Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ganesha, se mai intampla sa ai albumina in urina mai ales in timpul sarcinii, dar se trateaza, nu-ti fa griji.
Maria, inteleg problema cu botezul in tara. Poate reusiti sa-i aduceti acolo macar pe parintii vostri, mai pun si ei, mai puneti si voi la avion si rezolvati.
Lauraa, foarte frumos arata semnatura .

Azi am intrat si eu in luna a 7-a.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Carla, felicitari pentru "avansare"....se pare ca scimbam semnatura in aceeasi zi...

Am facut si noi azi 29 de saptamani...ne apropiem de final....

29+

AMR 11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

relusha si la noi este inca foarte frig..la voi cam cind se arata primavara? la noi poate sa mai tina iarna INCA 1 luna

31+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

La noi este destul de cald, ieri a fost mai posomorat, a plouat duminica noaptea, dar vad ca azi este frumos, soare si mult mai cald...

Mergem sa facem o plimbare ca soarele de afara cere sa ne vada!

29+

AMR 11

Mergi la inceput

Albinutzelor, vreau sa va mai intreb ceva... mi se intareste burtica, nu pentru mult timp, nu des si nici nu doare....e normal?

O zi buna sa aveti!

29+

AMR 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

Albinutzelor, vreau sa va mai intreb ceva... mi se intareste burtica, nu pentru mult timp, nu des si nici nu doare....e normal?

O zi buna sa aveti!

29+

AMR 11

Sunt contractii Braxton Hicks si apar pentru ca uterul se pregateste pentru nastere. Daca nu sunt dese si nu dor, totul ar trebui sa fie ok.

30+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Doamne, Alyntha, ce doctor si ce oameni! Tu gravida si copilul bolnavior, sa te lase sa stai 2 ore... incredibil.

Andreea, ma bucur ca e mai bine Philip. Saracutul de el, sa-l doar urechea si sa nu zica nimic.

Maria, poate rezolvati de botez sa vina parintii la voi. Si nasii daca vor neaparat sa boteze copilul, vin ei la voi, nu? Si la noi nasii vin din Germania si nu comenteaza. Bine nu-i chiar aceeasi situatie, ca ei vin in tara si sa-si vada rudele, dar se poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maria Bunica, Lauraa multumesc! Revoltata sunt pe personalul medical! In privinta spiritului civic al po****tiei m-am lamurit de la sarcina precedenta! La autobuz iti fac branci sa intre in fata ta, mai sa te d-ea jos (te vad cu o burta de 1 metru -si ce...!!!) la Biserica stai cum poti sprijinita de un perete- in caz ca gasesti vreun coltisor! Eu una is convinsa si rasconvinsa! Si cine credeti ca se "baga" mai tare peste tine- mamele "noastre" care au crescut si ele copii, au nepoti- femei la 50-55 ani!!! Ce putem face?! Daca zici ceva replica este: "Ce draga esti bolnava?! Esti doar insarcinata!" Mi s-a acrit! Sincer evit cat mai mult aglomeratiile si oamenii!
Ganesha eu stiu ca modificarile analizelor la urina , in sarcina, sunt frecvente! De miscarile fetale nu-ti fa griji! De acum, copii sunt mai mari, cantitatea de lichid amniotic e in scadere si locul bebelusului s-a "stramtat"! Vei simti miscarile "scurte" si "pe loc"! Daca revii la dr. vei fi sub supraveghere si nu are sens sa-ti faci griji prea mari! Eu simt ca esti o mamica responsabila si-ti faci griji pentru puiul tau, dar sa nu fie prea mari, ca il agiti si pe el!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:

O zi buna sa aveti!

29+

AMR 11

Dupa cum ti s-a zis mai sus, sunt foarte normale durerile de burta si spate! Ne pregatim de marea intalnire, mamico!
Pe mine ma doare de exemplu si osul pubian, iar cand ma d-au jos din pat oasele bazinului "trosnesc"!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Citat:

O zi buna sa aveti!

29+

AMR 11

Sunt contractii Braxton Hicks si apar pentru ca uterul se pregateste pentru nastere. Daca nu sunt dese si nu dor, totul ar trebui sa fie ok.

Multumesc de raspuns

Eu zic ca nu sunt dese, cam 5-6 pe zi si nu dor

29+

AMR 11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Citat:

O zi buna sa aveti!

29+

AMR 11

Multumesc de raspuns

Eu zic ca nu sunt dese, cam 5-6 pe zi si nu dor

29+

AMR 11

Mergi la inceput