Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alynta, imi pare rau pentru viroza, dar oamenii astia nu au nici o limita? Cum sa te tina 2 ore la usa cu 2 copii??? Gravidele au prioritate, scrie in lege .
Dici, chiar asa, Laura are dreptate, ei nu-i este rusine?

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bebe Beca, este o Skoda Octavia Tour cu motor de 1.6 pe benzina, are 1 an, am platit revizia si rca-ul pe inca unul, e negru perlat metalizat, are portbagaj imens, cel mai mare dintre berline: 560 litri. Daca vrei mai multe detalii vorbim in particular. Suntem dispusi sa negociem si sa oferim conditii convenabile de plata .
As vrea eu sa nu fac o depresie din cauza asta, dar ma apropii vertiginos de ea, daca nu o dau saptamana asta, am pus-o.

Ai si tu grija cu tensiunea, stiu ca o sa nasti printre primele, dar nu te grabi prea tare .

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

merci Carla

incerc sa ma calmez mai ales ca am fete aici cu probleme mai grave si care au dus sarcina la capat....

Vad ca vorbiti de bani pt bebe...si pt cumparaturi...lasati grijile astea deoparte cel mai important e sa fie totul bine cu voi si cu bb, o sa aveti timp si bani apoi pt tot ce vreti sa ii oferiti...

Va pup o noapte buna si sa ne auzim si maine

NOI
Cristina 30 + 2 si Marc (28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Carla!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Philip..ai grija de tine si multa sanatate!!Cu asa schimb de temperatura cred si eu ca tot iei viroze..
Bebe_Beca...ai grija cu tensiunea...Sper si eu sa ne inteleaga nasii,mai ales ca au si ei rude pe aici si stiu destul de bine situatia!!
Alynta..ce cretini si medicii astia...Multa sanatate piticului!!
Carla...problema mare nu sunt biletele..ci cat am cheltui in tara...cadouri,botez..etc!!Incearca sa nu pui la suflet..stii foarte bine ca bebelina depinde de tine..problemele vin si pleaca..Poate apare totusi vreun proiect zilele astea..
Blue..imi pare rau ca ai iarasi probleme..dar incearca sa te relaxezi si odihnesti mai mult si bebe va fi bine!!

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

maria te inteleg perfect..si noi cind mergem in tara cheltuim mai mult decit am cheltui aici intr-o luna si jumatate, si noi avem doar bunici, unchii, verisori, prieteni, etc. in tara (adica parintii si fratii sunt toti aici) si e clar ca trebuie sa vizitezi pe toti ca altfel se supara si bineinteles ca nici nu poti sa merge cu mina goala etc...

am schimbat semnatura chiar daca abia de maine intram in saptamina 33

ely te odihnesti?

32+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

LauraOana..,pai cam asa e si la noi..La cat mai multe saptamani inainte...si cat mai aproape de termen!!

Ma duc la nani..ca sunt rupta in bucatele..Noapte buna si o seara linistita la toate albinutele!!Pe maine

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

Am intrat si mai devreme, dar am facut doar modificari la filmuletz si nu am mai scris, dar am zis inainte de nani sa va pup

am vazut niste poze super faine - maria, ely, dana, annkkaa - (maria, ce te invidiez ca deja ai intrat in balerini), v-au crescut burticile si sunteti superbe

BebeBeca, mereu cand "circul" prin oras, ici colo, merg mult si obosesc ma gandesc la tine:"Ioana cu iminenta de avort, copil acasa si tot merge, se plimba, face tb si eu ce am?" Asa ma gandesc si la Carla; aveti grija de voi getelor, si sa stii ca ii dau dreptate Carlei: stim ca nasti printre primele dar sa nu te grabesti, da? Sory pt accidentul sotului

didi, de acord cu Laura

alynta, nesimtire si pt dr si pt cei care erau la coada; fara jena se uita in ochii tai, gravidutza si mai ales tu si copil in brate si se fac ca nu vad; sanatate puiului mic

philip, ceai mult cu lamaie; pup sa treaca

Fetelor de ieri o simt si eu mai bine pe bebelna, iar astazi pentru prima oara am vazut "zvacniri" de burtica; splendit

In week-end m-am relaxat, am mers la prieteni, am sarbatorit ziua fratelui, mi-am iubit catzeii, a fost odohnitor; astazi, insa, am fost iar la stomatolog, mi-a pus "o chestie" si desi mi-a zis ca o sa ma doara caci tbuia sa omoare nervu, am zis ca innebunesc de durere si peste o ora ma intorceam la ea; ar fi trebuit sa stau cu "chestia" aia pana miercuri.Vai, bine ca m-a lasat

In legatura cu banii, peste tot e greu; multumim lui Dzeu acum e binisor, dar si noi ne-am bagat in multe, sper sa ne descurcam.Trecem noi fetelor peste toate

somn usor si vise placute

ps: abia astept ziua de miercuri sa merg la dr

30 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ati vazut ce mumos e cu prefix si semnatura schimbata, da? Doamne ajuta in continuare

scuze de greseli dar sunt in pat, lumina stinsa, pozitie incomoda, etc

30 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
reusesc si eu in cele din urma sa va mai salut, am spus eu ca o sa lucrez pana nasc dar vad ca este din ce in ce mai greu si sunt din ce in ce mai obosita, asa ca seara cad moarta de oboseala si nu reusesc sa va mai scriu, cu toate ca tare mi-as dori sa o fac mai des.
Ingrijorata si suparici sunt si eu,la controlul de saptamana trecuta( mi-a facut doar control pe masa, fara eco) la testul urinei de la cabinet mi-a iesit albumina in urina si dupa ce am facut analiza urinei de 24 de ore mi-au iesit prost rezultatele, acum sa vad ce va zice dr joi cand merg la ea.
A mai facut cineva aceasta analiza a urinei la 24 de ore( adica am colectat urina timp de 24 de h si m-am prezentat cu ea la laborator), a mai auzit cineva de probleme cu albumina din urina?
Sunt ingrijorata si pt ca i-l simt parca mai putin pe bebe cum se misca, i-l simt dar miscarile lui sunt mult mai rare si mai linistite, oare e normal? Poate imi fac prea multe griji dar cred ca voi toate, care sunteti la prima sarcina, ma intelegeti.

27+

Mergi la inceput