Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

Albinutzelor, vreau sa va mai intreb ceva... mi se intareste burtica, nu pentru mult timp, nu des si nici nu doare....e normal?

O zi buna sa aveti!

29+

AMR 11

Dupa cum ti s-a zis mai sus, sunt foarte normale durerile de burta si spate! Ne pregatim de marea intalnire, mamico!
Pe mine ma doare de exemplu si osul pubian, iar cand ma d-au jos din pat oasele bazinului "trosnesc"!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

alynta27, multumesc

29+

AMR 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Fetelor, la noi este ora 16,10...eu sunt afara de vreo ora si ceva si asa de frumos este, cald, soare, adie un pic vantul, ca nu mai imi vine sa intru in casa, dar se pare ca nu ma mai lasa laptopul sa mai stau mult...:((

29+

AMR 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

RelushaE ok sa ai contractii nedureroase, e normal, se pragateste organismul.
Insa tb sa ai grija sa nu ai colul scurtat, atunci trebuie sa fii atenta.
Eu as zice sa vorbesti cu medicul tau, eventual sa il rogi sa iti masoara colul.

28 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor va solicit cu o intrebare urgenta! Am pe cineva in italia, pe care am rugat-o sa-mi cumpere INFACOL- medicamentul pentru colici! Acolo nu au auzit de el! Stiti cumva are alta denumire? Sau altceva bun pentru colici care poate fi procurat din It!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

In urma vizitei la doctor venim cu urmatoarele vesti:
o bebelina grasunica bine dezvoltata ptr varsta ei ( 30 s+ 3 zile reiese din masuratori si 30s+2z din calcule cf UM), app. 1800 grame( cu falcute), asezata deja cu capul in jos ( evident ca se poate inca intoarce), putin cam puturoasa, dar cica nu are loc sa mai danseze cum ar vrea mami( si important e sa o simt in fiecare zi), ritm cardiac bun...; iar mami la raport cu 61 kg, col inchis si dimensiuni potrivite varstei de sarcina.

Ptr mamicile cu probleme financiare... ganditi-va ca din pacate, se poate si mai rau si asta peste noapte si din cauza unor cretini.. La noi a ramas si sotul meu fara servici si momentan ce imi intra lunar in casa sunt banii mei pe medical, adica de vreo 4 ori mai putin ca innainte in conditiile in care doar ratele sunt de peste 500 euro, plus cheltuielile lunare la casa si mancare si etc, etc...Oricat as taia si restrange tot nu ajung nici pe o masea....Nici macar sa ma dau cu capul de pereti nu mai pot, dar atata timp cat suntem sanatosi.. Sanse ca tati sa-si gaseasca prea repede servici aici nu sunt si singura speranta e sa plece innafara vreo 2-3 luni( sa dea domul sa iasa si asta), luni care coincid cu nasterea bebelinei... Numai sa ramn singura atunci nu ma gandeam, dar...Consolarea e ca avem casa noastra, nu am ipotecat nimic si speram... sa scapam cumva...

la vesti mai bune!!!

30+ Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor,

Blue,ai grija de tine,imi pare rau ca ai contractii!

Andreea,multa sanatate tie si lui Philip,chiar ati avut ghinion iarna asta.

Maria,imi pare rau ca nu puteti ajunge in tara,dar acum trebuie sa hotarati cum e mai bine pt voi!

Strunfita,nu pot sa-mi recuperez masina,ca i-am dat termen pana se naste bebelusa ( basca ca sotul are drumuri numa pana la Ploiesti,Galati,etc)

Carla,ti-am trimis PM

Alynta[pup],si eu patesc la fel la dra de familie,a ajuns sa dureze 1 ora si obtinerea unui aviz pt gradi.

Ce parere aveti,dimineata sotul aducea in discutie pe bb3,i-am zis ca nu se mai poate,ca-mi expira valabilitatea

elena,27 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
multam mult pt raspunsuri cu toate ca sunt f ingrijorata, valorile normale ale albuminei din urina sunt intre 28-141 iar eu am 315, deci mai mult decat dublu si abia joi ajung la dr, asa ca pana atunci stau si-mi storc singura creierasii cum de o fi aparut si de unde ca luna trecuta totul era ok, mai rau e ca ce am citit pe net despre albumina in timpul sarcinii si nu e de bine, acum sper sa fie totul sa aiba o solutie pana la urma si sa nu existe consecinte negative.
Cat despre probleme cu banii eu va spun sa fiti linistite si optimiste, se spune ca fiecare copil vine cu banutii lui, adica are grija Doamedoamne de el si o sa vedeti ca o sa apara si banutii necesari de unde nici nu va ganditi si o sa fie bine.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Offf AnnKKaa! Ma bucur ca mai ai un gram de optimism! Sa stii ca prin cumpana asta am trecut si noi pe cand David avea 5luni! A fost greu! Sotul meu a ramasa 4 luni acasa! A prins perioada sarbatorilor de iarna cu tot cu iarna! Partea buna a fost ca s-a atasat mult de copil si invers! Parca inainte nu ma credea asa de mult cat e de greu si solicitant cu un bebe mic! Cred ca perioada aceia i-a apropiat mult de tot! Cum zicea Ganesha, un bebe aduce si bani in casa!
Noua David ne-a adus un apartament! Nu mai speram ca va fi posibil! Ne saturasem de chirie! Minuni exista la tot pasul! Trebuie ca credem in ele!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Ioana multa sanatate Rebecai! Sper ca deja e mai bine.
dicristea suntem aici sa te sutinem moral macar
Andreea multa sanatate lui Philip!
Maria daca nasii tin neaparat sa boteze ei copilul sa vina ei la voi
blue sper sa iti treaca depresia cat mai repede!
ankka felicitari pentru vestile bune! sorry pt sot.
apropos de spiritul civic de care vorbea si alynta vreau sa spun doar doua vorbe. la carrefour exista casa separata pentru gravide si persoane cu handicap. aceste case sunt vesnic pline. in franta nici macar nu te lasa casiera sa te asezi in dreptul casei ei daca nu te vedea ca esti gravi sau handi. si asta la acelasi supermarket. singra diferenta e ca era in franta si nu in romania. asta spune totul. pestele de la cap se-mpute, vorba aceea.
asa. sa va povestesc despre finutul meu. e micut (a iesit din spital cu 2680 g), negrut, cu perisor muuult si niste urechiuse mici si delicate. mie mi se pare ca seamana mai mult cu mamica lui. e cumintel si nu face asa rau scandal. doarme mai tot timpul si aseara nu mai imi venea sa imi iau ochii de la el. am facut cateva pozici si le-am pus la mine pe stream.
va pupacesc pe toate si va urez o si minunata!

Vine bebica .... +33
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!
Am intrat repede sa va citesc inainte sa plec la medic..ca nu ma lasa inima sa plec fara sa stiu cate ceva despre voi!!

Laurraa..felicitari pt frumoasa semnatura,la cat mai multe saptamani inainte si cat mai aproape de termen!!Multumesc pt complimente,esti o draguta!!As putea schimba poza din filmulet?Daca se poate..daca nu nu e nici o problema!
Carla..,sa vedem acum cum rezolva si parintii cu concediile..sau macar cateva zile liber..si poate vor veni ei..
Ganesha..e normal sa fii ingrijorata..dar cum au zis si fetele,unele valori crescute sunt normale in sarcina!Sigur iti va da medicul tratamentul adecvat si bebe va fi in siguranta!!
Relusha..daca contractiile sunt nedureroase si nu foarte multe..e totul ok..nu te speria!!Felicitari pt noua semnatura!!
Alynta..ai mare dreptate..de cele mai multe ori ,chiar mamicile sau viitoarele mamici se comporta urat cu o graviduta!!
Carla..felicitari ca ai intrat in luna a 7 a!!Sa ai grija in continuare de bebelina!!
Nicuratze..tare sotul tau cu bebe 3...,inseamna ca nu ai fost chiar asa "nesuferita" din cauza hormonilor!!
Strunfita..cam greu sa ajunga nasii aici..cununa iarasi in august..plus ca au si motul fetitei lor prin iulie..cred ca sunt prea multe cheltuieli..Si ca sa ii aducem noi pe toti,pe cheltuiala noastra si sa le asiguram drumul si cazarea aici...ajungem la aceleasi socoteli cu plecatul nostru in tara!!Oricum...mai e ceva timp pana atunci..

30+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput