Gravidutze si mamici de Cluj - 117

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

DIANA PETRUTA are nevoie urgenta MAINE de sange, daca sunteti doritoare sa o ajutati,are leucemie nu coteaza grupa de sange deoarece se face schimb cu grupa ei de sange. puteti dona la centrul de tranfuzii, de pe nicolae balcescu nr 18, Cluj-napoca

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 16+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

"trebuie sa cereti de la centrul de transfuzii o adeverinta in care sa fie specificat ca ati donat sange pt ea"adica Petruta Diana

Mergi la inceput

fetelor vin cu un anunt important pt noi

vand apartament 2 camere in floresti,la parter 52 mp utili plus 32 mp gradina trecuta in cf,finisat, parchet, gresie, centrala termica, termopane, contor gaz, apa, utilat cu mobila de bucatarie personalizata cu plita pe gaz si cuptor electric, jaluzele, usi de interior. Pret 36000 euro, tel 0740230110 sau elenuta23@yahoo.com

din pacate am ajuns sa il vindem deoarece C nu mai stie cat va merge firma si ii da afara , iar rata la banca nu ne mai permitem sa o platim, chiar daca pierdem in el macar sa stiu ca imi achit creditul si am scapat de o grija, mai ales ca vine si bb 2 , asta e viata .
daca cunoasteti pe icneva interesat va rog sa imi spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

meli,uite aici informatii despre pasapoarte ,sunt si formulare tipizate, eu am listat am mers azi cu ele completate si a durat 10 minute pt toti 3.
-copii nu se mai pot trece pe pasaportul parintilor ,se face separat si costa cat cele pt adulti.32 LEI - taxa consular#259; *
• 64,20 LEI - costul pa#351;aportului *
daca mergi sa platesti la CEC sa sa ai la tine certificatul de nastere a lui piti pt ca scrie de pe el codul numeric.
http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/indexCluj.htm

multumesc pt mesajele de insanatosire, filme nu am vazut decat unul ,in rest am dormit si am pus haine la spalat.

Alex,ai cumparat pana la urma geanta(de unde stii ca e originala?)
merg la tuns sapt viitoare vreau sa-l scurtez pana la baza gatului si in spate filat
la Ramona ultima data am platit 55 lei.

Ramonella,ce ma bucur ca mananca Beia,a crescut mult se vede in poze e asa de scumpa,aaaa poza cu chilotelul in cap e mortala!

Ioana,distractie placuta,as merge si eu undeva sa mai ies din rutina asta zilnica...sapt viitoare merg la ziua nasei mele are casa cu curte(langa Zalau) si speram sa fie vreme de un gratar afara!

imi pun un film -Beyond Borders cu Angelina Jolie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Anca-mersi mult, sper sa scapam si noi repede.De ce v-ati facut toti, n-ati avut nicunul, hihi?ce fain, bine de tine ca ai scapat.cum te simti?la fel de tare te doare gatul?stiu cum e,asa am fost o luna.e ceva virus al dracului.sa te faci bine

Elena-am raspuns la bebe mic dar si la cel mare. si nu mai fi suparici ca se vor rezolva toate, important sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

eu sincer m-as duce sa donez dar am fost si am fost refuzata pe motiv ca sunt prea slaba, nu corespund la kilograme(51)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Fetelor, va rog tare mult sa-mi spuneti unde gasesc delikat naturist, fara sare? Era o discutie la un moment dat, dar nu mai stiu unde.

Mergi la inceput

piti a trecut in constipatie foarte brutala, am incercat cu de toatemi-e frica sa-i dau laxative ca poate iar incepem cu diareea...offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andreea eu am vazut ceva amestec de legume,ca un fel de vegeta,la Cora,acolo unde sunt si legumele.Dar nu stiu daca avea sau nu sare.Si inceraca la magazinul acela bio din Piata Muzeului.

Anca cum mai stai cu raceala??

Meli la fel si eu,am 51 kg,si eu as dona,dar am auzit ca noi nu putem...Incearca sa-i dai la piti ceai de musetel.Sau cred ca i-ai dat deja...Supozitor cu glicetina???

Elena acolo in poza aceea,tati o usca pe par si ii facea freza,nu o tundea.Inca nu ma lasa sa o tund,mai ales cheliuta.Dar cred ca nici nu o s-o tund cheala,poate doar am sa i-l scurtez.Mai vad eu..pana vine caldura.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Un filmulet nou.Nu am reusit nici cum sa-l pun pe picasa.Daca il pun la poze nu ma lasa...
http://good-times.webshots.com/video/3033774370101695673Hvfftk

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput