America (156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adriana, in sfarsit si cineva mai practic asa ca mine. mi se pare enorm de scumpe costumasele astea si vor fi purtate doar o data. si philip a purtat un banal costumas, era si frig, tot in noiembrie.

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Eva a avut la botez o rochita alba, de botez, cumparata la Clearance de la Burlington Coat Factory (Baby Depot). Cred ca a costat vreo 30$ (rochita si bonetica). Ghetute si sosetele i-au adus fratele si sotia (nasii ei) din Franta. A mai avut o patura alba si pufoasa, cumparata de la IKEA, pentru pus pe masa, si o alta paturica, impletita si foarte frumoasa, cumparata tot de la un discount store, pt citiva $. Prosop alb, de la magazin. Apoi, am schimbat-o in imbracaminte normala, de iesit la plimbare, nimic sofisticat, mai ales ca ne topeam toti de caldura.

Sinziana si Irina, uitati-va, poate aveti vreun Burlington Coat Factory, cu Baby Depot pe linga voi. Au o gramada de costumase pentru botez, foarte frumoase, din materiale bune si comfortabile, la preturi f faine. Asa stiti si probati si marimea exacta.

Cami, inca nu

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

...hai ma fetelor, sunt scumpe, dar nu merita puiutii nostrii ce-i mai frumos si mai bun, mai ales intr-o zi atat de importanta? banii oricum se duc... ca de ex iesi dupa groceries si dai cel putin (la costco de ex) 150$/saptamana...oare nu merita si ei o zi deosebita? si noi la nunta dam bani grei pe o rochita de o zi, oare ei nu sunt la fel de importanti? :)
nici eu nu arunc cu banii ca nu am...dar merita! pe asa ceva dau...daca as gasi ceva ieftin si care sa-mi placa...as lua adica nu ma arunc ca e pretul mare...ci ca e ceea ce caut... uite cum a gasit panteruta de i-a placut...
dar haniutele astea eu mi-am propus sa ramana amintire si poate ei la randul lor le vor folosi la botezul copiilor lor...nu mi se pare nimic mai frumos de atat

...si apoi fie vorba intre noi...astea le cumpara nasa

...sanzi nu daaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Philip, exact, la noi a fost numai familia la botez.Totul a durat 10 minute si apoi am facut un BBQ sa sarbatorim fara lume dinafara. De ce sa cheltui $100+ pt 10 minute? Pe mine ma cam lasa rece botezul, clar nu as fi cheltuit atat pt haine.Nici macar poze nu am facut, cred ca am una de grup si Aidan e acoperit de paturica, ca era destul de frig in biserica, noi toti aveam haine groase pe noi :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ioana, e tare fain daca raman hainutele de botez si la generatiile urmatoare.Numai sa vrea si copiii asta pt copiii lor. Eu una daca mi-ar fi dat mama vreo haina pt Aidan, eu nu as fi acceptat. Am alte gusturi decat ea si alte conceptii si nu prea tin la traditii.Asta sunt eu :) dar e foarte fain daca se pastreaza lucrurile din generatie in genaratie.

Ah, mint, o sa pastrez un singur lucru sa il dau mai departe, ursul de plus a lui Aidan, Momo, pe care il voi da nepotilor daca o sa il vrea, daca nu il pastrez pana mor ca tare mult e iubit de Aidan si mereu o s aimi aduc aminte de cat de mult l-a iubit si a dormit cu el si l-a carat in lumea larga :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

www.dropshots.com/johnoanac#date/2009-03-23/08:49:45" target="_blank">Asta a fost rochita (citeva poze). A fost foarte frumusica si fara eticheta de $150 pe ea.
Si rochia mea de mireasa am cumparat-o cu $50, tot la clearance, de la www.jessicamcclintock.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10002&storeId=10001&categoryId=10331&langId=-1&parent_category_rn=10318&viewall=y" target="_blank">Jessica McClintock (pretul normal era peste $200).

Mergi la inceput

Eu ii pastrez costumatia de la botez, dar nu ca sa o poarte copiii sau nepotii ei, ci ca sa aiba amintire, ce gogosica era la 2.5 luni.

Cind Eva avea vreo 3-4 luni, a venit matusa soacra-mii (are peste 90 de ani) si o rochita invechita de vreme, plina de molii si decolorata, pe care soacra-mea a purtat-o la 1 an (deci veche de 60 de ani). Si tinea neaparat sa o imbrac pe Eva in ea, ca sa ii faca poze; asa ca toate babele de la petrecerea respectiva au inceput sa traga de fiica-mea in toate partile, sa o imbrace cu rochita aceea. Cind am ajuns acasa, John mi-a zis sa ii facem baie repede Evei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

haha ce dolofonica sa ii mananci obrajorii la frumusica
si rochita e frumoasa

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Cine ma poate ajuta cu o traducere.
Cum se traduce " supralegalizare a deciziei de divort" , " apostila"
Pe scurt, trebuie sa imi inregistrez divortul in romania si daca obtin hartia de mai sus nu mai trebuie sa iau avocat si sa merg la tribunal . Numai ca nu stiu cum sa o cer si de unde sa o cer :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

michelle, ii zice apostille, uite aici un link cu cine se ocupa in fiecare stat, e la biroul de authentication:
http://www.apostilleinfo.com/usa.htm

mey, eu n-as da atatia bani, fara suparare, si-mi plac si mie hainele insa nu pot da pret intreg. eu-s mai ca oana asa :) basca la botez am fost noi 2, nasul si inca un prieten.

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput