banatence nu-s pe-aici???
eu sunt resiteanca dar momentan prin germania.s-ar putea in curand sa ne intoarcem in tara daca sotul nu mai primeste contract.
altele mai sunt?? sa raspunda la strigat!!!!!!!!
svetlana
www.all-about-george.de
Raspunsuri
Samsara7 spune:
Eu sunt bucuresteanca dar primul meu sot este resitean! Am locuit aproape 7 ani in Resita, dupa care am divortat si m-am intors la mama.Daca nu erau problemele cu sotul as fi respirat altfel aerul Resitei! oricum am intalnit oameni interesanti si mi-a placut mult sa locuiesc acolo. Am o groaza de precini. Fiica-mea este nascuta acolo si desi eu am indemnat-o sa mearga sa viziteze locurile natale, taica-sau a facut totul sa o impiedice! Uneori insa o apuca nostalgia, desi avea doar 5 ani cand am plecat de acolo, dar isi aminteste o groaza de lucruri.
Am o prietena aici in Franta, cu care m-am intalnit din intamplare, e tot din Resita! I-am facut cunostinta cu DC si acum e plecata in Romania! Cand se intoarce vrea si ea sa devina membru, asa ca uite ca nu-i lumea asa de mica! Ne vom givanii in voie (parca asa se spune, nu?).
Pupaturi
Mihaela & Ruxandra
TORIA spune:
Da asa se spune vad ca nu ai uitat accentul banatenesc,si eu am o prietena in Franta (Paris)locuieste, tot banateanca gea nostra.
Corina spune:
Mai fetelor,m-a apucat nostalgia!!!Cu toate ca sint nascuta in Brasov,primii sapte ani i-am petrecut la Caransebes la bunicii mei.Gradinita de linga piata si prietenii pe care îi aveam,strada unde locuiam care era in panta si iarna devenea un derdelus si parcul cu statuia cu lei unde ma jucam.
Ce pacat ca acum nu a mai rams nimic din toate astea, bunicii meu au murit de mult,iar statuia are un gard ,copii nu se mai pot juca acolo.
Am fost in Romania in vara asta si am trecut si prin Caransebes,dar aproape nimic nu mai e la locul lui,s-a construit mult in centrul orasului ,asa ca mi se pare tare schimbat.Ceea ce nu s-a schimbat insa sint oamenii,mi-am regasit prietenele si vecinii bunicilor mei.
Va pup banatencelor( cred ca si eu in suflet sint de fapt banateanca)
Corina si Anna nazdravana
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
Alina spune:
Si eu sunt jumatate banateanca,mama mea este din Otelu-Rosu.
Acum locuiesc in Germania definitiv,dar ultimii 8 ani i-am petrecut in Timisoara,orasul meu de suflet.Am cele mai frumoase amintiri cu vacantele in Banat.
Da,am fost si eu in Caransebes in 2001 si mi s-a parut o atmosfera taare ciudata,tot felul de constructii mai noi in stilul kitsch,buticuri aiuristice.
Alina
angiVa spune:
Eu sunt din Timisoara si locuiesc tot aici. Sotul meu e din Resita, si in urma cu 4 ani, am locuit si noi pt. 7 luni de zile la Resita, impreuna cu socrii. Spre deosebire de voi eu nu am amintiri prea placute de pe vremea cand locuiam si munceam in Resita. Singurul lucru bun sunt prietenii pe care mi i-am facut acolo.
angi
puppe spune:
Si eu sunt si banateanca, si resiteanca (ce zici de coincidenta).Aici am stat pana am inceput facultatea, apoi am trait in Timisoara 8 ani de zile, si tot aici m-am intors.Uneori, mi-e dor de TM, dar nu dau imprejurimile Resitei pe nimic !Osna, mai tii minte lacul de la Valiug ?????
osna spune:
puppe cum sa nu tin minte ca sunt numai de aproape 2 ani plecat din resita.
tu in ce cartier stai??
mi-e dor de semenic..........
puppe spune:
Pentru Osna: stau in Govandari, aproape de Renk. Si, ca sa-ti fac in ciuda, acum ne pregatim sa plecam la Valiug, cu bebita cu tot, pentru un gratar la iarba verde, probabil ultimul pe anul asta.Pupici din Resita !