Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 5
serbanica spune:
Camy pus e bine si ma bucur pt tine.Si tare cred ca e fetita.Sa dea bunul Dumnezeu sa fie sanatoasa si tu sa ai o sarcina cit mai buna.Un
mare de la mine si de la Serban.
anaxena spune:
buna seara
noi am fost in plimbare toata ziua,ieri am cumparat de la Metro jucarie ca a Ilincai de la Vtech,baby first steps,cu 89lei...nu mi-a venit sa cred,gasisem pe net cu 350lei!!sunt foarte incantata si ea la fel,numai ca in loc sa impinga se catara pe el!!
referitor la NU,eu il folosesc din 5 in 5 minute!!ca nu ma inteleg cu ea,se plictiseste foarte repede,dc ma indepartez 1m de ea se pune pe burta cu capul pe mocheta si urla...asha ca NU e mereu pe buzele mele,acum incerc sa o ignor poate se obishnuieste singura,avetzi vreo idee sa o duc pe drumul cel bun?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
narcisa.s spune:
Xena, eu cred ca Maria testeaza limitele. Si zic ca e foarte bine sa o inveti ce inseamna cuvantul NU, dupa aceea iti va fii mai simplu.Numai sa fii consegventa adica daca spui azi nu la o chestie sa nu spui maine da la aceeasi chestie...Ca ea cu siguranta va incerca
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Ralu79 spune:
Salutare
Anka- noroc ca m-am dat mai desteapta cu 5 minute ca asa am aflat si eu cine a scris-o
. Sarumana ca te-ai uitat. Eu am doar varianta aia de pe e-mail si am vazut la dedicatie Ana Savin si m-am gandit ca numai autorul poate face dedicatia, dar iata ca m-am inselat. Aaaa si nici nu m-am gandit ca e romanca- eu am crezut ca e frantuzoaica![]()
Ruxule- zahar vanilat i-ai pus sau baton de vanilie? Multu de info
Flo- nu au apucat sa vada, dar faza a fost faina- in delegatie la "centrala" la Bucuresti (cum era pe vremuri) si tacticos si-a pus omul diplomatul pe masa sa scoata docomentele si ia docomentele neamule
Da cand am lasat o pereche de budigai in geanta laptopului v-am zis? Eu am ce am cu chestia asta
Si habar nu am avut
Si s-a stricat laptopul si l-a dus sotul la reparat
Cand am vazut, s-a mai dus sotul odata la ei sa le zica ca is budigaii lu' nevasta-sa, nu ai lui![]()
![]()

Ehe tre' sa va mai povestesc eu ca am facut destule minuni de-astea![]()
Narci- ce ma bucur ca ai reaparut
Pupicei tuturor
narcisa.s spune:
Serbanica, multumesc.Am dat mai departe ce ai spus.Suc de prune cum facut din prune sau?
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
La noi a fost tare frumos in weekend asa ca am stat mai mult pe afara.
Miruna e tare maraita si doarme foooarte prost noaptea. Is terminata si in pragul unei crize de nervi. Abia astept sa creasca mare, sa nu mai am treaba cu ea. Asta ma aduce la discutia despre bebe2, nici eu, ca si Anna, nu-mi mai doresc un copil, stiam de mult ca eu vreau doar unul. Psihic eu nu prea sunt facuta pt. asta, ca sunt prea nervoasa si ma enervez repede, imi pierd rabdarea si sunt si nitel cam egoista...stiu, sunt adorabila de-a dreptul... O iubesc tare mult pe Miruna, mi-e draga si ma topesc cand face cate-o chestie bebelusheasca, dar nu cred ca mai pot, si nici nu mai vreau sa trec prin asta, ca ma termina cu plansul, cu vrutul in brate, cu trezitul des noaptea, cu urlatul isteric la imbracat si alte cateva asemenea.
Gata, urla ca nu o las la laptop, tre sa ies si eu. Va
si va doresc o noapte linistita!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Tecky spune:
Camy greturile sunt un semn bun ca bebe isi face simtita prezenta!
serbanica ce par des si frumos are flacaul tau!
Anaxena nu stiu ce sfat sa-ti dau dar iti arata multa afectiune Maria daca fara tine nu-i place sa stea.
Va pup ca ma duc sa-mi ajut sotul sa-si faca bagajele pt ca pleaca la o bursa timp de 3 luni
M&M spune:
Am ajuns si noi acum vreo 2 ore acasa ...Nu va pot descrie ce emotii mai napadit cand mi-am vazut nepotica si mai ales, ce dor mi s-a facut de momentele in care era Mihaita asa mic, mic!!!
Tocmai de aceea imi doresc inca un bb, sa mai pot "savura" o data acele clipe!..
Dia, si eu ma enervam repede , ma suparam usor si nu aveam rabdare inainte sa il am pe Mihaita, dar sa stii ca m-a schimbat tare mult domnisorul...
Narci,
ma bucur sa aud ca mai vreti un bebe.
Camy,
!! Or sa treaca greturile. Ai grija de tine si de bebe din burtica.
Capri, deja al-7lea dintisor??!!! Wowww!!! Felicitari!!...
Ana, poate a aparut " teama de separare" Mariei.
Misha, 3 luni fara sot???!!! Sincer, nu cred ca as rezista...
Am vazut poze si cu Serbanica" cel pletos si serios"!!!
Sibylle, ce gene lungi are Anna!!!
Si mai vroiam sa va zic ca imi pare rau pentru ca muuulte, multe fete nu mai scriu!!! Daca fiecare fata ar fi incercat macar pentru un minut sa se puna in locul altei fete, sa judece putin lucrurile la rece ...EU o zic pentru a nu stiu cata oara: NU SUNTEM LA FEL, nici nu se poate acest lucru, fiecare isi creste copiii asa cum stie mai bine, incearca sa nu repete greselile pe care proprii nostri parinti le-au facut in educatia noastra .
Cam asta am avut eu a zice,,,ca am devenit si mai antipatica ( asta e!!!) macar mi-am zis of-ul...De mult vroiam sa zic acest lucru si , daca tot a intrebat Maria, am profitat de ocazie.
O seara buna tuturor!
Cristina, mami de Mihaita 
Didi81 spune:
Capri, eu am inceput de vre-o 2 saptamani sa ii dau biscuiti Aidei, am gasit la sensi blu niste biscuiti pentru de la 7 luni in sus, sunt din cereale integrale, fara zahar. Deocamdata i-am amestecat cu smacolina de dimineata, formata din orez si fructe
. A fost bun, cred ca pot sa ii dau si ca atare sa roada, dar n-am incercat inca.
La capitolul progrese facute: Aida a invatat de ceva timp sa bata din palme foarte frumos
si sa faca pa pa cu mana de cate ori pleaca cineva (de-asta e mare prilej de bucurie cand pleaca cineva pt ca isi poate exersa noul talent
), dar e contrariata cand pleaca ea si i se face pa-pa
.
Se catara pe tot ce ii iese in cale, dar mai are uneori tendinta de a cadea sau a aluneca in timp ce se catara, de-aia mi-e teama sa o scap din ochi si sa nu se ridice pe mobile sau pe vre-un perete si sa cada in nas
; deja a luat cateva trante de genul asta, dar nesemnificative...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
bujo spune:
La noi a fost o vreme superba si am fost in poiana. Soare mult, caldut si zapada numa buna de exploata. Si m-am dat cu Filip pe sanie
I-a placut, ca de altfel tot ce se misca dar il cam enerva vantu care ii batea in fata asa ca n-am facut prea multe ture. Io in schimb l-am plasat lu tati si am mai facut cateva ture de am avut zapada si in chiloti. L-am pus pe Filip sa bage manuta in zapada ca era tare curios ca stralucea. Si tare ar mai fi scormonit-o daca nu era asa rece. Punea manuta si dupa vreo 2 secunde o tragea repede.
A fost o gura de aer curat.
bujo mami de Filip