nimic, ma trezesc ca-mi ia banii. era gata gata sa ii blochez.
nu sunt chiar fraiera ,adica acest card e doar pt cumparaturi pe net, il alimentez eu cand vreau si cum vreau.
eu sper ca toate prostioarele pe care le fac si le povestesc cu voi sa va ajute sa nu gresiti.
cred ca la sfarsitul saptamanii pot sa va povestesc concret cum sunt mini-parfumurile si cum este aparatul foto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

fetelor va plac parfumurile din grupul Oriental Woody ?
in dupa amiaza asta am descoperit Vol de Nuit Evasion, de la Guerlain .
pare interesant, tentant(nu dau clic, mai ales ca este scump).
daca cieva a mirosit ac parfum sa scrie aici doua trei vorbe despre el; macar sa mi-l imaginez, daca nu-l miros prea curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Gabi

il am eu e pentru 30 +, desi e edt tine f . mult, are un dulce floral cred ca zambila ceva sau asa simt eu...e puternic si miroase bine dar atentie e de iarna toamna ...pentru primavara merge pure tot de la alfred sung il are cumnata mea si stiu si asta cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:

buna dimineata fete dulci,
pt raspunsurile voastre va invit la o cafea.
miha, JESSICA McCLINTOCK- miroase a lacramioare, sau e un mit?pai o sa vad, caut bani si il voi cumpara.

da miroase a lacramioare dar nu numai, e floral, e persistent, e de primavara vesel vioi e tineresc

Mergi la inceput