Gravidutze si mamici de Cluj - 117

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salut
daca vreti sa l vedeti pe murdarici intrati la semnatura

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, foarte frumoasa tunsulica, o prinde foarte bine! Eu cu parul Alexiei nu stiu ce sa ma fac, sta in toate partile, e foarte greu de aranjat si nici nu ma lasa!

Anca, azi eu am patit ca in proverbul "Rade ciob de oala sparta"...M-am intors de la cresa cu hainele Alexiei in sacosa...A facut "puhh" si probabil ca nimeni n-a vazut-o si a iesit peste tot..

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADA tare bine iti sta imbracata in costumul de schi
ma bucur ca ti a placut filmul
GABI piticuta e o super ,tareeeeee dragalasa ,ce mi place poza astaaaaaahttp://www.flickr.com/photos/14057076@N07/3381589053/in/photostream/
MELI sperrrrrrr sa nu te doara ,dar de ce a treb sa ti pui sterilet?
IOANA-S habar n am ce combinatii se folosesc in caz de raceala,am luat astazi o solutie ce da un aer mentolat,f buna ,si am pus o in aparat asa frumos mirosea in casa
ADRIANA incearca sa folosesti balsam pt parul mamarutei,eu am de la jhonson
VELENA in locul tau nu i as mai da suzeta,dar tu stii cum e mai bine ,Tiadris a uitat o cu totu:)
ANDREEA sigur e de la dintisori ,dragu de el si Tiadris e cam maraita ,ii tot dau jucarii pt dentitie ,inainte sa i le dau le tin in congelator

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Magda felicitari pentru primii pasi ai lui Victoras.Chiar ma gandeam ce norocosi suntem ca putem surprinde aceste momente.Parintii nostrii erau fericiti daca faceau cateva poze pe an,iar noi avem sute,chiar mii.

Gabi ce scumpa e tunsulica!Mie imi place tare mult poza asta.http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/3381594073/in/photostream/ Tare imi place de ei cand se stramba si fac mutrici.Unde ai tuns-o pana la urma???

Meli am vazut pozele cu piti,tare draguta e,mai ales cu caciulita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, ai avut dreptate ca are trasaturi finute, nu numai cioara din tine a vb!

Magduta, ce papacios si dornic sa manince singur e Victor !

Noapte buna

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumim de aprecieri!Si mie mi-e draga asa, parca i s-a luminat fata, imi vine sa o pup toata ziua, ceea ce am si facut
Sa nu credeti ca nu a plns, nu de la incepu ca nu stia despre ce e vorba, a suit-o pe o masinuta si asta a incantat-o, cand i-a pus pelerina deja a inceput sa se strambe si sa se foiasca,dar am mai pacalit-o cu jucariil;e de acolo, de la un moment dat a inceput sa planga serios si asa a tinut-o pana la final! Cred ca data viitoare nu o mai pacalim sa urce in sa!

Ramo, acolo vizavi de Big am tuns-o! A zis tanti ca e un mit asta cu tunsul la 0 si ea sfatuieste parintii sa nu o faca! Eu oricum nu intentionam sa o fac cheliuta ca nu ma lasa inima, dar asa imi place ca a scurtat!

Meli, bine ca ai scapat! Unde-s pozele cu piti?

Alex, si eu am admirat-o pe murdaricea cu breton, e asa scumpa!

Ca tot ati vorbit de vacanta, mi s-a facut un dorrrrr! Ca nu mai am rabdare pana la vara!

Ma duc la nani! Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, sa stii ca acum e binisor cu culcatul, nu a mai plans aproape deloc, decat a schitat ceva la pranz, dar am distras atentia cu ceva joaca si am ramas in camera si a fost bine! Ma bucur ca nu am cedat, cred ca ar fi fost mult ami dificil apoi...

Anca, Adriana, s-or fi vorbit kk-ciosii vostri?

Am zis ca nu cumparam decat putin si iar s-au dus vreo 2 milioane, voi nu aveti senzatia ca banii nu mai au nicio valoare???Noi atat de des trebuie sa mergem la cumparaturi...Si uite nenorocitii astia inca nu ne dau indemnizatia recalculata!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Acum m-am uitat la anunturi, de vinzari; cea care vinde haine de la Iana(pt cei cam mici din pacate) le da f ieftine, sint f faine si bune(in Italia era un body vreo 20 euro). Daca va intereseaza, eu zic ca merita.

Mergi la inceput

Daa, Gabi, nu mai au valoare banii, asa ca trebe cheltuiti!
Ce bine ca si-a revenit Sara cu somnul!

Alex, e scumpa tare Tiadris cu bretonle(si eu imi fac, mai incolo putin)! Si se vede ca e in elementul ei la buni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata
GABI draga sa stii ca asa e ,de multe ori ma tot gandesc ca nu suntem decat 3 persoane in casa asta si se duc atatia bani pe mancare ,cum zice si Ioana nu mai au valoare banii astia ,toate sunt f scumpe
rar se intampla cand merg la cumparaturi sa cheltui mai putin de 200 ron ,f rar chiar si nu cumpar nu stiu ce mancare extravaganta ,fructe ,iaurturi ,carne de pui vita ...etc
nici eu nu mai am rabdare pana mergem in vacanta
IOANA asa e ii place tare mult cu buni care va veni astazi la Cj iuhuuuuuuu ce ma bucur
pozele lui Meli sunt pe hi 5 si noi avem o gramada de poze acolo
MELI e o scumpa mamaruta ta

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput