Gravidutze si mamici de Cluj - 117
Raspunsuri - Pagina 20
soanso spune:
neata,
am trimis fata la bunici pana maine seara, acum bucataresc si imi astept sotul care a fost musai sa mearga la servici azi
,vom avea speeer o dupamasa linistita.
antoni,elena..am inteles ideea si eu sunt de acord ca daca se poate rezolva pb fara interventie sa actionezi ca atare...spuneti-mi totusi la ce Dr. sa o indrum sa mai ceara o parere??
anca.b,mersi
e prima data cand imi iau medical, eram miercuri pe "mute" aka nu vorbeam deloc si dr. de familie ma intreaba :Vreti concediu??? ce era sa zic nuuu?
.
magda,cum mai e situatia cu sotul tau ? nu mai e cale de impacare?
eu in asfel de situatii cand e la mijloc si un copil care are nevoie si de mama si de tata in egala masura ,gandesc ca e bine sa faci compromisuri si sa incerci sa recladesti ce sa stricat.poate mai merita omu a doua sansa.am vazut pozele voastre de la nunta ...sunteti chiar o pereche potrivita(frumosi amandoi).
ce frumos e afaraaaaa!
elenuta23 spune:
am facut o pauza, asa de repede ma obosesc acuma si ma apuca raul 
baieti au iesit la cumparaturi apoi in parc , ce placut e afara ce bien ca se schimba timpu si va veni insfarsit primavara 
fug sa ma intind 10 minute apoi sa continui mai departe ![]()

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
16+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
magdutza24 spune:
Soso nu mai exista cale de intoarcere s a terminat.eu nu am ce compromisuri sa mai fac ptr ca pe el nu l mai intereseaza familia.Acest capitol din viata mea s a terminat.Deschid altul.
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
ALEX29 spune:
neata
ANCA-s sa aveti o dupa amiaza super ,chiar azi dimineata ne spunea tati ca i lipsim asa de mult :( dar asta e ,bine ca i de lucru
de abea astept sa mergi la salon sa faci poze 
ANCA-b puiu e mai bine astazi ,chiar nu am crezut ca o sa sufere atat dupa mami ,doar e asa micuta ,ce stie ea ?si uite ca pricepe f bine
pofta mare la puiutz
ELENA si eu zic sa o lasi mai usor cu treaba ,saptam viitoare ma intalnesc cu o d na ce mi a fost recomandata de o prietena careia ii face curatenie si e f f multumita ,lucreaza f ieftin cu doar 50 lei face tot ,ea are 5 camere +bai +bucatarie etc
vreau sa vad cum face curat si daca s multumita ti o recomand si tie ,eu as avea nevoie o data /luna si la birou la fel
ce n as da sa pape si Tiadris atata spanac,offfffff
MAGDA sper din inima sa ai parte de tot ce ti doresti pt ca meriti 
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
anca.b spune:
Vai tu fetelor ce fain a fost afara...am stat doua ore jumate...ne-am jucat la nisip (cu lopatele altor copii, ca noi n-avem), la hinta, tobogane, am jucat fotbal cu nasicu Alex in parcarea de la expo (el e maaaare, are imediat doi ani)...si....ne-am dus pe jos si am venit acasa "motorizati"...am primit tricicleta de la nasicu' Alex, ca el mai are una si oricum e prea mare ca sa se dea pe ea...nu va zic ce fericire a fost pe capul lui stefan, cum apasa pe toate butoanele si cum batea din palme pe ritmul muzicii...
abia l-am adus in casa, acum i-am dat pap (a mincat destul de bine, supica de legume), l-am pus la somnic si acum ma duc sa pregatesc ceva rapid si pt mine si pt ovi.
cred ca dupa-masa iesim din nou in parc, daca ramine vremea asa faina...ar fi pacat sa stam in casa...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
alinabojuc spune:
dragi gravidute si mamici de Cluj ma primiti si pe mine in randul vostru?
sunt insarcinata in 15 saptamani. ma simt bine. singurele suparari sunt oboseala, somnul si
. inca nu stim sigur ce va fi. acum o saptamana am fost la control si s-ar parea ca este baiat. eu imi doresc fetita foarte mult.
acum ce va fi va fi. numai sa fim sanatosi. 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina
Gabriela77 spune:
Ciao, fetele, nu mai apuc nici sa intru, nici sa citesc! Asa sunt de fericita cu vremea asta! Tot cate 2 ore, 2 ore jumate stam afara, ne plimbam mult, ne jucam in parc, e superb!!!!
Alex, draga de Tiadris, ce atasata e de muni, si viceversa!!! 
Elena, ai grija de tine
Ani, eu nu mai dau bacsis la nou cabinet, preturile sunt mai mari si in plus, banii nu-i mai dau Ramonei, ci receptionerei!
Anca, felicitari motociclistului!
Sti unde e strandul in Turda? Mai sus e zoo, pe drmul spre salina!
Meli, eu zic ca poti incerca, pe vremea asta frumoasa, sigur va fi deschisa gradina zoologica!
Ups, vad ca a desprins Sara ceva litere de pe tastatura laptopului, ne papa tata cand vine acasa!
Sara a adormit pe scauul de masa, dar din cad i cand deschidea ochii si mai voia de mancare, asa simpatica era....Ce bine e cu plimbarile astea lungi ca e mai consumam energia! Azi ne-am distrat cu baloane de sapun!
Va pup, ca nu mai itru, weeked frumos!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
kitzy spune:
Alina bine-ai venit la mamiceala
Si sarcina usoara! Poate se preschimba in fetita ![]()
Anca noaptea trecuta a fost un dezastru! Mi s-a trezit tot la cateva minute
cu toate ca seara i-am dat nurofen, am dat-o cu gel, noaptea la fel, am dat-o cu gel, is pe nicaieri 
Faza naspa ii ca nu pot dormi de amiaz oricat ma chinui, intr-o zi cred c-o sa pic in nas de oboseala
da inca rezist, cu toate ca nu prea ma mai pot concentra pe nimic, pun zaharul in frigier, sau intr-o zi mi-am facut cafeaua si-am pus-o in frigider si cautam de nebuna cana cu cafea dupa-aia
Alin s-a oferit de multe ori sa stea noaptea cu ea, da nu ma lasa inima ca si el are proiecte de predat, e la lucru de dimineata pana seara, cum sa-l mai si las sa stea treaz noaptea? Acum in weekend l-as fi lasat, da e racit cobza si cu febra si nu vreau sa-i dea si la Diana. Da or trece toate, mie mi-o trebuit copil![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Soso prietena ta ar trebui sa incerce intai cu masaj pt desfundat, cateodata functioneaza, chiar la coltul interior al ochiului, circular.
Si la noi la clinica se fac foarte des desfundari, nu doare deloc, e doar disconfortul ca il tinem pe bb imobilizat sa nu cumva Doamne fereste sa se miste cat se intra cu sonda.
La noi prof dr Pop Rodica face desfundari si dr Nicula Cristina care mai mult cu copii lucreza, e foarte foarte buna.
Anu trecut era aproape de 100 de lei un desfundat, acuma cred ca s-a mai scumpit ca stiu ca s-au modificat tarifele.
Dr Nicula Cristina lucreaza sub anestezie.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
velenamaria spune:
buna mamici
azi iar am fost la dentist si maseluta nu e gata..tot tratament si chin. dupa ca am indurat injectia super dureroasa nici macar un pic nu mi-o amortit..se poate asa ceva? doctorul a zis ca nu-i bai ca oricum nu are ce sa ma doara..dar a durut teribil
partea buna e ca tati s-a ocupat de edi..plimbat/papa/somn..e prima data cand raman singurei fara mine atatea ore. s-au descurcat foarte bine!
Alex...ma feresc sa cumpar praji..vreau si eu sa mai slabesc![]()
Anca.succes la dentist.
Kitzy..e tare greu cu dintii astia..insist cu tratamenul homeopat.poate va face bine. edi lua o granula in fiecare seara si dormea foarte bine..chiar si in perioada caninilor.