Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, sanatate multa sotului, ai grija sa nu iei si tu ceva si poate prinzi niste ore de somn dupa-amiaza.
Eu m-am odihnit o noapte, azi-noapte nu am reusit, iar azi am inceput saptamana scotand fum pe nari din cauza de bani, nu se leaga nimic, se cheltuieste aiurea, am de-a face numai cu idioti care vor sa-mi faca lucrare de 3000 euro fara factura, varu-meu cu mobila nici nu s-a apucat de ea, desi trebuia sa fie gata de vineri, ETC.

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Uff Carla! Greu capitolul asta cu banii, cred ,la toate gravidutele! Bani trebuie pentru nastere, consumabile copil, hainute, pentru noi... Bani ca controalele prenatale... Bani sa traim... Bani si iar bani....
Eu am acasa un copil care e la al 3-a canin si e super mofturos! Noaptea e agitat, ziua la fel... Peisajul de afara nu ma ajuta prea mult, sa-l scot, sa mai uite si el de durere!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Buni' pupi , tot incerc sa ma fofilez dar se vede treaba ca ochiul tau vigilent nu ma lasa.
Ca sa ma exprim plastic, am un inceput de sfarsit as vrea sa intru in hibernare cateva luni si sa nu mai stiu de nimic, Mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand nu am mai scris, ca s-au intamplat prea multe...nici nu stiu cu ce sa incep, Matei a facut o intoxicatie alimentara de la o branza luata de la tara (de la cunostinte ), din mai se va inchide biroul meu, sotul si-a luat 2 sapt. de concediu de odihna ca sa se interneze cu soacra in spital, la recuperare, trebuie sa-i cumparam baston si o proteza, iar eu nu am scoica si carucior ptr bb2....dar in rest suntem bine.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 26

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

La cheltuielile pentru nastere sau pentru al doilea copil chiar n-am avut timp sa ma gandesc.
Trebuie sa predau contractul de leasing de la masina, are doar un an, stiti pe cineva interesat?
Fii-mea e maraita ca si-a schimbat programul total din cauza vizitei bunicii cand n-a dormit la pranz, cred ca-i ies si ultimele masele.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Ankkaa,bafta la doctor!

Maria, multa sanatate sotului,ai grija cu oboseala,stiu de la al meu ca barbatii se vaita mai mult,si vor sa stai numa cu ei.Mersi, eu sunt bine,mai fara bani dar si fara datorii,cu sarcina nici o pb,doar ca am burta mare,sefului am inceput sa-i mai zic pas
( dimineata m-am fofilat de la o sedinta de-a lui importanta ).

Dici,,ai grija de tine,multa sanatate lui Matei.

Strunfita,bafta la eco maine!

Carla,sotu meu vrea de anul trecut din august sa-si ia masina,are si ceva bani,dar e ciufut,vrea si ieftina si aproape noua,si devreme acasa!!!Presupun ca mai dureaza 1 an pana o cumpara,cert e ca mi-a luat masina mea veche de domnisoara,acum tb sa ma deplasez la munca si la gradi cu autobuzele

Va pup.

elena,27 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Carla, vreti sa va luati alta masina? Cred ca e cam greu sa scapati de un leasing la criza asta financiara. Of, nasol ca tot aveti probleme cu banii... poate vin ei si clientii aia cu multi bani si cereri pe masura.

Dicirstea, vad ca nici la voi nu se mai termina problemele. Pai mama soacra nu poate sta singura in spital? Matei e bine acum?

Maria, multa sanatate sotiorului! Foarte frumoase pozele... si e asa de placut sa vezi ca acolo e cald si primavara.

Nicuratze, multumesc de urare. Sper sa fie totul bine.
A, eu mi-as lua masina inapoi. Pai cum adica el merge cu masina si tu cu autobuzul si la serviciu, si la gradinita?

Picky, esti ok?

30+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
am vazut burtici frumoase de ely, maria, dana, ana si ankkaa. mey, ce-am mai crescut.
carmina, dr n-a putut spune cu siguranta daca era si sinuzita, insa avea infectie cel putin la o ureche (mey, asa copil, el niciodata nu se plange de nimic, micutul...mi s-a rupt inima) si suntem pe antibiotic. vad ca de cand il ia, nu mai vad nici mucii aia urati si doarme mult mai bine. multumim de intrebare si spor la curatenie.
noi am cam terminat treaba ce ne-am propus-o, am mai eliberat din camere, pregatim dormitorul bunicii. in week-end am zis ca facem treaba in curte dar ne-am luat cu altele prin casa. au fost peste 20 de grade sambata, mi-au inflorit narcisele iar azi ninge!!!cred ca-s 2-3 grade :(

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Strunfita, era bine daca statea singura, de ce crezi ca eram eu morcovita? Acasa nu vroia sa stea singura nici 2 ore, sotul ar fi vrut sa-i aduc, nu stiu cum, mancarea acolo. Adica ceva de genul: vin acsa la 19 de la servici (mama abia ma asteapta ca sta toata ziua cu speedy gonzales) ma apuc sa gatesc, incarc oale cu ciorba si mancare si ori iau un taxi 10 km prin centru de Bucuresti la miezul noptii si ma intorc la copilul meu cand m-oi intoarce, ori le iau cu mine dimineta la servici si i le duc seara . Nu va mai spun ca a ajuns la concluzia ca sunt sotie denaturata ca nu m-am dus pe la el sa-l vad ce face.
Pe soacra abia am gasit sa o internam undeva 2 saptamani fara insotitor, dar va iesi vineri din spital si o internam iar luni, dar va trebui sa stea Adi cu ea. Ea e cu pampers si nu am gasit nicaieri sa o interneze asa.
Si ma uit ca nu se dezminte, sa nu o pui frate sa faca exercitii ca i se face rau, chiar daca are 12/7 tensiune.

Nicuratze asa e, nu conteaza asa mult ca nu te dau banii afara din casa, important e sa nu te dea datoriile. Iar din diferenta de curs valutar, eu platesc acum la banca cu 600 ron mai mult decat in decembrie. Bani aruncati pe fereastra si care erau bani de intretinere, de mancare, de cosmetica, etc..

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 26

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

La cheltuielile pentru nastere sau pentru al doilea copil chiar n-am avut timp sa ma gandesc.
Trebuie sa predau contractul de leasing de la masina, are doar un an, stiti pe cineva interesat?
Fii-mea e maraita ca si-a schimbat programul total din cauza vizitei bunicii cand n-a dormit la pranz, cred ca-i ies si ultimele masele.

Carla te inteleg perfect cu masina, sunt cam in aceeasi situatie, mi-am luat anul trecut VW PASSAT si am 550 Euro rata /luna, ma bate gandul serios sa renunt la ea desi nu prea imi vine, sunt indragostita de masina mea iar a sotului nu-mi place deloc, asa ca ...nu prea stiu ce voi face dar cred c-am s-o dau pana la urma

Maria, LauraOana,Philip multumim pt aprecieri si eu si Ana ne bucuram tare mult ca s-a nimerit asa, sa creasca copilasii impreuna si sa aiba baietelul ei gria de fetitza mea

32 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Elena, masina asta e aproape noua (6500 km), si ieftina, rata e toata 179 euro, portbagajul are 560 litri, e imens si buna pentru
familie.
DanaMi, 550 rata e cam mult in vremurile de acum, dar poate se rezolva problemele.
Dicirstea, noi dam la banca 23 milioane in plus lunar din cauza diferentei de curs , ca ne-am bagat la un credit mare.
Andreea, sanatate lui Philip, ai un copil minunat.
Strunfita, administratorul firmei vrea alta masina, i s-a pus pata pe ceva si nu putem plati 2 leasinguri.

Mergi la inceput