Intrerupere sarcina.
Buna...de curand am aflat ca sunt insarcinata...si nu pot pastra aceasta sarcina.Am fost la un consult la dr. Banciu Rosemarie..Ploiesti..unde mi-am facut si programarea ptr. intreruperea sarcinii.Va rog sa-mi spuneti daca ati auzit ceva despre ea...sau daca imi puteti recomanda un alt medic.
Raspunsuri
nasuc spune:
Draga bubu.bubu,
iti scriu ca sa te rog sa nu faci intreruperea de sarcina. Daca s-a intamplat sa ramai insarcinata, nu e asa, prin hazard, ci e voia Domnului. Da-i o sansa puiului tau sa traiasca.
Daca nu poti si nu poti sa-l cresti, ofera-l altor parinti care se chinuie si vor sa aibe copii ( la un orfelinat in ultima instanta)
Daca rasfoiesti pe-aici pe DC vezi cata bucurie aduc copiii, cata implinire dau ei, cu toate ca nu e usor. O intrerupere de sarcina, probabil ca stii si tu, poate sa-ti reduca sansele de a avea copii in viitor cand o sa fii mai "pregatita".
Nu te lasa coplesita, nu te lasa! Daca Domnul ti-a dat acest copil, inseamna ca STIE ca tu poti sa-l faci. Ai si tu incredere in tine! Nu te lasa!
bubu.bubu spune:
Stiu ca a fost voia Domnului...dar sunt la inceput de drum...si ar fi foarte greu sa reusesc ceva...un copil ar trebui sa fie o bucurie...si pentru mine in momentul de fata,cu toate ca iubesc foarte mult copiii...este un impediment...imi pare foarte rau si stiu ca acest lucru ma va urmari toata viata...dar mai stiu sigur ca nu voi mai avea o viata normala daca ma voi hotara sa-l pastrez.Asa ca va rog...daca imi puteti da informatii legate de intrebarea mea...sa o faceti...stiu ca toti avem dreptul la o parere...dar si la o decizie...
emilia_m spune:
Nu stiu nimic despre medicul de care intrebi. Singurul sfat pe care ti-l dau este sa te gandesti foarte bine, poate exista totusi sansa sa te sustina familia si sa "cresti" alaturi de copilul tau, mai ales daca tatal copilului este (macar cat de cat) barbatul potrivit.
Daca decizi totusi sa intrerupi sarcina mergi la un spital/clinica unde se face anestezie totala. Daca vei face anestezie locala sansele ca aceasta procedura sa se transforme intr-o experienta traumatizanta sunt foarte mari.
Emilia M
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
mgabi spune:
Buna.
Sftul meu ar fi sa cantaresti foarte bine ceea ce vrei sa faci in viata pe termen lung, deoarece o decizie gresita ita va schimba mult cursul "visat" al vietii. De obicei greselile se platesc la un anumit miment si cand doresti intradevar sa se intample ceea ce nu ai drit candva, se poate ca minunea sa nu mai apara. Si eu am trecut printr-un astfel de moment cand eram in pragul maritisului si am zis nu pentru ca am timp destul pentru bb si cand mi-am dorit bb numai venea. Si am asteptat mult si bine. Ceio drept acum am doua "flori" minunate si nu stiu ce m-as face fara ei. Si acum dupa 10 ani de la moartea primului meu copil regret ceea ce am facut si ma gandesc ca acum ar fi avut 12 ani. Daca esti mult prea tanara, fara niciun ajutor te inteleg foarte bine.
Daca nu renunti la idee roaga-te pentru copilul tau sa te ierte pantru ca ii curmi viata si pe Dumnezeu pentru fapta care o faci. Nu iesti singura care trece prin asa ceva. Fizic va fi dureros mai ales cand vei simti ca numai este acolo acea faptura, dar timpul va trece si vei uita probabil operatia prin care ai trecut nu si de copil.
Iti doresc multa sanatate si gandeste bine inainte ce vei face in viata. (cariara, familie sau distractie)
Chuny spune:
Bubu, de ce nu te-ai protejat ??? Sau nu-mi spune ca a fost "un accident" ... Oricum, pacat ca ajungi sa faci un avort ... nasol de tine! Niciodata nu vei mai fi la fel. Sa stii ca n-am auzit nicio femeie care sa spuna ca a facut un avort si nu regreta decizia luata ... mai ales cele care plang apoi cu anii pe la cabinetele ginecologilor pt ca nu pot avea copii.
Poate muta cineva subiectul la o alta categorie ? Ca la Nasterea unei stele nu prea se potriveste.
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
andira spune:
Cred ca Bubu astepta raspunsuri la obiect, referitor la intrebarea pe care a pus-o. Parerile noaste probabil sunt oricum tardive, avand in vedere ca subiectul a fost deschis acum 3 luni.
Sunt convinsa ca nu i-a fost usor sa ia decizia asta, haideti sa nu o mai rascolim si noi. Fiecare are dreptul la o decizie, si ea imi parea destul de hotarata.
Parerea mea....
abramburika spune:
Oricum ar fi, nici mie nu mi se pare potrivit locul acestui subiect aici ... e mai mult de clinica vituala, sanatate ... ca de fapt asta se cere, o parere despre medici ...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
claujro spune:
Eu nu stiu cum reusesc unii sa raspunda la subiecte de acum 3 luni sau 3 ani...Cum le gasesc?
Mara si Matei
abramburika spune:
Hahahhahaaa ... pai e destul unul, ca restul se iau dupa el ... cum am cazut si eu in plasa de data asta . Nu m-am uitat la data ... da, cred ca a rezolvat cumva problema ...in bine sau in rau.
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.