Gravidutze si mamici de Cluj - 117

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ani-nu stii ce program este la pasapoarte?si daca ma duc la cec, stiu ei cat trebe sa platesc,nu?nu trebe sa stiu eu suma exacta.zic numai ca pt pasaport.si copiile nu trebuie legalizate, nu?mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Meli, cei de la CEC stiu ei cat trebuie sa platesti si copiile nu trebuie legalizate. M-am uitat acum pe site-ul lor si au program de luni pana joi de la 8-16.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ani aproape sigur ii de la dinti ca isi baga degetele in gurita tot pe lateral si le musca, numa ca nu vad nimic inca. Imi inchipui cum o sa fie cand o sa stea sa sparga, daca acuma face scandal. Din pacate, noi am simtit din plin eruptia la fiecare dinte in parte
Apropo de termopane, si noi ne gandeam sa inchimdem balconul la bucatarie sa mai punem una, alta in el, numa ca si pe noi cred ca ne costa ca are 8 metri. Initial am zis ca nu-l inchidem ca ii la sud, bate soarele in el, e cald si avem si copaci in fata si vara e o placere sa stai sa te uiti afara, da in schimb iarna se cam simte frigul in casa, ca aerisirea la camara iese pe balcon si tot aerul rece imi intra in casa pe sub usa la camara, cu toate ca am pus jos ceva sa protejeze. Acuma ar fi momentul de inchis balconul ca sunt reduceri la termopane cu criza asta.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Kitzy, de ce nu pui un gemulet la aerisirea de la camara si il deschis/inchizi in functie de nevoie.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ani-mersi mult.nu m-am gandit sa ma uit pe net la program...blonda,hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ioana nu stiu daca as rezolva mare lucru, ca-i mic orificiul, am si plasa la el, in plus astia care ne-au montat termopanele au taiat prea tare spuma pe dinauntru si imi intra aer rece si pe sub usa la balcon
Oricum, daca il inchidem, mai putem depozita in el, mai ales caruciorul lui Diana care tot in hol il tin si-mi fac mizerie cu el.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

meli ti-am tirmis un pm

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 16+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Stefi acum s-a trezit, mergem sa papam supica si apoi la locul de joaca din Grigorescu. Cine mai vine?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Raluca sigur o doare ceva dinte.Nasol cu dintii astia,saracii de ei.

Ani dar de ce ii faci analize,ti-a zis doctorul???

Elena draga,cred ca ti-e foarte greu.Nici nu vreau sa ma gandesc cum e.Dar sunt sigura ca de acolo de sus,el te vede.Si se bucura pentru voi!Asa e viata asta,pana la urma toti trecem prin asta,mai devreme sau mai tarziu.

Am pus ceva poze noi,pentru cine vrea sa ne vada.
http://picasaweb.google.com/RamonelR/BeaLa4Luni#

Vreau sa incarc si un filmulet,dar nu stiu cum,ca daca il incarc la poze nu ma lasa.Ma ajutati fetelor???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumesc pt tot

ani spanacul il fac in felul urmator, fierb spanacul apoi il toc marunt dupa care pun intr-o cratita ulei calesc usturoiul apoi pun 2 linguri de faina dupa care pun spanacul tocat apoi adaug laptele , apoi il servim cu ou sau depinde ce avem buna

multumim de retete puse pe forum

gaby atre mult mi-a placut acel citat de la supernany, imi spui si mie unde gasec carticica , tare mult as vrea sa o citesc
ms mult

ramo ce mare a crescut beea, ce cuminte sta ea la tuns

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 16+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput