Gravidutze si mamici de Cluj - 117
Raspunsuri - Pagina 10
anca.b spune:
Alex, pofta buna! eu inca il astept pe ovi...
Gabi, asteptam poze cu frezulina!
Adriana, eu am cuptor electric, incorporat in mobila. sint multumita de el, nu consuma f mult, coace bine. al meu e zanussi si sincer nu l-am luat pt firma...era oferta cind le-am cumparat (cuptorul si plita) si am primit hota gratis...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
asa...dupa cum va spuneam de dimineata am spalat doua ture de haine, am schimbat paturile, etc...supriza...s-a trezit stefan la 11.30 plin de kk pina in git, cu tot patul muruit, noroc ca n-a ajuns pe saltea...l-am bagat la dus cu totul, l-am spalat, am bagat iar haine la masina...n-a iesit cum trebuie, m-am apucat sa le spal cu inalbitor, cu mina...am reusit sa scot petele, insa nu va zic cum imi miros miinile (am uitat sa-mi pun manusi)...imi vine sa mor...bleah...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
In cazul ideal am cumpara un aragaz nou dar n-are rost fiindca nu stim cat mai stam aici si daca e rost de mutat unde sa il caram cu noi? (in caz ca unde ne-am muta exista deja aragaz). Asa ca un cuptor electric separat ar fi o solutie de compromis...si oricum, am atatea idei de mancaruri la care am nevoie de cuptor.Singura chestie e sa nu consume enorm...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b asa...dupa cum va spuneam de dimineata am spalat doua ture de haine, am schimbat paturile, etc...supriza...s-a trezit stefan la 11.30 plin de kk pina in git, cu tot patul muruit, noroc ca n-a ajuns pe saltea...l-am bagat la dus cu totul, l-am spalat, am bagat iar haine la masina...n-a iesit cum trebuie, m-am apucat sa le spal cu inalbitor, cu mina...am reusit sa scot petele, insa nu va zic cum imi miros miinile (am uitat sa-mi pun manusi)...imi vine sa mor...bleah... Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |

Si la noi s-au mai intamplat chestii din astea. Eu le scot cu Vanish.MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
velenamaria spune:
salut
si noi tot ne gandim unde e mai bine sa mergem cu edi in concediu...Austria suna bine. sper sa gasim ceva ptr august.
Avem probleme..postsuzi....nici nu stiu daca fac bine sau nu ca nu-i mai dau suzeta. adoarme greu, incearca sa-si bage degetele in gurita..e agitat.asta doar la amiaza..ptr ca seara adoarme cu sticluta de lapte si gata.
oare ce sa fac ..nu vreau sa scap de suzeta si sa dau de alta problema..degetele. de aproape 2 saptamani nu are suzi si am crezut ca am scapat...doar de vreo 5 zile e mai agitat.
maselute nu iasa..deci e obisnuinta de a avea ceva in gura.
ADRIANA..si noi avem cuptor electric incorporat, electrolux. sunt f multumita de el..zilnic il folosesc.habar nu am cat consuma dar nu am observat schimbari majore la plata curentului...sotu se ocupa d-astea. eu sunt mai pe langa subiect.
o zi buna tuturor
eladea2005 spune:
elenuta, ma simt relativ ok...parca au inceput niste greturi matinale si stari de ameteala...de-asta prefer sa stau mai mult in pat dimineata pana ma mobilizez...
sunt suparata ca programarea la medicul meu o pot face abia in mai la el la cabinet...acu o sa incerc sa ajung la Stanca..daca reusesc sa-l prind...daca nu o sa merg pentru prima eco la altcineva...
noi am avut o noapte nasoala,cu trezire dese in urlete si alcrimi...cred ca tot de la dinti...altfel nu-mi pot explica...asa ca la ora 2 noi ne uitam la desene...asa se mai calma...apoi incepea iar sa urle...offf...
asa mila mi-a fsot de el...bineinteles ca am fost (si suntem inca) zombie...cu totii...eu ma simt si cam nasol diminetile..cu ameteli, usoara greata...si o mare dorinta de a sta intinsa in pat...fapt pentru care tati a ramas astazi cu noi acasa...singurul lucru bun pe ziua de azi...
aaaaaa ba nuuu....Eric a mancat tare bine mancarea principala(pranzul)...macar asa mi-a mai bucurat ziua...![]()
ici la toti si la toate! ma duc sa fac o baita buna...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
7+
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Gabriela77 spune:
Iat-o si pe tunsulici:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
sara2007 spune:
ADAB....super ca v-ati distrat de minune,m-i s-a facut un dor de skiatul din austria..superbe poze si peisaje.si bazinele erau mortale..noi cand am fost nu am ajuns la baie.eu zic ca pe la 3 ani se poate incepe.eu una n-as vedea-o pe SARA mea acuma la 2 ani pe skiuri..si eu ma gandeam ca de la anul.v-a avea 2 ani jum...voi vedea.si e super in austria ca sunt scoli pt copilasi..
MELI curaj cu steriletul...cum de ti-l scoti?nu e pus pe 5 ani?si felicitari pt destinatie
ANDREEA SUPER POZELE CU TORTURI...m-ar interesa de ziua SAREI..poate o sun sa vad preturile in primul rand![]()
ALEX ce bine ca ai gasit in sf aparatul..sa n-aveti nevoie de el..
si eu am,dar l-am folosit o singura data cand a avut sara bronsiolita...la raceli se poate folosi doar cu ser fiziologic??
ELENA pofta mare la pitic si tie...sara nu prea imi papa spanac,as vrea tare mult sa pape,mai ales ca avem mai multe surse directe(din grdaina)cand afli sexul bebelusului?numai am rabdare
MAGDA...felicitrai pt micul plimbaret...sa veniti in parc sa il vedem...v-a fi incantata sara sa se joace cu el..
GABY e mortala SARA asa tunsa...a stat cuminte?
sara e la nasii ei de vreo ora...adica matusa-mea crae sta cu noi in bloc la sc cealalta.mor de somn ca de vreo sapt se trezeste tot pe la 7 si un pic.seara ea doarme de pe la 10,dra eu tot la 12 ma pun in pat si adorm instant![]()
speram sa vina caldura...sa ne vedem in babes..
ioana...mami de sara
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Iat-o si pe tunsulici: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
e o dulcica..ii sade tare bine...de fapt oricum i-ar sta bine...

eu n-am avut inca curaj sa-l tund pe Eric.. m-am obisnuit asa de mult cu el asa, incat .... si nici nu cred ca ar sta...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si
7+ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
Gabi-ce draguta eeeeeee!are niste trasaturi dragute, i-ar sta bine oricum.imi place cand se stramba, hihi, parca pe piti o vad.ce bine de voi ca sta la tuns, la noi in familie este cine s-o tunda dar nu vrea nicicum.
si eu am pus niste poze, dar pe hi5, cine vrea sa le vada...