Gravidutze si mamici de Cluj - 117

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alina bine ai venit!Tare bune mancarurile tale...si ce bine arata...Cat costa acum o nastere la Gynia???

Alex Bea papa tot bine,sper s-o tina tot asa.Si are o energieeee ca ma termina.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, sa inteleg ca iti doarme pitica de esti p/aci activa?
andreea, wow..ce parinti super!!!!! si eu vreau!!!!!
eu cu curatenia am lasat/o moale..nu mai straluceste de mult casa mea..mai aspir, spal prib baie..dar nu pir toate cotloanele cum as vrea..e prea obositor si nu am cd.
tot incerc sa il conving pe sot sa caut pe cineva sa imi vina la curatenie..ca el e mai ciudat asa..nu agreeaza ideea...cica face el..ha ha ha..de parca aspirat inseamna curatenie..
cum stam prost cu banii acum, nici eu nu mai insist..dar reiau din vara discutiile ;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

Antoni...nu stiu cum sa explic, dar a fost plombata de 3 ori deja..acum caria si parte din plomba erau pe nerv...nu stiu ce exact a gasit dentistul acolo dar a trebuit sa scoata nervul apoi a bagat niste ace sa curete canalele..cred( 4 canale). apoi a 3-a zi am fost si dinnou mi-a bagat acele alea teribile de am crezut ca mor si a bagat si ceva conuri in gaurile alea cred..si astea au durut rau..oare se intelege ceva??? nu ma pricep de loc..stiu ca am dat pe toata treaba 350 de lei si sper ca vineri imi pune plomba.

Ramona..ai luat ptr dureri? habar nu aveam de asa ceva. bine ca papa BEA.

Alex ..am luat agocalmin..dar tot simt o pulsatie ciudata..ca si cum o sa-mi explodeze maseaua...

gata nu ma mai plang...

am si eu soaca aici...maine imi face placinte cu urzici si marar. nu am mancat asa ceva veci...dar abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mersi Andreea. Maine ma infiintez la farmacie

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

puisorul-ulei de peste?pt ce?o sa ma uit si eu daca gasesc si te anunt.

velenamaria-iti doresc sa scapi odata, mai ales cu durerea.dar pana nu-ti trece durerea, nu ti-o va plomba sigur.lasa ca va fi bine.asa cat ai zis,nu-i prea mult ca sa-mi dau seama ce-i, eu cred ca ai o reactie la varful radacinii si de asta dureaza mai mult.nu ti-o poate obtura pana te doare.

Alex-daca faceti intalnire, pana miercuri, venim si noi, dupa nu pot, ca o duc pe piti la soacra-mea ca ma duc la Roma cu fetele, hihi, n-am mai avut asa iesire, dar am gasit ceva f. ieftin, in jur de 35euro drumul cu avionul si 30 cazarea.abia astept. si suntem numai fete,hihi.

si eu tot la gynia ma duc, si mie imi place tare mult.

va pupic pe toate, ma duc la tv cu sotiorul.pussiiiiii

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO bine ca papa puiu ca restul le rezolvati voi cumva
VICTO vad ca matuca mea iara mi a trecut la doua somnuri si sper so tina tot asa ,e tare bine
50 de ron pe luna eu zic ca nu i o suma chiar asa mare sa o dai cuiva care ti face curatenie mai bine decat poti tu si cred ca nu ai timp ,eu reusesc sa mi fac curat asa cum imi place doar cand o duc pe Tiadris la mama
MELI distractie placuta ,ce superrrrr
sa vedem cum o fi cu vremea asta ,poate pe marti sa ne intalnim in parc

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara la toata lumea...toata lumea doarme prin casa mea.numai eu pierd vremea la calc,parca as fi prea odihnita.am inceput de ieri cu chefurile.ieri de la 11 la 13 am fost la polus la locul de joaca la verisoara SAREI,azi a continuat masa si aniversarea la soacra acasa...le-a tinut la amandoua.adica si la SARA,ca imediat e si ziua ei.a fost primadata dupa un an cand s-au vazut ai nostri,adica ai lui cu taica-meo,matusa-mea(nasii lui sara)dupa tot ce s-a intamplat.taica-meo a fost un domn...le-a dus si cate o mica atentiepqrca eu am gresit mai mult....nu fiu-soin fine....

aseara a primit SARA de la noi o tabla mare,3 in 1....a adormit tarziu aseara gandindu-se la ea,l-a auzit pe nelutu fasaind ceva pungi si a crezut ca i-l duce undeva.repede a fugit din pat,plangand.....,,GIOCU MEU,GIOCU MEU,,SCHIE SAIA........tot asa zicea.azi dim ca niciodata la 6 a fost sus.altadata se trezea pt lapte si mai adormea o ora minim.acuma si-a baut laptele si a sarit din pat iarasi la tabla

ieri ne-am intalnit in parc la noi cu CRISTINAGOGY si piticii....ce dulci sunt amandoi.fetita are deja 11 luni,nu mi-a venit sa cred.si VLADUT e baiat mare.am stat cu ei destul de mult si am tot vorbit...a zis ca numai are timp de forum,de calculator in general..

ANI si eu tot ulei de peste din ala folosesc...si m-i l-am laut de la farmacia de pe donath,de la coloane...cum zicea si dariandra.

DARIANDRA nu iti miroase uleiul deja a ranced?dupa 11 luni?si eu tot cam de-atunci il am...cred ca mai imi ajunge vreo 2 luni.dar miroase si ma gandeam ca nu trebe oare schimbat??ce bine de tine cu curatenia..super parinti

ANCA si RAMONELLA mersi de sfaturi....si de idei.care sunt cerealele inegrale mai exact?cum se numesc?chiar nu stiu....nu radeti...

MELI super fain ca poti merge la roma.cat stati??nelutu cred ca nu m-ar lasa sa merg....numai cu fetes-ar gandi la cine stie ce....aberant.e cam gelos.....inainte nu era asa,eram eu mai mult.acuma numai ma treaba de genul asta....din partea mea,fie ce-a fisper ca nu v-am obosit cu atata vorbareala..

MAGDA saracutul VICTOR cum a plans el de suparat ca-i taie din par.unde ati tinut?sau asa mare e garsoniera?

SOSO n-ai fost inca la ramona?sunt curioasa de preturi.cum te mai simti?

VELENAMARIA....tine-m pumnii sa treaca maseaua..

ALEX LA CE FILM 3D MERGETI?SI UNDE?SI EU M-AS DUCE...

ANCA bine ai venit printre noi si sarcina usoara....f bine arata pozele.ce noroc pe sotul tau ca are asa o bucatareasa...mia scrie-ne

somn usor.merg in pat la tv putin

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata. Mai vine cineva la cafea ?

Ioana, cerealele integrale sunt cele care au parca boabele de cereale zdrobite. Sunt de ovaz, secara, amestec, etc. Si scrie pe ele . Ce tabala 3 in 1 a primit Sara? Am vrea si noi sa ii cumparam la Stefi o tablita de scris. La Ramona am fost eu vineri si a fost 145, tuns, vopsit si aranajat plus un tratament de hidratare.
In Polus 3D e acum doar Calatorie spre centrul pamantului. Abia astept sa vina Ice Age 3 ca o sa fie si ala 3D.

Meli, distractie frumoasa cu fetele . Ulei de peste mi-a zis pediatra sa ii dau in loc de Vigantol ca ii mai bun si are si Omega 3.

Alex, ti-am trimis PM.

Asa ma bucur ca a venit in sfarsit caldura. Azi cred ca o sa mergem tot in Grigorescu pentru ca sunt asa multe jocuri si mai ales sunt porumbei pe care ii poate fugari .

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna dimineatza si o saptamana insorita sa aveti fetelor!
Eu sutn singura . Am dus-o aseara pe Sara la ai mei caci am multe treburi de rezolvat pana miercuri. De vineri i-a trecut constipatia ...asa m-am bucurat....tot asa patzesc....pe cand sun la dr. ii trece problema.
Magda am vazut ca ati facut petrecerea de 1 anisor si ati taiat si motzu....ce dragutz. Sa-ti traiasca flacaul si sa aveti o viata fericita!!

Alina bine ai venit, o sarcina usoara....mi-ai facut pofta de numa(si de gatit) cu pozele.

Ioanace scumpa poate fi Sara cum se ingrijoreaza ea de tabla, sa nu care cumva sa dispara...

Alex super tanti aia cu curatzenia....oare e super plina ianinte de Paste? Tare mult as avea nevoie si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput