Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 11
gabi30 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
il am eu e pentru 30 +, desi e edt tine f . mult, are un dulce floral cred ca zambila ceva sau asa simt eu...e puternic si miroase bine dar atentie e de iarna toamna ...pentru primavara merge pure tot de la alfred sung il are cumnata mea si stiu si asta cum e |
Multumesc

Gabi
mihaeladm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira2 buna dimineata fete dulci, pt raspunsurile voastre va invit la o cafea ![]() ![]() .miha, JESSICA McCLINTOCK- miroase a lacramioare, sau e un mit?pai o sa vad, caut bani si il voi cumpara. marele necaz e legat de aparatul foto. m-am chinuit cred 3 zile sa-l cumpar dar nu am putut desi primisem felicitari ca il am in lista de cumparaturi si dau cine stie cum un clic pe celalalt si nici nu ma anunta ca l-am achizitionat ,nimic, ma trezesc ca-mi ia banii. era gata gata sa ii blochez. nu sunt chiar fraiera ,adica acest card e doar pt cumparaturi pe net, il alimentez eu cand vreau si cum vreau. eu sper ca toate prostioarele pe care le fac si le povestesc cu voi sa va ajute sa nu gresiti cred ca la sfarsitul saptamanii pot sa va povestesc concret cum sunt mini-parfumurile si cum este aparatul foto. |
Da, miroase a lacramioare, pana si tata care nu se baga in discutii din astea 'femeiesti', l-a remarcat si a zis ca e de lacramioare.

Chestia este ca e si foarte persistent si puternic, eu nu ma dau cu mult.
Asteptam sa ne povestesti despre aparatul foto.
amira2 spune:
'neata.
in primul rand trebuie sa va spun ca am reusit sa scap de produsele pe care nu dorea sa le cumpar. se pot sterge; nu e chiar simplu, adica nu se pot elemina pur si simplu ca la orice cumparatura normala. o sa fiu mai atenta si voi purta un dialog inainte de a dori un produs, cu cel care vinde!
mda, o sa va povestesc(despre biscuite, adica ap foto)];normal;sper sa nu..
sau....[bang, poate vine saptamana viitoare; pana acum nu am primit nici parfumurile, dar cred ca le voi avea cat de repede.
ce pacat ca nu am vorbit cu voi despre JESSICA McCLINTOCK mai repede; alocam banii de parfumuri in el si le trecem pe calalalte pe lista de asteptare.e doar un singur fel de parfum sau sunt mai nuantate? adica ..nu exista si cu alte mirosuri?(sa nu imi fac iluzia ca voi cumpara de lacramioare si ma trezesc cu un miros de stevie
!?!)
mihaeladm spune:
Eu pe asta il am:
http://www.fragrancex.com/products/_lid_J-am-pid_568W-am-cid_Perfumeproducts.html
amira2 spune:
pai e mult mai ieftin decat cel pe care eram gata sa-l cumpar(e o diferenta intre lire si $!).
cand o sa am bani, primul pe care-l cumpar va fi ac parfum. mi-am bagat in favorites pagina postata de tine.
cred, sper ca iau o pauza in ceea ce priveste cumparatul. in ultima vreme am inebunit.
nu promit ca reusesc, dar intentia conteaza nu
.
cand am ce va povestesc; daca vin saptamana asta mini-parfumurile, sau ap foto.
teo30967 spune:
despre QUELQUES FLEURS perfume by Houbigant stie cineva ceva ? il are cineva ? sa mi spuna si mie impresii despre el ...
danamiha spune:
| citat din mesajul lui teo30967 despre QUELQUES FLEURS perfume by Houbigant stie cineva ceva ? il are cineva ? sa mi spuna si mie impresii despre el ... |
Il am eu, din fericire am comandat doar miniparfum sa vad cum e. Oribil pt gustul meu, tocmai l-am mirosit, imi aminteste de parfumurile vechi, dar cele de duzina, rusesti, bulgaresi de pe vremea bunicii.
amira2 spune:
ciao fete parfumate.
am descoperit Jessica McClintock Number 3: note de ciclame, magnolie , liliac , lacramioare, iasomie si trandafir.
Mmmm, suna tentant. oare voi rezista?
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui danamiha Il am eu, din fericire am comandat doar miniparfum sa vad cum e. Oribil pt gustul meu, tocmai l-am mirosit, imi aminteste de parfumurile vechi, dar cele de duzina, rusesti, bulgaresi de pe vremea bunicii. |
multumesc danamiha, banuiam ca trebuie sa fie un parfum vechui a fost conceput in 1912 dar e clar ca are note de "prea" vechi...