Gravidutze si mamici de Cluj - 117

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Buna seara....noi tot cu constipatia ne confruntam. Azi iar am recurs la supozitor. Ma gandesc ca biata se tzine de groaza ce ii este si doar supozitorul o mai relaxaza. Papica doar ce-i laxativ ii dau si ceaiuri si sucuri, dar fara efect deocamdata. Ma gandesc sa merg la medic cu ea daca si maine va fi la fel.

Andreea, gasesti la mag. naturiste vegeta fara sare (vis-a-vis de Central este unul) , eu de aici din cartier am luat, din Gheorgheni.

Sanatate la toata lumea si o noapte buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

RAMONELLA ce dragalasa e BEIUTA....s-a mai ingrasat.pofta mare in continuare

ELENA bine macar ca aveti ce vinde....va ve-ti descurca voi,daca stiu ceva te anunt.

multumim de retete...suna delicioasa praji cu branza

ALEX dar ai mancare facuta nu gluma...atatea feluri fcai odata?plus praji 2 feluri ,plus gogosi?sau te-a ajutat si maica-ta?

azi ne-am intalnit cu ANI si STEFI si cu MAGDA si VICTOR in parc...amandoi faceau pasi.am si uitat de cand era SARA la faza aia.am fata mare deja

noi azai am papat bine.la 6 si un sfert dim 300 ml de lapte
la 9 branzica de vaca cu banana...cam jum de bol..
la 13 jum ,dupa ce s-a trezit(ca mai nou adoarme f repede la amiaza si nu reuseste sa pape)putina supa de vacuta cu legume si putina tocanita de cartofi cu carne de vita,vreo 2 coltunasi cu zahar

la 18 jum iarasi tocanita de cartofi,un actimel
la 20jum un iaurt

si intre a mai papat cev apufuleti,ceva haribo,suc,un mar...cam atata

va doresc noapte buna

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO vad ca inca papa piticuta lamaie ,tare scumpa ihttp://picasaweb.google.com/RamonelR/BeaLa4Luni#5317479419063394626
si ce frumos vorbeste
ELENA pune si pe mess anuntul
si eu fac spanacul la fel ca tine
MELI nu eu am fost la Gradina Z.in Turda ,Gabi a fost
ADA ,MELI nu i bun sucul de portocale cu morcov pt burtica ?
ANCA-soanso sunt multe chestii dupa care recunosti un "fake"sau o geanta adevarata :cusatura ,materialul ,scrisul,eticheta etc
dar sa stii ca sunt multe imitatii facute f f bine ,ca de abea iti dai seama ca nu i originala iar apropo de asta ,v am mai povesit ,imi amintesc ca vara trecuta eram cu puiu in parcul mare si cand m am dus cu ea la masina vine o tiganca la cersit si avea pe umar o genuta "Luis Vouiton"
Tiadris e trecuta pe pasapoartele noastre ,oare trebuie sa i facem si ei pasap separat ?
o sa sun maine
ANCA-B am facut prajitura ,deliciu,C a mancat jumate de tava ,chiar ca mi a fost dor sa fac prajutura

mersi de reteta
ANI f bune si sanatoase retetele ,bine ca papa puiutu

noi am avut o dupa amiaza minunata cu buni
ne am dus la Polus ,am stat jumate de ora si la locul de joaca ,erau numai 3 copilasi ,a fost superrr bine
Tiadris s a ales cu o casuta mare de la buni ,ca un cort ,f frumoasa ,dar imi cam ocupa ceva spatiu acum asta e ce sa fac?
i am mai cumparat niste cani cu capat de la Mini Blue la 2,99 lei si la 10 lei superrr bune ,antiscurge ,daca aveti nevoie va sfatuiesc sa mergeti sa cump pana se mai gasesc
maine pleaca mama dar s ar putea sa mai vina si sapt viitoare ,asa mi de mila de ea ,de cate ori vine aici sau o duc pe fata acasa ,mama isi intrerupe tratamentul ,si acuma asa i s au umflat mainile si picioarele ca nu si a luat medicamentele :(

va pup ,pe maine

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

IOANA-S e mami la mine si de asta am atata papa oricum supa si felul doi am in permanenta ,le fac la 2 -3 zile maxim
mi ai dai o idee pt micul dejun de maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Neatza
Azi dau eu cafeaua cu lapte si ceai ptr bolnaviori
Abia astept caldura sa ne vedem in parcuri
Ieri asa frumos a fost ca ne am intalnit cu cretulina Stefi si mumoasa Sara .
O ora l am plimbat pe Victor de manute prin parc iar apoi a picat lat

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Vin si eu la cafea

Si Stefi a fost foarte incantata de locul de joaca si de copilasi. Abia am reusit sa o tin treaza pana la ora 8.

Andreea, eu cred ca v-am zis de vegeta si am luat-o de la o farmacie naturista vizavi de Central. Nu are sare si nici alti conservanti.

Ramonella, ce de vorbeste Bea. E o scumpa .

Am cantarit-o pe Stefi azidimineata si are 9,300 kg. Am crezut ca o mai pus ceva pe ea dar nu s-a mai ingrasat de loc. Analizele i le-am facut ca eram eu obsedata ca are anemie, de fapt ca are cearcane si astea puteau fi si de la anemie. In plus si medicul de familie mi-a zis ca ii cam palida. Ieri am primit si rezultatele si sta bine si cu fierul si cu calciul. In schimb e crescuta fosfataza alcalina care ar putea fi semn precoce de rahitism. Azi la 11 mergem la dr. Campean sa vedem ce ne zice. Desi eu ii dau la Stefi trei picaturi de Vigantol. Nu stiu ce naiba o fi...Copilasii vostrii au fontanela inchisa? Ca a lui Stefi nu s-a inchis inca.

Magduta, daca ai ceva tratat de pedi nu te uiti un pic ce gasesti de fosfataza? Aseara am tot cautat pe net si mi-au trecut prin cap tot felul de dg: de la ciroza hep la cancer osos. Are si ASAT-ul un pic peste limita si iti dai seama cum mi-a functionat imaginatia . Sper sa fie doar deficitul de vit. D si sa fie corectabil.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabi-imi spui te rog programul de la gradina zoologica?

Mergi la inceput

neata
se pare ca s a mai incalzit

ANI nu te gandi la prostii si noi suntem tot la dr Campean ,mie mi a spus sa continui sa i dau vigantol pana prin aprilie mai si gata
MAGDA iti dai seama la cat e de incantat micutu ca poate merge ,nu mai are stare

Mergi la inceput

daca aveti timp cititi articolul
http://www.supereva.ro/INFO.ASP?id=882

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ani Diana are fontanela inchisa, dar ei tot timpul i-a fost mica fontanela.
Acuma 2 zile am cantarit-o, da cu bluzita si ciorapei, are 9,700, cred ca-i ok, nu?
Noaptea trecuta a fost horror, mi s-a trezit non-stop, abia am reusit s-o culc la loc de fiecare data, deseara cred ca iar ii dau nurofen ca aseara am omis. Si cred ca se pregatesc 2 dinti din ce-am observat.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput