Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Seara bune fetele!!

Carla..multumesc..se pare ca e mai bine sotul..cred ca doar l-a prins curentul pe undeva..ca raceala nu prea vad sa fie!!In fine..imi pare rau ca iarasi esti stresata..se pare ca banii astia dau dureri de cap la toata lumea..
Alynta..sa iasa cat mai repede caninul si sa nu mai sufere mititelul..
Dici...ca sa multumesti pe toata lumea..ar trebui sa te clonezi....trag toti de tine in toate partile...facand abstractie ca esti si insarcinata pe deasupra..urat din partea lor!!Sotul tau ar trebui sa renunte cat mai repede la cocoloseala soacrei...Sa ai grija de tine si de puii mici..si imi pare rau ca nu se mai rezolva cumva si problemele astea la voi!!
Nicuratze..multumesc!!Bine zis..fara bani dar si fara datorii..Ma bucur ca burtica este bine si creste frumos!!
Strunfita..multumesc!!
Philip..multumesc!!Multa sanatate piticului..dragul de el..nu a zis nimic de durere..Ce schimbare brusca de vreme si la voi..Poate rezista totusi narcisele..
DanaMi...nasol cu o asa rata mare..poate gasiti totusi o solutie!!
Dici,Carla...foarte greu daca s-au marit asa mult ratele...apai asa muncesti numai si numai pt ei..

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ca tot veni vorba de bani...se pare ca nu vom putea veni in tara in vara,sa botezam pe bebe..asa cum preconizam..Nici nu vreau sa ma gandesc cum vor reactiona nasii cand vor afla..dar asta este..daca vor sa se supere treaba lor..dar noua nu prea ne ies socotelile,oricat am incerca!!Mai mult ca sigur o il boteze sora sotului si iubitul ei..la Biserica ortodoxa de aici si gata!!Pana la urma asta e cel mai important..sa-l increstinam!!Cel mai mult imi pare rau pt parintii nostri...,dar chiar nu putem altfel!!

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i94lar spune:

Sarcina usoara tuturor! N-am scris tare demult, dar va citesc cu regularitate...
Am vazut discutiile despre centura postanatala, eu mi-am cumparat-o pe cea de la Chicco din Auchan, de vreo saptamana. Din pacate nu mai stiu pretul exact, in jur de 85 RON.
Sper sa va foloseasca, atentie ca este pe marimi S,M,L etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

v-am zis ca am racit iar? si acum nu mai pot bea ceaiul cu miere, is asa suparata...

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Andreea, ce baiat curajos si puternic aveti... Trebuie sa se faca repede bine. Si schimbarea de temperatura... nu stiu unde o sa ajungem. Acum e cald, acum e frig...

Maria, ma gandesc ca nasii vor fi nevoiti sa inteleaga si sa nu se supere. Mai ales ca situatia este putin roz aproape in toata lumea...

Carla, ce masina aveti voi? ca sa imprastii vorba. Incearca sa nu faci o depresie din cauza problemelor astora.

Noi anul asta suntem mai linistiti, pentru anii care urmeaza imi fac probleme mari. Dar sper sa fie totul in regula, totusi...

Eu nu ma simt prea bine acum, imi cam bubuie inima...

Ioana 33+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, off, ce rau imi pare . Nu zic de altii, dar poate gasiti o solutie pentru parinti, un last minute pentru avion sa veniti voi sau sa-i duceti pe ei acolo, sunt si companii low-cost si poate sare iepurele de undeva.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetele

Dicristeaimi pare rau ca tot n ai scapat de problemele cu soacra ta, cel mai important e sa fiti voi sanatosi ca o sa le rezolvati pe toate.
Sotul tau vede ca poti sa tragi si de aia se aventureaza, daca ai da semne de slabiciune si tu ai sa vezi ca tu ai fi preocuparea lui.

Carla draga azi am avu si eu pete de sange ...numai faptul ca stiu ca tu ai si nu prea te angoasezi m a ajutat sa nu o iau razna, noroc ca aveam rendez vous la medic la 14.

Deci gata cu munca, acasa la calm, cica as fi avut si contractii adevarate care au dus intinderea uterului si de acolo ar fi sangele, colul e la 3, acum 2 saptamani era la 3,5...
Am avut mici dureri ca la ciclu si el mi a zis ca ar fi fost contractii..eu nu mai inteleg nimic ca burta nu se intarea...in fine
Bebe e bine dezvoltat mai mare cam cu 10 zile dar mi a zis ca e prea devreme totusi sa se nasca. Normal...
Asa ca am trecut pe medicamente pt contractii si o pastila de calmare seara.
Voila, voila cu asta ma laud eu, sunt deprimata rau sper sa ma ajute D-zeu sa duc pe bb pana mai incolo.
Nu mi a zis sa stau in pat non stop doar sa stau la calm, insa m am speriat rau...
Carladaca bebe e mai mare ca varsta lui ca dimensiuni asta vrea sa spuna ca si maturarea organelor e la fel sau nu are nici o legatura.?

NOI
Cristina 30 + 2 si Marc (28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am fost cu baiatul la pediatra si are o mica viroza!
Am stat 2 ore la usa dr. si am asteptat! Si dupa ce ca nu m-a bagat nimeni in seama 2 ore, asistenta imi spune sa tin copilul locului (intra si iesea din cabinetul ei- dar nu facea nimic!)! Cand am intrat eram deja alba la fata de nervi! Imi venea sa bocesc acolo de ciuda! Si s-a vazut- tensiunea 13.8!!!! Si-a dat seama si dr. ca a cam gafat-o lasandu-ma sa astept atat, dar prea tarziu...

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea
Ea e cu pampers si nu am gasit nicaieri sa o interneze asa.
Si ma uit ca nu se dezminte, sa nu o pui frate sa faca exercitii ca i se face rau, chiar daca are 12/7 tensiune.

respect ca inca te mai ti pe picioare!!esti foarte puternica
ce nu inteleg eu este: nu-i este rusine soacrei tale sa-i schimbe propiu fiu pampersul? pina la urma e barbat, si ea e mama lui....

31+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Blue, ma angoasez eu cu petele de sange, dar incerc sa ma tin tare, macar stiu cum am placenta si de unde provin. Imi pare rau tare pentru problemele tale, durerile ca la ciclu sunt contractii, chiar daca nu se intareste burta. Hai, fii tare ca mai e putin.
In mod normal, maturarea organelor fatului este conforma cu masuratorile ecografice, dar cel mai bine este sa nasti la termen.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput