Gravidutze si mamici de Cluj - 117
Raspunsuri - Pagina 15
sara2007 spune:
buna seara...
sanatate multa kk-ciosilor..
cat ati spus fetelor ca va costa la ramona?m-ar interesa un tuns si un vopsit...
nici sara nu prea papa de cateva zile.cam asa e de vreo 2 sapt,2-3 zile papa mai bine,cateva umblu dupa ea cu mancarea.nu stiu de ce.morr de ciuda cand nu papa.
ancab cum faci praji cu branza si afine?imi spune-ti si mie o reteta...va rog.
alex ce norocoasa esti tu si tiadris cu buni.cam scumpa geanta pt perioada de criza![]()
ioana13 te cred ce bucuroasa ai fost pt pupici...sara ma pupa destul de des...dar ma si musca,strange...pitiga.
elena numai fi supi...oriucm esti mai sensibila in perioada asta,dra intr-un fel e mia bine sa plangi,sa te eliberezi.eu asa ma eliberez.si taica-meo mi-a zis azi ca nu se simte bunica-mea bine...am crezut ca mor,am plans numa gandindu-ma sa nu se intample ceva rau.cred ca as muri fara ea.
dariandra super si de tine ca ve-ti fi alintate de parintii tai..si f buna ideea cu figurinele,mai ales in greva foamei.poate o conving sa pape mia bine asa..
asa fetelor...mia spune-ti ce mai gatiti ca eu sunt cam pe spate.
soanso multa sanatate si vizionare placuta maine.ai fata mare deja care te ingrijeste..
adriana si mie trae mult mi-a placut freza alexiei de la intalnire.si eu vreau sa cumpar asa ceva pt verisoara sarei care face maine 3 anisori,care e creata ca si alexia,dar ma gandeam ca poate i-ar sta bine si sarei chiar daca nu e creata....tare mi-a placut..
si eu vreau primavaraaaa......!
raluca voi ati fost exact unde a fost si adab?tare bine suna locul acela descris...piscina de bebe...etc.super.
somn usor la toata lumea...
nu uitati sa scrieti ce-ati mai gatit in fiecrae zi..
eu am facut azi spanac si seara gratar de vita,n-a avut nici un succes la sara.ea a papat numa un danonino..somn usor la toata ziua
ioana...mami de sara
mami_alexia spune:
Neatza! Dau eu ceai si lapte in dimineata asta! Cafea nu servesc dar sigur o da altcineva.
Ioana, ai primit puzzle-urile comandate, cum sunt?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
anca.b spune:
neata!
de la mine!
Ramo, ce ma bucur ca papa Bea!
Alex, ce fain ca a venit mama ta...cred ca e incintata mamarutza!
Andreea, Stefan maninca doar iaurt simplu. ii pun eu fructe in el, de obicei vara, fructe de sezon...
Ioana, reteta de praji e simpla. eu o fac cu orice umplutura (brinza, mere calite, gem de prune etc).
Aluat:
-7 linguri de ulei
-7 lg de lapte
-7 lg de zahar
-un ou
-o lingurita de bicarbonat de sodiu stinsa cu lamiie
- faina cita ia ca sa se faca un aluat pe care il poti intinde cu sucitorul.
aluatul se taie in doua si se fac doua foi, se pune prima in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se pune putin gris (ca sa absoarba umezeala), umplutura, iar un pic de gris si foaia 2. se inteapa cu fruculitza pe deasupra si se da la cuptor (incins tare) pina se coace. daca ai o tava mai mare si nu iti ajunge de doua foi, poti sa faci una singura si pui umplutura pe deasupra.
brinza (cam 350 grame, ca atit am avut in casa)am amestecat-o cu jumate de pahar de lapte, zahar si un pic de vanilie. plus afinele.
a yesit yammy!!!!

si a avut efect la pitic. azi inca nu s-a kklit, dupa ce ieri am avut 5 scutece cu kk lichid iesit prin toate hainele...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
kitzy spune:
Neata!
Ramo chiar ca papa bine Bea 
Gabi sa stii ca Diana ii mai bine, de ieri dimineata nu mi-a mia facut diaree. Azi inca o tin pe regim si mai vad daca si maine.
In schimb cred ca o doare ceva dinte, n-am vazut nimic modificat inca pe gingie, da aseara a fost scandal mare la culcare, n-a vrut deloc deloc la ea in pat, niciodata nu mi-a facut asa scheme la culcare, parca o puneam pe spini, nu alta. Mi-a adormit in brate, ceea ce nu face de obicei, am incercat s-o pun adormita in pat, da s-a trezit inainte s-o las din brate si iar plans. I-am dat nurofen si-am culcat-o la mine in pat unde a dormit dusa pana pe la 1 cand iara s-a trezit direct in urlete, abia am potolit-o, am plimbat-o prin camera, a adormit si cand s-o pun iar langa mine, urlete
asa ca mi-am ridicat perna, si-am pus-o la mine pe piept si chiar si acolo a suspinat o perioada buna de timp dupa care a adormit, saracuta. Nu stiu cat timp am dormit asa, la un moment dat am lasat-o pe pat langa mine, da nu stiu la cat. Cert e ca sunt super obo acuma
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
Ioana13 spune:
Buna dimineata!
Adriana, inca nu au sosit, desi le-a pus simbata. Mergem azi la posta, sper ca acum dimineata, ca daca nu, nu mai apuc sa va scriu cum sint, ca plecam la bunici la munte dupa masa.
Kitzy, poate are o stare de disconfort de la diaree, poate o doare burtica! 
Anca, ce bine suna brinza amestecata cu afine sau si cu alte fructe de padure
Si merge la orice aluat, dupa cum foloseste fiecare bucatareasa.
Elenuta, 
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
Haideti ca dau eu cafeaua in dimineata asta
.
Ne inscriem si noi in gasca copilasilor kkciosi. Sper sa nu ne tina mult. Azi dimineata i-am dat banana cu avocado iar la amiaza incerc sa o pacalesc cu niste orez pasat, ca altfel nu il mananca.
Ramo, felicitari pentru mancacioasa
. Poate in sfarsir i-a revenit pofta de mancare. Sa o tineti tot asa 
Anca, sa te vindeci cat mai repede si vizionare placuta 
Adriana, si noi avem probleme cu parul care prinde posturi de radio, mai ales cand ii dau jos caciulita. Dar nici nu ma gandesc sa o tund mai ales acuma ca e domnisoara 
Ioana, mami de Sara, o sa iti spun eu cat costa la Ramona pentru ca am maine programare la vopsit si tuns.
Gabi, pupici la tunsulici. E tare dulce 
Co, multumim de complimente. Pe unde mai iesiti la plimbare, poate ne intalnim 
Alex, ieri a ajuns Stefi la telefonul meu si nu era blocat asa ca a inceput sa sune prietenii
. Cum mai e cu termopanele?
Kitzi, sigur aveti un dintisor pe drum. Exact la fel facea si Stefi in perioadele cu dinti.
Elenuta, zi-mi si mie cum faci spanacul de il mananca asa cu spor Dragos. Ca Stefi nu vrea spanac deloc 
Andreea, ce rasfatata o sa fiti zilele astea...
Ioana,distractie frumoasa la aer curat. Abia astept sa vina odata caldura sa iesim si noi la munte ca deja intru in depresie de la atata stat in casa.
Anca, ce de bucataresti si prajituresti
. Bina ca i-a mai trecut lui Stefan 
Noi am fost astazi sa ii facem analize la Stefi. Si bineinteles ca la Synevo nu mai sunt fonduri si a trebuit sa le platesc
. Vai, si o plans asa tare ca aproape plangeam si eu acolo. Dar bine ca am scapat ca repede nu ii mai fac analize, asta-i sigur. Dupa-amiaza deja o sa am rezultatele sa vad ce si cum.
Azi mai am ceva ciorba de perisoare si de cina cred ca o sa fac o salata cu salata verde, rosii cherry, ardei, oua si cascaval. La Stefi i-am facut ieri o supa de gaina cu galuste si felul doi va fi orez cu morcov fiert si carnita de gaina.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
ALEX29 spune:
salutare
ANCA multumim de reteta ,o pun in aplicare in seara asta 
IOANA-Sara sper din inima sa i fie bine bunicii tale
ideii de papa :iti scriu ce am eu acum in frigider :mazare si piept de pui la cupor ,ciuperci cu orez ,ciorba de pastai cu smantana ,prajitura cu mere ,gogosi
iar mai tarz fac prajitura cu branza dulce 
da e cam scumpa geanta ca i criza asta, altfel 300 euro pt un Lois Vuitton e un pret super bun ,mai ales ca i si ultimul model din seria de vara,dar pas ,n am cum sa dau atatia banii 
IOANA 13 ma bucur ca ati avut momentele acelea de tandrete asa puternice
ce baiat are mami !!!
ce peste a papat?
ANI ma gandeam eu ca ceva nu i ok
si pitica mea i a facut trezirea ieri dimineata lui Victoras-Magda ,asa ca stai linistita inteleg situatia ![]()
cu termopanele inca nu i nimic hotarat ,oricum din cei pe care i am vazut cel mai mult mi au placut cei recomandati de tine ,astept sa mai vina de la o firma recom.de Elena
e destul de greu sa ma hotarasc in special ca s preturile f mari ,m ar costa in jur de 2000 euro pt amandoua balcoanele (ai avut dreptate Ioana13 )
niste cunostinte mi au recom sa stau pana prin vara ,cica mai scad peturile sau vin cu tot felul de oferte -gen plasa pt tantari gratuita
sper sa si faca efectul orezul pt mamaruta 
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
antoni spune:
Alex-imi spui si mie te rog cam pe unde vine gradina zoologica in Turda?si ce program au?
legat de pasapoarte pt copii, stie careva ceva?ca in turcia ne trebe viza si m-0as apuca de pasaportul ei. mersi mult.
puisorul spune:
Meli, noi i-am facut in februarie la Stefi pasaport individual. Se platesc la CEC doua taxe, cam 100 RON si apoi la serviciul pasapoarte. E obligatoriu sa fie amandoi parintii de fata si mai trebuie buletinele in original si copii si certificatul de nastere al copilului si parca si copie. E gata intr-o saptamana.
Alex, tot ce ii posibil sa mai scada preturile. Patronul de la Mactremo e olandez si cred ca de-aia sunt asa de seriosi. Au fost singurii cu care am lucrat cand am renovat apartamentul care au venit cu geamurile mai repede decat termenul promis.
Va scriu aici doua retete pe care Stefi le mananca cu mare drag. Sunt adaptate dietei Montignac dar se pot face si cu ingrediente normale: zahar, faina alba, branza nedegresata, etc
Clatite cu mere:
Cantitati :
170 gr faina ( 1/2 tarate + 1/2 integrala de grau + secara) , cam 5 linguri tarate si 5 lg restul
250 ml. apa minerala / lapte monti
1pliculet drojdie uscata ( el a pus 20 gr proaspata)
2-3 lg fructoza, depinde cat va place de dulce
3 oua intregi
4 mere rase
1 plic pudra de scortisoara
Toate de mai sus se amesteca si se lasa la cald 30 minute.Eu le prajesc in teflonul uns putin cu ulei, inainte de fiecare portie de cate 4 buc.( atatea intra odata)
Iese un maglavais mai moale dar asa trebuie sa fie
Se ia cu o lingura si se pune direct in tigaia incinsa.Intra 4 bucati odata dupa cum am mai spus. Eventual mai aplatizati putin cu dosul lingurii.
Dupa ce s-au rumenenit pe o parte se intorc si pe cealalta. Focul trebuie sa fie mai mic.
Clatite din fulgi de ovaz
Avem nevoie de:
1 cana fulgi ovaz
1 cana branza de vaci 0%
3 albusuri
fructoza (dupa cat de dulci le doriti)
apa sau lapte
se pun toate in blender; se mixeaza bine - eu am pus apa pt. ca sa iasa o compozitie usor fluida, si apoi am turnat in tigaie gramajoare si le-am lasat sa se coaca.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele