Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(54)
Raspunsuri - Pagina 7
annkkaa spune:
am schimbat si noi prefixul,.. incet incet ne apropiem de ziua cea mare.. Am pus si pozica ptr album cu burtica la 30 de saptamni...
de la 3 mamici cu care am vb in ultima vreme, am inteles ca asta ar fi cea mai buna centura de piata, cel putin de la noi. Se gasesste in farm Sensiblu si ar costa cam 100 ron.. La ele chiar s-a cunoscut 
o saptamna cat mai frumoasa!
ps. azi avem intalnire cu tanti doctoru si ne vedem si kg...
30+
Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa
annkkaa spune:
am uitat sa pun link -ul cu centura, deh neuronul..

http://babymarket.ro/produse/8/Centura-postnatala/0/
30+
Bebitza Karina Elena
http://community.webshots.com/user/annkkaa
LauraOana spune:
relusha si la noi este inca foarte frig..la voi cam cind se arata primavara? la noi poate sa mai tina iarna INCA 1 luna 
clodyac saracuta de tine
multa sanatate! la mine au fost sotul si nepotica raciti..acum este sora mea la rind cu raceala, cum se pare ne ia pe toti la rind..eu oricum sunt optimista ca scap si nu ma va prinde si pe mine
..am eu asa un feeling ![]()
31+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
alynta27 spune:
Centura postnatala de la chico arata bine, dar sincer mi se pare cam scumpa....
Daca gasesc ceva mai ieftin va spun si voua! Eu calculam azi si am -azut ca de Paste intru in 9 luni! Oare cand s-a scurs timpul?!![]()
Multa sanatate bolnavioareleor!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 32+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
dicirstea spune:
Fetelor, aveti grija cand deschideti poza cu centura...are un troian atasat!!!!!
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
26
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
nicuratze spune:
Ely,la multi ani cu intarziere si din partea mea,sa-ti traiasca sotul!
Alynta,si eu abia astept bebe mic,imi place cum ma incarca de energie in primul an.
Ioana,multa sanatatate tie si Rebecai!
Clody,multa sanatate,te-ai mai linistit in legatura cu lichidul amniotic?
Maria,
elena,
27 cu
+Radu (21.10.2005)
strunfita spune:
Ce mai faceti, mamicutelor?
Joi si vineri a fost nebunie la mine la servici si n-am mai apucat sa intru, in weekend am evitat laptop-ul ![]()
Ertina, cu intarziere, La Multi Ani!!! Sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos si voios!
Laurraa, multumesc pentru filmulet! 
Carla, ma bucur ca stai mai bine cu psihicul, macar 
Bebe Beca, mie mi se pare minunat Hexoralul. Asta daca nu esti adepta produselor homeopate. Hexoral-ul l-am testat si pe Bogdan si pe mine si chiar isi face efectul foarte repede.
la Rebeca si sper ca nu a mai revenit febra.
Clody, sper ca ti-au trecut momentele de panica, mergi maine sa mai faci un eco la spital, nu?. Ma bucur ca a iesit tatal tau din spital.
De miercuri vine mesterul sa se apuce de zugravit, asa ca ne mutam cu catel, cu purcel la mama soacra. Sper sa termine intr-o saptamana, nu de alta, dar Bogdan se comporta altfel cand nu e acasa si suntem si noi si bunicii prin preajma
E mult mai agitat si neascultator, dar daca nu facem acum, va fi si mai greu sa ne trambalam cu 2 copii dupa noi.
Am uitat, maine mergem si noi la eco, n-am mai fost de mai mult de-o luna.
30+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
strunfita spune:
Andreea, nu ne-ai mai zis nimic de Philip. A fost sinuzita, cum banuiai?
30+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Eu sunt varza..am adormit la 6.30,ca am avut sotul cu febra mare si frisoane si l-am doftoricit pana s-a stabilizat...
Relusha..multumesc!!Poate se incalzeste si la voi mai repede!!
Bebe_Beca..multumesc!!Ma bucur ca este mai bine Rebeca!!Multa sanatate!!
Clodyac..uoff..multa sanatate!!Poate gasesti un remediu rapid din ce te-au sfatuit fetele si trece!!
Carla..multumesc!!Se pare ca s-a incalzit bine la noi..acum ma rog sa nu inceapa perioada cu ploi..Te-ai odihnit?
Miruta..multumesc!Am anuntat ca am pus pozele..cum sa nu?!
La noi e cald de vreo luna...ieri mai adia un pic vantul..dar nu era racoare deloc..oricum imi luasem si hainuta cu mine!!
DanaMi..multumesc!!Sa ai grija de tine si daca stii acum cauza starilor de rau e cel mai bine sa o eviti...bine ca are cine sa te ajute..Am vazut pozicile..foarte emotionant sa vezi doua surori cu burtica..
sunteti foarte frumoase amandoua si radiati de fericire..iar nepotelele dragalase foc!!
LauraOana..multumesc!!Cele doua poze imi plac si mie mult..Abia astept sa zici ca ai scapat de cizme..
Ankkaa..la cat mai multe saptamani inainte..cat mai aproape de termen!!
Nicuratze..
Tu cum mai esti?
Strunfita..sa aveti spor la renovat si sa terminati cat mai repede!!
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Dici..ms pt avertisment in legatura cu troianul..nu am mai accesat linkul!!Voi cum mai sunteti?
Dani3lla..daca apuci sa ne citesti,dar nu ai timp de scris..lasa un semn mic te rog,sa vad ca sunteti ok!!
30+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi