Gravidutze si mamici de Cluj - 117
Raspunsuri - Pagina 14
dariandra spune:
Ce parere aveti de articolul asta?Voi ce fel de iaurturi le dati copilasilor?
http://us.mg4.mail.yahoo.com/dc/launch?.gx=1&.rand=26lt6v3p4m6nq
dariandra spune:
Scuze, nu pot sa va trimit articolul ca-i ceva codat.
In orice caz, era vorba despre cat de nocive sunt iaurturile, laptele si in general produsele lactate din supermarketuri.Se vorbeste in special de Danone, Milli, Tnuva.

anca.b spune:
Ada, pt combaterea constipatiei am folosit la stefan urmatoarele:
1. pere
2. prune
3. portocale
5. smochine
efect laxativ au si kiwi, cereale de la nestle, iaurtul...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
soanso spune:
dariandra,eu stiu de cand era Sorana micuta(sub 1 an) ma sfatuit pediatru sa-i dau iaurt simplu, daca vreau sa-i pun eu fructe in el desi zicea ca nu e idicat, nu e mare amatoare de iaurt nici nu ma stresez prea tare pt ca mananca mancare gatita care are in ia smantana,lapte.
gaby,vad ca avem aceasi coafeza(Ramona) e scump da merita toti banii(aci ma refer si la masajulcapilar facut de tipi
),merg si eu sapt viitoare.
e dulce foc Sara cu noua freza,are fetisoara de copil fericit!
eu tb sa ma 'laud' ca-s in concediu medical de azi...am laringita..vaiii ce ma doare tot gatul,esofagul,nu am voce deloc,iau antibiotic 7 zile si stau la caldurica.

Sorana scumpica de ia cum ma vede prin casa ma trimite in pat ,ma pupa,mangaie,ma pupat pe frunte(mi-au dat lacrimile).
fac ceva mancarica si maine vreau sa ma uit la filme cat sunt ai mei plecati am de pe net vreo trei pregatite!
RAMONELLA spune:
Salutare...azi Bea mi-a dormit 15 minute...is tare obosita...in casa nu prea are rabdare sa stea,ii trebuie sa umble prin toate camerele,prin toate baile...sper sa vina odata timpul frumos sa iesim afara.
In schimb,a mancat ca sparta
,de cateva zile mananca bine.Dimineata a inceput sa pape un out fiert intreg,ea papa numai jumate.Mananca branzica facuta din 250 ml lapte.Inainte manca doar jumate.
Dimineata,la 11 a mancat 2 cremvusti mari.
Ne-am fiert pentru noi si cand a vazut i-a trebuit si ei.A mancat unul si apoi i-a mai trebuit.Si l-a mancat pe tot.Plus cateva muscaturi de branzica de vaca.Apoi la amiaz a mancat supica de cartofi,un castronel de-al ei si pe la 5 mi-a mancat orezul meu...
Ei nu-i placea deloc orezul,cum simtea o boaba isi facea greata.Apoi seara a papat iar orez cu pulpita de pui,cam 2 linguri mari de-a noastre,si la culcare 130 lapte cu cereale.Aaa,si dimineata la 6,iar laptic,cam 150.
Nu-i mai dau laptele la somnul de amiaza,pentru ca isi strica pofta de mancare.Si se pare ca e un lucru bun,ca asa papa mai bine mancarea,si asa avem 2 mese de lapte si 3 de mancarica.Am incercat asta si inainte,dar nu a functionat.Speram sa o tinem tot asa.Doamne ajuta.
Aaaa,si dupa masa de pranz,stateam in pat,si era reclama aceea la baghete de peste Iglo,si cand a vazut-o a scos limbuta si a zis miam miam...
Nu ne venea sa credem.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
elenuta23 spune:
pe mine m-a prins nostalgia , cand va aud vb de parinti
, ce minunat ii sa fie aproape de sufletul nostru si sa stim ca cineva undeva ne iubeste, insa eu ma gandesc ca cineva acolo sus ma iubeste 

dar mi-e foarte dor si greu fara el .
ce fericit era cand ne vedea si mai ales pe Dragos , era lumina ochilor lui ........iar acum sa il vada ce mare e si cate face, cum il recunoaste in poze, ti se rupe sufletu .....nu mai potttttttttt

plek ca nu mai pot nic sa scriu 
noapte buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
16+ 
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
ALEX29 spune:
ELENA draga nu te mai necaji 
a crescut burtica ?cand ne faci poze sa o vedem ![]()
RAMO tare faza cu mamaruta si reclama
,ce bine ca a papat atat puiutzu
GABI draga astazi am petrecut mai mult timp la birou si ma bucur ca am fost de folos pe acolo ![]()
mami si Tiadris s au distrat de minune ,dorm impreuna acuma
cand am pus o pe matzuca in pat a inceput sa urleeeeee si sa strige"muni ,muni"adica buni ,buni si s a linistit doar dupa ce am pus o cu mama in pat
a primit d soara o sedinta de masaj ,povesti citite ,jocuri
ce mai a fost o fericita
ANDREEA super ca vin ai tai maine 
iar legat de reclamele impotriva iaurturilor in special a celora care sunt naturale ,eu zic ca s niste aberatii
Tiadris aproape in fiecare zi papa iaurt ,sana ,chefir etc
si mai ales ca au si o cantitate destul de semnificativa de Ca chiar am grija ca zi de zi sa le consume
ANCA soanso sanatate multa
ce vrei sa ti faci la parutz?
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
Gabriela77 spune:
Andreea, daca nici iaurturile simple nu mai sunt bune, atunci ce sa facem? Eu sigur nu o sa merg pana intr-acolo incat sa-i prepar in casa totul! Asta este lumea in care traim, din pacate! Sara mannaca aproape zilnic cate un iaurt Tnuva! Ei ii plac doar iaurturile simple.Ce frumos ca vin ai tai! Rasfat placut va doresc!
Ramo, Doamne ajuta sa o tina pe Bea!!! Si Sara si-a dat drumul iar la papa si recupereaza la greu!
Alex, ce bine e cu mami la voi!!!! Rasfat placut si voua!
Anca, deci la Ramona te tunzi si tu, de-aia imi placeau frezele tale! E foarte buna Ramona, eu am incredere absoluta in ea, abia astept sa ma duc si eu la un tuns! Sanatate multa, draga de tine!
Anca, cum mai e Stefan?
Kitzy, Diana e ok?
Elena, 
Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
GABI n am primit vaucherele ?poate mi le dau dupa urmatoarea plata
cum faci buletele de cascaval ,bravo pt papacioasa de Sara 
ANCA B s ar putea sa fac si eu maine prajitura cu branza 
tare pofticioasa s in ultimul timp ...nu va ganditi.....nu i nimic ![]()
ADA te referi doar la mancare sau si la hainute ?
SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785
Ioana13 spune:
No salut
Trebe sa scriu si eu ceva azi, ca daca nu, ma puneti absenta si nu as putea dormi!
Azi am fost la Gherla, la bunici. La inceput a stat legat de pantalonii mei, dar dupa vreo 15 minute era cel mai alintat si intrecut copil! Apoi la somn, am dormit amindoi, inainte de a adormi m-a pupaciiittt
, cum nu a facut niciodata!!! Asa, cum unele dintre voi sinteti obisnuite... dar pt mine e o noutate, zeci de pupici legati!
Seara am fost la Valahia si P a papat multe peste si a zapacit-o pe chelnerita(Anii, Anii- ca o chema Ana).
No, va zisei!
SAnatate kk-ciosilor, de orice parte ar fi!
Noapte buna
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)