America (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Michelle poate iti raspund fetele, ele stiau, a fost si o discutie mai demult aici legat de asta.
Uite si cateva informatii legate de obtinerea apostilei in SUA sau Romania.
http://chicago.mae.ro/index.php?lang=ro&id=69338
http://chicago.mae.ro/index.php?lang=ro&id=69337

La noi, surpriza surprizelor, se pare ca fosta a angajat un avocat in ro ca sa transcrie divortul, asta cu ceva luni in urma, dar nu s-a "obosit" sa ne spuna si noua. Am aflat intamplator ieri de la un prieten comun.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Legat de botez, pt mine e un moment unic din viata copilului meu, tin la traditii si imi plac. Si eu sunt mai melancolica, asa , imi place sa pastrez suveniruri si lucruri care imi aduc aminte de anumite momente (sa va spun ca am pastrat buricul copilului si bratarile de la spital:))?

In alta ordine de idei cine vrea sa fie moasa lui Aidan? Mirelus te bagi? Moasa tb sa ia copilul de la parinti si sa il duca pana la biserica.

Dar, asta nu inseamana ca tb sa cheltuim o avere pe hainute (Sanzi dc gasesti altceva care iti place, feel free sa cumperi exact ce vrei tu). Mie imi este indiferent de unde cumperi hainutele, ideea este sa iti placa tie si sa arate frumos in poze!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, bratarile le-am pastrat si eu, da' de buric am scapat repede :)

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

mai, ce copii frumosi- am vazut fetita de oana,fetita blondina de lisa si baietel de miere......parca m-as baga si eu al nr 3

si eu tin la traditii si incerc sa le invat pe fete.am oprit rochitele si lucrusoare ,care mi-au fost dragi(asa murdare,patate) am bratarile .
eu le invat de martisor, ne distram cu babele(de la 1-8 martie)de mucenici, de pasti ne spalam pe fata cu apa in care am pus un ou rosu, mos nicolae,etc....gandesc ca e bine sa cunoasca obiceiurile cu care am crescut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Doamne cuscra, nici nu imi mai aduceam aminte cum a aratat Eva bebe. Daca nu as avea poze nu as mai sti nici cum a aratat Aidan bebe. Am impresia ca l-am nascut mare si ca nu a fost bebe vreodata :)
Ma tii minte ce ne spuneau fetele de la odisee ca suntem mame denaturate ca aveau copiii la 5 luni 9 kg? LOL

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Vin si eu fuguta sa ii zic FELICITARI lui Sanzi. Sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si cu fundita daca vrei tu.

Noua ne-a murit computerul acasa, noroc ca mai avem garantie pana in mai. Asa ca zilele astea vin sa schimbe procesorul, motherboard si power supply. Ne distram, ce mai.
Iar de la servici e durere, ne cntorizeaza timpul pe internet. Asa ca fug repede si pup fetele.
A, am uitat. Eric e bolnav iar de joia trecuta. Tuseste intr-o fericire. Asa ca am parte si de alt fel de distractie.
Pup.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

merci fetelor. sa vad daca reusesc sa iau minunea de apostila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Wow!! Lipseste si omu' cateva zile de pe DC si iata ce se intampla intre timp Sanzi, felicitari din tot sufletul!!! E o veste minunata Sarcina usoara si frumoasa, nastere usoara si o fetita sanatoasa, voioasa si dragalasa ca mamica ei, taticul si fratiorul mai mare!

ABurel, multa sanatate puilor si spor la treaba cat se poate!

Ramona, La multi ani si multe, multe bucurii sotului si Anutei dragi!

Lisa, faine verighetele, sa va poarte noroc si voi sa le purtati cu multa dragoste Si mie imi place titaniul, iar sotul meu are si el verigheta din titaniu, doar ca a lui e mai subtire si fara model.

Miere lui Aidan scump.

Carmen, multa sanatate lui Eric!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

fetelor, costumatia lui matei de botez, caciulita, cruciulita de aur...botoseii si salopeta au costat 86 de dolari...luate tot de la outlet-uri...

nasa micutului lucas a dat in magazin la mall aici 80$ pe toate...botosei, cruciulita, caciulita, body sosetele toat ede la strasburg... la burligton de exemplu...calitate net inferioara si costau 26 - 30$ credeti ca ma imbogatesc cu 50 in plus sau minus? :)

...am observat oricum ca la fetite oferta e vasta comparativ cu ce pentru baietei si rochitele erau chiar frumoase...normal ca ati gasit

oricum, sunt atat de dulci si de gingasi ca ar arata minunat in orice!
...sincer, in magazin la strasburg de ex, sunt dealuri muuult mai bune la hainute decat preturile afisate pe site... si asa cum am mai spus... copii merita orice... nu arunc cu banii si decat sa fac excese prefer sa donez unui copil bolnav...dar botezul mie mi se pare o zi sfanta si unica... si-i acord atentia necesara...

Miericico, te-am suparat cu ceva...ca te-am tot intrebat una alta si nu mi-ai raspus...

...invata-ma si pe mine cum sa manac mai putina carne...uite voi de ex ce mancati in timpul saptamanii ca ai zis ca doar de 5-6 ori papati carne / luna...la mine se mananca aproape zilnic...

...as renunta definitiv la carne daca as putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

ah...acum am vazut ca ai zis si tu Miereo de hainutele de botez...pai maaamaaa eu ce va zic aici! daca vrei hainute de botez-botez, numai la 2-3 magazine maxim specializate pe asa ceva gasesti, si numai strasburg au magazine in mall restul sunt on-line..de-aia isi si permit sa aibe preturi exorbitante ca nu au concurenta...au si traditie ca sunt facute in stil vechi...si calitate evident...

du-te tu te rog si cauta...ca nu gasesti hainute de botez...

la sears sau la burligton sincer mie nu mi-au placut! la fetite, am mai spus...erau gingase...dar la flacai erau o varza totala... si pana la urma esti nevoit sa dai banutii...
oof pana la urma nu conteaza ce hainute au pe ei la botez! sa fie sanatosi, sa fie botezati si sa creasca maaaari si buni si cuminti...si la randul lor sa ajute pe altii care au nevoie...sa respecte natura si tot ce traieste in ea... asta-i frumos si asta trebuie obtinut! hainutele nu conteaza

Mergi la inceput