Gravidutze si mamici de Cluj - 117
Raspunsuri - Pagina 21
sara2007 spune:
OFFF...fetita mea inca doarme si eu abia astept sa iesim afara,n-as vrea sa ratam vremea asta frumoasa.de dim am fost la polus la centru de joaca,la ziua verisoarei lui sara care a implinit 3 anisori.se pare ca s-a obosit bine.
ALEX saracuta buni si tiadris..mai lasa sa treaca o sapt si trimite-o iarasi un week-end.
MAGDA fa cum simti tu ca e mai bine.
ELENA tot cu spanac?eu 3 zile m-am chinut sa-i dau sa pape putin spanac si n-am vrut nici in ruptul capului nici sa-l guste macar.
nu stiu de ce dar ma cam termina vremea asta,adica ma simt f ametita cu dureri de cap...o fi anemie?
si noi am stat 5 ore jum ieri afara.de la 11 la 15 fara ceva,si-a facut somnul in carucior(ii ies picioarele afara dar doarme fara probleme),apoi am venit in casa cat am papat si la 4 am fost jos iarasi pana la 17 jum.la 7 seara a adormit sara rupta pana la 8 fara ceva.am crezut ca v-a dormi apoi doar de pe la 12 dar la 10 jum a picat iarasi..
cu mancatul stam mia prost..
ieri am fost si la pediatra ca avea ceva bubite de vreo 3 sapt care deja i se uscasera.am crezut ca poate a facut o usoara varicela,avand in vedere ca a facut varilixul.mi-a spus ca e de la ceva aliment.ca sa nu-i mai dau crenvusti,mezeluri......am zis ca nici macar cev arulada de pui,sunculita.ca nu.atunci ce sa-i dau dim sa pape?a zis cereale.si nu de oricare bio numa.ca sa-i i-au produse eco-bio,lapte de capra...ca nu stie ce-i cu alimentatia asta,vorbea in general.
apoi nu stiu........doar cresc un copil normal,ii dau mancare normala.normal ca fara carne de porc,exces de sare si zahar.dar nu pot sa nu-i dau chiar deloc sa pape din mancarea normala...
ioana...mami de sara
elenuta23 spune:
ce timp frumos ii afara, sper sa tina tot asa ![]()
am terminat papika, curatenia, decat sa aspir si sa spal baita, am fost atre harnicuta azi precum timpul de afara 
baieti au plecat pana la nepotelul meu la spital sa ii duca papika iar apoi mergem in vizita dupa care tati merge la meci . Dupa cat m-a ajutat azi merita si el o iesire cu baieti
.
HAI 

azi nu la putut aduce tati pe D in casa, era frant dar mai vroia sa stea
maien cred ca vom ieis la iarba verde pana la amiaza cand avem ora somn
velena
sa treci cu bien peste acest tratament
am fugit sa fie totul gata pana vin baieti
, sa pot iesi un pik si eu
v=am pupat
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
16+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
anca.b spune:
ne-am intors si noi de afara-tura a doua...ne-am intilnit cu Alexia cretzulina mica! care era cu mami si tati si care s-a jucat un pic cu noi (chiar daca noi sintem mici inca si nu stim sa povestim mare lucru)...si ne-a lasat sa ne jucam si cu Miki al ei...
Velena, wow, trebuia sa-ti mai faca o injectie daca nu a prins prima...la mine e lege...poate lucra dupa ce sint "bocna" si nu simt nimic, altfel nu raspund de reactii...
Elena, distractie faina miine la iarba erde. unde mergeti?
Kitzy, sper sa aveti o noapte mai bune, fara treziri. eventual poti sa-i dai nurofen la culcare...
Gabi, merci de informatie. dei e simplu de ajuns...acum mai ramine de convind una bucata sot care nu vrea sa auda de masina duminica...ii ajunge in timpul saptaminii....
Alina, bine ai venit in grupul nostru! Sarcina usoara si un bebe sanatos, indiferent ce va fi! sa ne spui mai multe despre tine...unde nasti? la dej sau vii la cluj?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ioana-Sara, eu zic ca are dreptate dr ta...sint mult prea mici pt mezeluri, chiar si de pui...citeste un pic etichetele alea cind le cumperi, e ingrozitor cite mizerii baga in ele...cred ca daca ai vedea cum se fabrica ti-ar iesi si tie bube, numai vazindu-le. sincer, si noi, ca adulti, ne ferim cit de mult putem de mezeluri...le cumparam foarte rar...
dimineata poti sa-i dai gris cu lapte sau orez in lapte sau cereale (integrale, nu din alea cu zahar) in lapte, sau ceai cu o tartina unsa cu unt, sau cu brinzica de vaci sau cu gem (daca ai de casa e super). sau ii faci tu un chec de casa...si il papa cu lapte. pofta mare!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
antoni spune:
n-am mai fost la gradina zoologica,doar in parcul mare si la spatiul de joaca, asa bine a fost ca nu era frig.maine sper sa putem merge iarasi.va pupic pe toate,sa aveti o nopate linistita.ma duc sa-mi fac exercitiile ca am fost tare puturoasa,hihi.
Meli+
Timea-Larisa
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Ce zi frumoasa a fost azi!!!
VElena imi pare rau ca te-a durut la dentist.Cred ca a fost tare neplacut.Despre ce tratament homeopat zici???Pentru dintisori???Sa stiu sa am in casa,ca se pregatesc maselutele de iesit.
Ioana e tare nasol cu mezelurile astea...si eu ii dau Beiutei,dar rar,cat pot de rar.Cateodata mai scapa cate un cremvusti sau ceva sunca.Am auzit ca baga tot felul de prostii in mezeluri.Recunosc ca noi mancam,dar incerc sa iau ceva de calitate.
Eu am noroc ca Beiuta nu se plictiseste repede de un fel de mancare,asa ca intr-o dimineata ii dau branzica de vaca(i-o fac eu,ca am lapte proaspat de vaca),intr-o dimineata ii fierb un ou moale,in alta dimineata ii fac senvici soldatei,sau papara...poti sa-i faci pateu de casa,freci ficatul cu unt si poti sa-i pui si un galbenus...
Te inteleg intr-un fel,si eu vreau sa-i dau Beiutei mancare normala,dar din pacate normalul care era odata,pe vremea noastra,acum nu mai e asa de ok..Nu mai poti avea incredere in nimic...nici in fructe si legume,nici in lactate...
Pana la urma ce sa mancam???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ALEX29 spune:
se pare ca toata lumea profita de vremea asta minunata ,la fel si noi si suntem si tare fericite de noul loc de joaca din spatele blocului ,f f frumos ,comparativ cu ce era
ALINA bine ai venit mamico ,mai dat gata cu pozele ,retetele alea s extraordinare ,tu le ai facut ?
sper sa ai fetita ,daca tot iti doresti asa mult 
eu de la 15 sapt am stiut ca voi avea fetita ,mi am facut 4D
VELENA imi amintesc ca acum cativa anisori mi au facut 3 anestezii si nu si au facut efectul
si am mai cerut sa mi faca ,ma durea maseaua asa de tare si nu mi au mai facut nici o injectie ,mi au spus ca i f riscant si sincr bine au si facut ca m a cam luat cu tremurat ![]()
cand alaptam iara mi au facut 2 anestezii tot la o masea si tot la fel am patit ,fara rezultat
oricum nu l lasa pe dr sa ti lucreze daca te doare ,e f greu sa suporti
offf sper sa treaca repede
IOANA-S mai poti sa i dai dimineata si borcanase de fructe +fructe ,branzica apetito pt copii ,omleta ,ou fiert ...cam atat imi vine in minte deocamndata
ce bine ca a dormit piticuta atata
fa ti niste analize daca nu te simnti bine si nu uita sa papi si tu ![]()
eu iau vit de la Amway si s f bune
MELI bravo tie ,ti am vazut abdomenul in poze se vede ca l lucrezi 
ELENA si tzutzu meu a papat astazi un bol cu spanac
asa m am bucurat
KITZY faina faza cu zaharul si cafeaua in frigider
si eu mai fac cateodata nebunii de genu asta
GABI mare grija la tastatura ,eu am patit o ,noroc ca l aveti pe tati care se pricepe 
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
magdutza24 spune:
salutare
azi i am taiat motul lui Victoras
sa va spun ce a ales de pe tava: cartea,pixul si cheile de la masina,o sa aiba mama un copil cult si cu bani
acum incarc pozele,vizionare placuta pe maine
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
alinabojuc spune:
Multumesc pentru primire.
Pentru urmarirea sarcinii merg la Gynia in Cluj. Si sper ca voi naste tot acolo. Este extraordinar spitalul. Si am fost doar de doua ori
M-as muta acolo.
Inca nu am vazut spitalul in sine, doar ambulatorul de la parter, dar mi-a fost destul ca sa imi dau seama ce e de capul lor. 
In ceea ce priveste pozele de la semnatura-da eu am facut chestiile alea, inainte de sarcina eram pasionata de bucatarit.Am o gramada de carti de bucate si reviste. Acum cam obosesc si nu prea mai am chef de stat la bucatarie. Pozele puteau fi mult mai multe insa tot uit de aparatul foto.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina

pofteste cineva?