America (156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita74

Buna fetelor din America.

Caut si eu o fosta colega de liceuuuu.O chema Corina Andrei a plecat in America in anul 1990-1991 nu mai stiu exact.Am fost colege la liceul "ZOIA KOSMODEMIANSKAI" (asa se numea atunci).Eram in clasa a 9a atunci si nu mai stiu nimic despre ea .Poate cineva sa ma ajute sa o gasesc?Numele meu era atunci Grigore Luminita si era prietene.Tare as vrea sa mai stiu ce face.
Daca ma poate ajuta cineva sa o gasesc v-as ramane recunoscatoare pe veciiiii.

Luminita, imi pare rau...aici in Richmond VA, nu am auzit de ea :(... o sa intreb si restul de fete daca cunosc o Corina Andrei...ca multe sunt mutate pe aici din Texas si parca alte cateva state...

imi pare rau...poate ai noroc cu restul de fete din grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ioana, nu....cum sa ma superi, dar cred ca am citit in diagonala...nu imi aduc aminte ce m-ai intrebat.

De carne ce sa iti spun, asa m-am obisnuit, sa gatesc mai mult fara,
prefer felurile de mancare care se pot face fara carne (fasole batuta, vinete, salate,branzeturi (in special mozarella), iaurt, kefir, paste, salata beof fara carne, mazare, pastai). Ma mai gandesc si iti spun.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mi-au ajuns verighetele sunt faine
miere,pe 2 mai e ziua..asta daca nu ma razgandesc...parca am emotii. rochie de mireasa nu o sa am,dar o sa fiu imbracta in ie,asa mai altfel...ca noi
multumim pt complimente pt Ana

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, si eu am pastrat "ciudatenii" de la David (de ex buricu si motzu)...asa ca te inteleg...O sa fie tare handsome in poze...nu ai grija , dar nu o sa aiba cruci pe ele...mi se par sinistre...(inca nu m-am hotarat...am nominalizat 3 toalete)...am vazut azi la CK un costumas tare haios...dar era cu alb cu dungulitze bleu...poate inainte de "baie"... Duminica dimineata facem scaldatoarea!!

Multumim de urari...deocamdata nu simt absolut nimic (poate putin un incomfort ca inainte de ciclu...) si parca as vrea niste greturi sa fiu eu mai sigura ca totul e ok

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

hehe...o sa apara si greturile asa ca enjoy cat mai ai !

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Sinzi- ce bine-ti sta cu burtica. Sa fie intr-un ceas bun. Sa ai sarcina usoara si o bebica sanatoasa, dragalasa si jucausa.

Am vazut bebei dolofani si frumosi de Irina si Lisa si o junioara (Andra de Mihutza) dansatoare din pampers. Tare simpatici, sa va traiasca.

Carmen, AB, sanatate la pruncii bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Io raportez prunci sanatosi si multam s-un tzuc pentru incurajari. E o vreme de plangi. Soare de vara si vant de ocean brrrrr de fara manusi invinetesti. Insula vrusei, nu?

Carmen sanatate

Am vazut-o pe Evaaaa ... si mai vreau o fetita, dar deja maricica Bebelusa i-o las lui Sanzi.
Chiar mey Oana si Adriana ca voi erati cu puii mai durdulii. Mama cred ca daca mi-erati colege la primul bebe nu uitam, dar la al doilea imi parea si al meu urias
Chiar odiseea noastra mai exista?

Am mai vazut blonduta Lisei si of course Aidan. Copiii mei au zis ca-i vor pe amandoi
Sa purtati mult timp si ca-n prima zi verighetele.

Lai tot cu ganduri de zburat peste garla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Legat de botez, pt mine e un moment unic din viata copilului meu, tin la traditii si imi plac. Si eu sunt mai melancolica, asa , imi place sa pastrez suveniruri si lucruri care imi aduc aminte de anumite momente (sa va spun ca am pastrat buricul copilului si bratarile de la spital:))?

In alta ordine de idei cine vrea sa fie moasa lui Aidan? Mirelus te bagi? Moasa tb sa ia copilul de la parinti si sa il duca pana la biserica.

Dar, asta nu inseamana ca tb sa cheltuim o avere pe hainute (Sanzi dc gasesti altceva care iti place, feel free sa cumperi exact ce vrei tu). Mie imi este indiferent de unde cumperi hainutele, ideea este sa iti placa tie si sa arate frumos in poze!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

IRINA,da da sigur ca ma bag,sa tin si eu macar un picut frumusetea ta de baiat in brate..cum sa nu...sa vezi ce rad de Sinzi,hihihihi,ca nu-l tine numai ea

Aha,deci va dat SINZI vestea cea mare?!...da va zis si cine va fi nasa?...Doamne sa fie totul bine si sa fie fetita,hihihih,asta e dorinta mamicutei...eu zic sa fie sanatoasa/sanatos si ce-o vrea Dumnzeu sa fie!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

a doua pereche nasi fini pe la noi.
Sa fie intr-un ceas bun Mirela decizia de a fi nasica. Cu Sanzi sigur o sa ai o finuta sau finut grozavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai iar va nasiti si mositi pe aici... foarte frumos! sa traiasca si nasii si finii si mosii! si noi pe langa ei! sa fie intr-un ceas bun!

cu hainutele de botez eu sunt intre.. desi noi nu am avut cine stie ce costumatie la botez.. era si fff cald.. ce sa mai imbraci copilul cu bonetica si alte alea.. dar oricum tot pastrez rochita aia..
dar buricutul, bratarile de spital si eu le am.. si normal ca o sa ii pastrez si motul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput