Pepenasi de iul-aug08 (101) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 4
narcisa.s spune:
E, ca imi aduc aminte
Pai n-am primit de muuuuuuuuuult un pupic de la profa
Ankule, multumesc inca o data pentru carte!!
BB2, Ca si Cris, ne gandim sa prestam undeva pe anul asta spre sfarsit tot din cauza de cezariana.Nu stiu daca ma duce, nu ma duce, nu mi-am pus problema.Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi.Eu as vrea un baietel dar Vil mai vrea o fetita, i-a si gasit nume, Anastasia Livia
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
Si Biri, in mod special il pup pe ginerica...E tare frumos copilul asta
dr_anca spune:
Multumim de urarile de la multi ani Kamelya ca de obicei draguta. Ai vot de la noi si Anilansa
.
Ce frumos e afara am mers vreo 2 ore si nu mai pot de picioare!
Va pup si plec la joaca ca imi muta tastatura din loc!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
flo1980 spune:
Hello
Sa nu-i uitam pe sarbatoritii zilei....
Andrei Codrin de monalac 
Miruna de Violeta_m_tm 
Theodor de mobriq 
Sa cresteti mari si sa fiti sanatoasi!
Capri mltam de raspuns....totusi papa binisor...
Au aparut pozele?
Violeta_m_tm felicitari pentru mama
Ralu ce-am mai ras de pozna ta cu budigaii in diplomat! A mai vazut cineva ce are in diplomat?
Ooka adevarata aventura ora mesei la voi....of of...
narcisa felicitari pentru 
cristina pupam nepotica! 
Ladymina, Tecky, Maria86 multumesc!
acum fiecare face cum crede...
serbanica vazut pletosul, ptiu sa nu va fie de deochi! Tare frumusel e!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Caprioara spune:
Narci,
fetele si felicitari pentru dintzisor
.
Flo, vad ca nu au aparut. Sunt doar cele facute in data de 19, iar noi am facut in 20. Cu mancarea, chestia e ca nu mananca mereu cescutza ei toata, uneori ia doar cateva linguritze. Azi am reusit sa i-o dau toata, dar cu pacaleli (i-am dat pufuletzi) si in a doua jumate i-am pus un pic de iaurt de capra.
Problema e ca iar a facut pete rosii pe fata (pe barbie si in jurul gurii) . O fi de la iaurtul de capra?!? Sau pufuletii? O sa incerc si maine iaurt fara sa-i mai dau altceva nou si daca tot asa face, inseamna ca nici pe asta nu-l mai tolereaza. La branzica de capra nu a facut pete pana acum.
Profa, m-am prapadit de ras citind cum ai descris procedeul de pacalit cupilu sa bea cu bibe
.
Ooka, ce biscuiti papa pocu? Intreb pentru ca dintoasa mea ar cam roade ceva si nu stiu ce sa-i dau. Azi la legume nu prea a vrut sa pape si i-am dat cate un pufulete in mana, ca asa deschidea gura. Dupa ce topea unul, tipa si se agita sa-i mai dau. Numa ca astia au sare si nu vreau sa-i mai dau. Vreau ceva care sa fie ok de bb si sa roada la el, sa deschida gura sa o indes cu piure.
Fetele, voi ce biscuiti dati la cupii?
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Caprioara spune:
Acum se joaca cu cadrul (jucaria ei buna la toate) si am observat-o cum, stand in picioare, a luat receptorul din el si apoi i-a cazut din mana. S-a aplecat, sprijinindu-se cu o mana de cadru, iar cu cealalta a luat receptorul si apoi s-a indreptat. Face progrese la miscari din zi in zi
. Nu demult nu ar fi reusit miscarea asta, ar fi cazut.
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
vias spune:
la mine au inceput greturile...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
ooka spune:
Caprioara, mai, nu mananca biscuiti ca i'am luat unii bio si'i put probabil. Si nici nu stie sa manance, ca isi indeasa jumatate de biscu in plisc, i se lipeste de cerul gurii si ii vine sa verse. In schimb, am facut in dupa'amiaza asta o painica (o tariciune ca se face in oala ca sa iasa cojoasa) si niste empanadas si manca ta'su dintr'un castron in fata ei si s'a infipt si donshoara. Empanadas'u i l'am smuls ca era cu somon, da i'am lasat niste painica pe care a molfait'o cu mare spor ba chiar a inghitit niste frimituri.
Pana acum a ros asa: cartof, morcov, brocoli, portocala, paine, mamaliga.
Daca Ilincu a facut iar pete io zic sa o sari cu laptele si cu iaurtul. Mai revii tu peste vreo luna, doua. Pufuleti nu'i mai da ca astia sunt pentru oameni mari
, incearca sa ii faci niste fursecuri, biscuiti de casa. Sau daca vrei, pot sa iti cumpar io biscuiti din astia bio, ca au la un supermarket langa mini (sunt vreo 6 pachetele cu doi biscu in fiecare pachet) si vreo 12 ron. Au de doua feluri, valabili de la 6 luni. Daca vrei sa iti iau spune'mi si trec maine si ti'i las ca is cu soatza acasa.
Pupa descurcareata, ce'mi place mie de fii'ta. Nu doarme, rar mananca, bolnava fu, da nu uita sa mearga mai departe, chiar foarte frumos as spune. 
Mai voiam sa iti spun, desi nu e ortodox sa recomand vitamine, da am tot cetit pe forumuri si sunt niste picaturi cu B'uri, la calivita, care cica dau pofta de mancare. Io am luat la poc, da nu'i plac, le ia cind si cind si nu pot spune ca a inghitit frigiderul pana acu'. Da ma gindeam ca poate mai alternezi peritolul ala. Pupici si zi'mi de biscu', ca nu e nici o problema, mai facem si noi o plimbare.
Uite biscuitii www.biokornbiscuits.com/en/index2.html" target="_blank">aici.
mami de Sofi
narcisa.s spune:
Capri eu i-am dat din aia de la Hipp biscuiti...Dar i-am dat in ultima saptamana si biscuiti normali.Capri eu zic ca daca micuta rockerita n-a fost alergica la branzica de capra probabil ca nici la iaurt nu e alergica.Pufuletii o fii de vina?
Camy ...yupiiiiiii...pentru greturi.Bravo!!!!!
serbanica spune:
Narcisa.s eu am rezolvat constipatia cu suc de prune si pere dar daca e asa de mic nu e bun.Dar cind Serban a fost mic am incercat un ceai se INFANT DRINK e si pt colici si pt constipatie dar daca nu merge sa incerce cu ceai de musetel si Infant Drinksi e mai bine si un medicament Debridat.Sper ca ti-am fost de ajutor si sper sa ii treaca ca tare rau e sa il vezi cum se chinuie.