Gravidutze si mamici de Cluj - 117
Raspunsuri - Pagina 9
adab spune:
Raluca...am uitat sa scriu de cazare. AM stat in Bad Gastein, la Hotel Simader de 3 stele. Pe 6 nopti a costat pt. 2 pers. 504 euro, cu mic dejun si cina incluse. Am fost multumiti de cazare. Noi ne-am cam ferit sa mergem de revelion ca cica e prea aglomerat si prea scump. In zona asta cum a fost? Cu copiii ati fost? Iarna viitoare vrem s-o initiem in schi si pe Sara. Oare e prea devreme?
Ioana13 spune:
Meli, nu stiu eu prea bine, dar cred ca e un singur aeroport pt Antalia si Belek, dar hotelurile preiau clientii de acolo si ii duc pe toti la locurile lor. Noi eram singuri de la hotel si au trimis masina mica, unde sint mai multi pe traseu trimit autocar sau minicar. Nu ramineti in aeroport, oricum va va spune de la agentie.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
vai tu fetelor, azi ma duc la gine sa-mi scot steriletul si moooor de groaza, eu sunt cu sinechie uterina, si ma gandesc ca daca l-au pus numai sub anestezie generala, oare cum il vor scoate?mi-e frica de moooor, sper sa scap repede. medicul a zis ca incearca fara si daca ma doare, mai vedem
mami_alexia spune:
Ada, eu am vazut la tv un reportaj, erau copii care la 3 ani schiau foarte bine. Nu stiu exact pe la ce varsta se poate incepe dar banuiesc ca pe la 2 - 2 si jum.
Are cineva cuptor electric? (nu incorporat in aragaz, ci separat). Cuptorul de la aragazul nostru e stricat (nu-i al nostru ca-i al proprietarului) si ne gandeam sa luam unul electric, am vazut ceva oferte. Sunt bune, consuma mult, nu stiti?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
antoni spune:
vai si am uitat sa va spun ca a mea scumpica face in olita, si e tare suparata daca nu apucam sa ne dezbracam repede si intra in pampi...hihi.e tare fericita. se ridica, se uita , zambeste, da din palme si zice blavoooo,hihi
mami_alexia spune:
Meli, succes, iti tinem pumnii.
MAMI(Adriana) &
Gabriela77 spune:
Buna si de la noi, scrisesem de dimineata un mesaj lung, dar a venit Sara si l-a sters din voleu, na, asta e....
REiau ce imi amintesc
Raluca, ce frumoasa destinatie ati ales, cu siguranta va fi superb!
Meli, succes cu steriletul,curaj!!
Kitzy, felicitari pt progresele Dianei, bine ac ati dat este un medic bun!
Alex, sa fie intr-un ceas bun achizitia, si sa dea domnul sa nu fiti nevoiti sa il folositi! De-asta te sunasem ieri sa iti spun ca am vazut Laica vizavi de Big! Dar era ceva cu reteaua!
Ada, va invidiez cu Austria, zau...Bine ati revenit!CE face printesa?
Adriana, eu am aragaz intreg, sorry...
Anca, sa va fie de bine omleta, azi si noi ne-am delectat cu o friptura de porc, Sara a servit spaghete carbonara!
Elenanu-ti face griji pt bebe, el ia ce are nevoie,chiar daca iti termina tie resursele, important e sa te hranesti cat de cat calitativ si neaparat sa te hidratezi!
Andreea, deci tu stai bine la capitolul greturi!
Noi am aterizat de la coafor! Are mama o fetita tunsulica foc...E asa dulce ca imi vine sa o pap toata toata!Cred ca si cheliuta ar fi simpatica la ce trasaturi mici si frumoase are....Cra-cra-cra!!!! Pun poze imediat sa o vedeti! La inceput a fost ok, dupa care s-a pus pe urlat si nu a mai tacut pana la sfarsit! O enerva pelerina aia!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
Adriana, eu am de ala incorporat si e ff bun si comsuma putin. Mama are de ala neincorporat, no name, si ea e multumita de el, face prajituri, cozobaci, de toate in el, dar nu stiu cit consuma, ca ei stau la casa si au tot felu pe acolo mincatori de energie...
Daca iei ceva firma, care are specificat ce categorie de consum electric are, A e preferabil sa fie, ca atunci consuma cit un bec.
Cel putin eu stiu ca cele incorporabile consuma f putin si nu cred ca celelalte au ceva impotriva.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Merci, Ioana. Mai astept pareri.
Gabi, de-abia astept sa vad noua frizura!
MAMI(Adriana) &