Intrerupere sarcina.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pt. ca e vorba de nasterea unei stele, nu de "omorarea" unei stele. Nu am discutat sau judecat alegerea facuta, ci mi se pare nepotrivit subiectul aici ... daca urmaresti sectiunea asta, e vorba despre povestea nasterii (cu sau fara traume, dar cu final fericit).

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

La mine a aparut subiectul la subiecte active si nu m-am mai uitat la data.

In rest nu mi-e rusine sa spun ca sunt impotriva avortului ca metoda de contraceptie. Sunt pt libertatea femeii de a alege ... o buna metoda de contraceptie.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

... pt ca, intr-o noapte, emilia_m si-a editat toate mesajele scrise de ea de-a lungul timpului Asa a scos de la naftalina o multime de subiecte care nu mai sunt de actualitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

... pt ca, intr-o noapte, emilia_m si-a editat toate mesajele scrise de ea de-a lungul timpului Asa a scos de la naftalina o multime de subiecte care nu mai sunt de actualitate...

idem Oocristina azi peste tot
a facut ravagii

Mergi la inceput