banatence nu-s pe-aici???
Raspunsuri - Pagina 2
Reliana spune:
Si eu sunt banateanca, din Tm, locuiesc în De acum, si acu 3 saptamâni am fost si noi la Valiug si la Trei Ape. A fost super misto!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
osna spune:
din pacate in vacanta nostra de 3 saptamani in ro ,nu am ajuns pina la valiug desi mi-ar fi placut.
am vazut insa pentru prima oara marea neagra si a fost super.
poate la anu vom ajunge sa stam macar 2-3 zile la valiug.
zorica spune:
Eu locuiesc in Resita, dar sunt nascuta in Caransebes. In noiembrie voi avea un copil si promit ca am sa-l duc sa-i arat unde a copilarit mama sa. Am noroc si cu sotul meu care s-a nascut langa Baile Herculane. El este banatean get beget si este foarte mandru de asta. Imi place orasul Resita pentru ca am senzatia ca este un loc foarte potrivit sa-ti cresti copilul. Este un oras linistit si ai multe locuri unde sa te recreezi: Valiug, Trei Ape, Sura, Semenic.Cu toate ca in orasul meu natal mai am cativa prieteni, am inceput sa ma simt mai apropiata de Resita.Va pup si mai vorbim
osna spune:
zorica ,bine ai venit in club!
eu stau in moroasa(de fapt mama mea).in noiembrie sau decembrie vin in tara si abia astept sa ma intilnesc cu prietenii mei din resitza si cu parintii.
imi place orasul si mai ales imprejurimile ,doar ca iti gasesti mai greu un servici.dar sa fim sanatosi,restul se rezolva!
liliana csaki spune:
Si eu sunt din Oravita si sotul meu din Resita dar suntem de 11 ani in Bucuresti.Prietenii nostri de suflet sunt insa acolo
oanaruth spune:
Măi, fetelor, păi eu credeam că sunt cam singura resiteancă de pe-aici!!! Ce mă bucur că ne cunoastem virtual, cine stie, poate reusim să ne vedem si la fată, că totusi Resita nu-i chiar asa de mare!!! Cât despre bănătence, chiar - nici Banatu' nu-i chiar de mărimea unui continent, să nu ne putem vedea!
Din păcate (sau din fericire????), din 3 noiembrie voi reîncepe serviciul, asa ca timpul liber mi se va restrânge .............
Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth
viorela hoff spune:
Va pup fetelor, sunt din Timisoara, aaaaaah ce bine imi face sa v-aud, sunt in De de 5 luni si am probleme cu adaptabilitatea! Ma bucur ca am dat de voi si....sper sa fie bine pana la urma, ceau!
corinaelena spune:
Buna !
Ce bine ca va-m gasit!Am crezut ca nu prea sunt timisorence,dar se pare ca m-am inselat.
Sunt din Timisoara dar am crescut si eu langa Caransebes la Paltinis unde am locuit la matusa-mea pana am inceput scoala.
In Resita am pe verisoara mea de suflet asa ca am colindat mult si pe acolo si e superb,ce mai!
Corina si bb Sara