Gravidutze si mamici de Cluj - 117
Raspunsuri - Pagina 22
magdutza24 spune:
Neatza multumesc Meli ptr cafea acum ma duc si eu sa o beau 
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
velenamaria spune:
buna fetele...
inca ma doare maseaua.sper ca data viitoare sa nu ma mai doara asa de tare.
ALEX..e super nasol. eu nu am mai patit asa ceva .
ANCA..asa mai fi cerut o injectie dar m-au durut atat de tare incat nu stiam ce sa aleg..o durere sigura( de la injectie plus efectul nasol de dupa) sau durerile in timp ce lucra , care nu trebuiau sa fie , dupa spusele dentistului..( m-au luat prin surprindere)
ALINA..am vazut poze cu malai dulce..sunt mare fana. imi dai si mie reteta ta? eu fac si cu mere..e tare bun.bine ai venit la noi!
RAMONA..e vorba de niste granule pe care mi le-a dat o doct. homeopata...nu stiu daca sunt la fel ptr toti copilasii.(Chamomilla ch 15 , firma plant extrakt)..poate ar fi bine sa vorbesti si tu cu un doctor...spun asta ptr ca stiu ca unii considera ca nu e bine sa iei ceva doar ptr ca au spus nu stiu care mamici de pe forum..intelegi nu??
o zi buna tuturor
elenuta23 spune:
ANCAbine ai venit 

sarcina usoara si un bebe sanatos, fie ca dorinta ta sa se indeplineasca, sa ai un carucior roz nu albastru ![]()
frumaose pozele 
apropo la cine mergi lal ginia????
mi-ar place sa merg si eu acolo insa bugetul nu imi permite
, tare mult ii simt lipsa dr mele cu care l-am nascut pe Drgaos, dr Rotaru Daniela, sincer nu mai gasesti un om ca si ea, tot respectul.
dr la care merg ii priceput si se ocupa de tine insa telefonul lui ii maimereu inchis , ba are seminare, ba ii in ocncediu.....etc, asta nu imi place delok insa ca profesionalism nu am ce reprosa .
sper sa nu fie probleme si sa trec cu bine peste tot ,
ajuta
mai fetelor am uitat ca se schimba ora
si vroiam sa mergem la Biserica , dar pe cand ne-am trezit noi la realitate era deja 11 
ce timp mohorat, cred ca va ploua in curand iar ieri a fost superb afara, offfffff timpul asta schimbator cema da peste cap, mai ales cu starea mea de bine .
gaby ne dai te rog reteta cu bule de cascaval 

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
16+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
puisorul spune:
Bine ai venit Alina. La ce medic mergi?
Ieri am fost la o onomastica si ne-am distrat tare bine. Si inainte am fost la Polus la film 3D, a fost super. De dimineata am reusit in sfarsit sa vedem si noi Slumdog Millionaire si mi-a placut la nebunie. A meritat Oscarul 
Tu fetelor, am o asa mare rugaminte la voi
. Daca aveti timp si drum la farmacia din apropierea voastra intrebati de Ulei de peste de la firma Lissi? E o sticla mai mare cica. Eu deja am fost la vreo trei farmacii si am cautat si in Aiud dar nu am gasit. Si chiar mi-e greu sa merg la tz farmacii cu Stefi dupa mine. Daca aflati ceva sa imi scrieti va rog 
.
O duminica frumoasa sa aveti
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
dariandra spune:
Am revenit si noi "pe baricade".
Astazi mi-au plecat parintii;mi-au facut toata curatenia de Pasti, mancare delicioasa, desert.Am fost rasfatati, nu gluma.![]()
PUISOR - Eu tot ulei de peste de la firma "Lysi", ii dau Dariei.L-am luat acum 10-11 luni de la farmacia din Grigorescu, paralela cu strada pe care circula autobuzul 30 (cred ca str. Donath se numeste).
RAMONELLA spune:
Magda deja l-ati sarbatorit pe pitic???Tare dragut a fost,mia ales cu codita!![]()
VElena stiu pastilutele,din acelea am luat eu cand am intrat in travaliu,numai alta concentratie.
Pe mine cred ca m-au ajutat.
Iara se strica vremea...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ALEX29 spune:
sal
ALINA cat platesti pt o consultatie ?si eu am auzit ca i minunat spitalul
iar cu gatitu profita sa faci ce vrei pana mai ai timp ca pitucuta din burtica o sa fie f activa si nu te va mai lasa sa faci multe ![]()
cand mergi la eco ?
ANDREEA-D bine ca ai scapat de curatenie 
ANI o sa intreb la farmaciile din zona mea 
sapt viitoare cred ca mergem si noi la 3D ,ma bucur ca ti a plac Slumdog Millionare ,super film
VELENA advilul -gel e f bun pt dureri ,poate te ajuta 
MAGDA asteptam pozele 
ELENA sper ca sapt viitoare sa avem doar vreme frumoasa
poate facem vreo intalnire in parc cu puisorii
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
ALEX29 spune:
RAMO cum mai papa piticuta?
MAGDA am vazut pozele cu grasunelu ,ce cuminte a stat la taierea motului ![]()
asa as manca o pizza!!
si asta cred ca o sa si facem mai tarziu cand vine tati acasa ,mergem la pizza 
ALEX29 spune:
AINA iara m am uitat la pozlele tale ,ce bine era daca puneai retetele la toate mancarurile alea delicioase