Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
CamiM spune:
Salut gasca M&M!! Poftiti la !!
Maaaaiii anul asta sunt in contratimp, nu mai fac fata nicicum prin urmare raman in urma cu toate.. sorry! io tot sper sa ma adun dar nu-mi iese. Am lipsit iar si aduc adeverinta, se motiveaza absentele?
Am avut ceva probleme cu sanatatea, din fericire a fost doar sperietura si acum sunt ok, a trebuit sa dau si un examen de mate de care am scapat in sfarsit. In partea buna am tot fost in plimbari cu fetele: la zoo, la acvariu, la muzeul copiilor, in parc la play dates, la un air-show si tot asa si in plus nu-mi sta mintea decat la ce impachetez si cum aranjez vacanta in Romania.
Fetele sunt bine: Sofia toata ziua povesteste si face tot felul de nazdravanii, Sabina se tine si ea tare pe pozitie si incearca sa o copieze pe surioara mai mare in toate. Avem si noi problema cu trezitul de n-spe mii de ori noapte sa suga dar deocamdata rezist.. eroic... la Sofia am rezistat pana pe la 18 luni, sa vedem acum cat ma tin balamalele.
la multe lunite tuturor mugurasilor si mladitelor!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Adriana_78 spune:
Buna dimineata! si-o
Am am citit inainte de culcare postarile tale si azi noapte te-a visat.
Ma uimeste cu cata sinceritate poti povesti fragmente asa intime din viata ta si-a lui Bogdan.
Mi se pare super cat de bine reusesti sa interpretezi anumite situati, stari, ganduri.
Sper sa reusiti sa clarificati totul intre voi si sa fiti toti 3 fericiti!
Am citit ce-ai scris si despre antibiotic - si eu am spus de multe ori aceleasi lucururi, insa cred ca e tare greu sa-i convingi pe altii de niste lucururi, atata timp cat nu sunt deschisi si nu vor sa renunte la ideile lor, fiind convinsi ca acestea sunt cele mai bune in cazul lor
Apopo olita, ca intreba Iulia - eu olita celei mari o clatesc doar cu apa si uneori o spal cu sapun lichid. Atat.
Si pt. Micaela - scaunul de masina pt. copilul mai mare, cred ca se monteaza numai in directia de mers, nu cred ca exista sistem de prindere si invers.
Noi cam dupa ce face Annika un an vom trece la urmatorul scaun (Römer avem)
Cum mai este Daria?
Ylari, bine ai venit si asteptam detalii si poze!
Cleo, cat de aproape de aeroport vreti sa stati?
Ca sa-ti survoleze avioanele pe deasupra "cearsafului" cred ca nu-i fain, plus ca intervine si poluarea
La multe lunite pt George Vladimir, Lorelei, Gabriel, Daria si Vlad!
Adriana
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Buna dimineata! si-o Am am citit inainte de culcare postarile tale si azi noapte te-a visat. Ma uimeste cu cata sinceritate poti povesti fragmente asa intime din viata ta si-a lui Bogdan. Mi se pare super cat de bine reusesti sa interpretezi anumite situati, stari, ganduri. Sper sa reusiti sa clarificati totul intre voi si sa fiti toti 3 fericiti! Am citit ce-ai scris si despre antibiotic - si eu am spus de multe ori aceleasi lucururi, insa cred ca e tare greu sa-i convingi pe altii de niste lucururi, atata timp cat nu sunt deschisi si nu vor sa renunte la ideile lor, fiind convinsi ca acestea sunt cele mai bune in cazul lor Apopo olita, ca intreba Iulia - eu olita celei mari o clatesc doar cu apa si uneori o spal cu sapun lichid. Atat. Si pt. Micaela - scaunul de masina pt. copilul mai mare, cred ca se monteaza numai in directia de mers, nu cred ca exista sistem de prindere si invers. Noi cam dupa ce face Annika un an vom trece la urmatorul scaun (Römer avem) Cum mai este Daria? Ylari, bine ai venit si asteptam detalii si poze! Cleo, cat de aproape de aeroport vreti sa stati? Ca sa-ti survoleze avioanele pe deasupra "cearsafului" cred ca nu-i fain, plus ca intervine si poluarea La multe lunite pt George Vladimir, Lorelei, Gabriel, Daria si Vlad! Adriana |
niatsa, multumim de , bag si io pe foc neshte cu lapte cu cacao, cu ceaiuri, dupa pofta inimii voastre.
da, asta cu antibioticele o arata si statisticile: romania cu cel mai mare nr de vanzari de antibiotice pe cap de locuitor. Pt ca se dadeau fara reteta, toata lumea isi lua un...antibiotic ca stie ca e nevoie. S-a bagat reteta la toate? Acu se duc la medic sa le ceara.. daca nu da dr-u de familie cand vrea nebunu, nu e bai, ca isi schimba dr de familie ca asta nu e bun.
in antalya, ash vrea sa stam la 10-15km de aeroport, Maxim 30km! nu la 50-60-70km cum sunt multe oferte acolo - ca ma gandesc ca dupa un zbor de 1.5 ore cu fifi mic, plus debarcari, luat bagaje, etc, sa mai mergem inca 1-2 ore cu mashina/taxi pana la hotel...deja ar fi mult pt ea.
Asha ca ne-am decis la zone: Lara, Belek, maxim Kemer (e fain acolo ca vezi si munte...dar ma mai gandesc...ca is cam 40km pana la aeroport deci deja e cam mult...)
Mai negociem, ne mai uitam pe oferta...
Missp, si io admir deschiderea si sinceritatea comunicarii voastre, si deschiderea unul fatsa de celalalt. Consider ca e f. importanta, si toti - si in cazul a 2 soti, dar in privintsa prieteniei. Fiecare are drumul lui in viatsa, unele se impletesc, altele se separa, dar separarea se produce tocmai datorita ne-comunicarii, si ca fiecare isi vede de ale lui si pleaca...spre alte vise.
CamiM, welcome bec, spor la impachetari! sa ne mai dai poze cu pozne cu printesele tale.
fetelor, prima noapte cand am dormit fara cupil in camera. Am dat fata afara , in camera ei. Cu sigurantsa noi o deranjam, daca in ultima perioada se trezea la 6 , azi la 7 am auzit-o lovind cu suzetele prin patut, desi aseara a picat franta la 7!!! deci a dormit 12 ore!!!!! pai asha ceva legat nu am mai vazut. Am mai auzit-o chitsaind la oky dokye, dar eram asha de rupta ca nu m-am dus sa vaz, mai face asha cand iperde suzeta prin pat, se invarte si o gaseste (ii las 3 suzete in jurul ei, poa isi gaseste una...)
deci da. Azi ii mut si hainele. Dar asha de rece si impersonala si fara suflet mi se pare dormitoru nostru... ca radeam cu Victor: hai sa intindem canapeaua si sa dormim la ea
Deci, cu cat mai tarziu am mutat fata in camera ei, cu atat e mai greu. Si pt mine, si pt ea. Mai mult pt mine.
A, am reprimit pisica in pat cu noi. Adica in pat..in camera, ca ea sta pe langa pat. Inca ii e frica, aseara am adormit pe la 10 si ceva, si Vic. a adus pisica langa mine. Statea fiara zburlita si pregatita sa fuga sa fie data afara din dormitor......
edit: despre concedii. Deci io tre sa primesc (curand, sper) banii aia de la stat. Initial voiam sa zugravim cu ei. Deci nu ne ajunge de zugravit. Si mai ales dupa tensiunile cu socrii (noi stam in aprt luat de ei pe numele sotului, dar mi=au zugerat ca vai, uite ce au facut ei pt noi), deci nu ma mai agit sa zugravesc. O sa pun parchet ca urasc mocheta, si...gata. Si mai bine mergem in concediu. In antalya, ne ajunge cam 1000 euro 7 zile (pt 10 zile, ne mai tre 200 euro) avion, hotel, manacare la discretie. Probabil mai cheltuim ceva- ca vreau io o excursie la Pamukale, decai cam 70 euro de pers, si ceva cadouri-amintiri.
Si in rest, o sa mergem cu cortu la munte. Adica in cheile nerei si probabil si Vf Moldoveanu - sa prind o prognoza buna ca o furtuna sus nu imi surade
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Neatza - o cafea de inviorare mmmm
Desiree - am vazut si studioasa mica . Tare fain e masutza aia de activitati
Danicris - a fost prea tare faza cu tunsul plantei . Ce vremuri grele le asteapta pe florile meleeeeee? Naspa e ca am un trandafir chinezesc mare a naibii, nush unde o sa-l bag, acu' cat de mare o sa ramana dupa ce o sa-i vina si mandrei mele ideei din astea de cuafare
Gabitza - , ma gandeam eu ca va veni si ziua cand cactusul meu si toate florile vor fi in pericol dar nu m-am putut abtine sa nu o las un pic sa se infinga acolo
Cactusul e destul de lungutz, imi ajunge mie pana la piept , deci n-am unde sa-l tin decat pe jos. De astazi va face ambient placut in balcon. Cum este un cactus batran in partea de jos e tzep-less , i-au cazut coltzii asa ca era safe , nu se putea intzepa . Oricum mai interesant era pamantul din ghiveci. Tati statea si tinea cactusul de varf si mandra a facut gramezi-gramejoare pe parchet.
Nu zic cu ce scandal s-a lasat cand am luat-o de acolo . M-a certat cu o voce ascutita de am zis ca s-a stricat coarda vocala
Ylari - bine ati ajuns acasa! Sa va fie de bine vacanta, asteptam detalii !
Nicole - juniorul intarcat! David este baiat mare acum . Imi imaginez ca este greu sa te obisnuiesti cu ideea ca nu-l vei mai tine la san dar vor fi alte cai la fel de mamoase si dulci de a va alinta doar voi 2
Cami - sa va fie de bine plimbareala, suna tare bine si frumos! Bravo ca ai scapat de probleme de sanatate si de examene
La muli ani George Vladimir, Lorelei, Gabriel, Daria si Vlad! Sa ne vedem la aniversarea de un an sanatosi, sa o facem lata!
nu mai vorbiti de vacante ca ma fac verde . Vreau si eu
Ziceam anul asta ca ajungem si noi prin Spania dar cu criza lu' peshte om trai si om vedea ce iese - acasa nici de nervi nu stam , chit ca mergem doar la pocreaca din deal
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
MsBB spune:
Daca tot veni vorba de vacanta, si-i inca dimineata deci mai pot sa pretind ca-i noapte si inca visez, 1000 de bouroi nu-i rau deloc.
Am o vara care tocmai a fost in Egipt la un all inclusive , cu bb de 11 luni si s-a declarat FFFFFFF multumita. Au dat in jur de 1000 de euro si ei dar au fost tare bucurosi ca au gasit papa pt bb, locuri pt el, patut.
Tare ne mai bate si pe noi un gand ... acu sa vedem, sa nu ramanem doar cu vanataile de dupa bataie
In Spania nu mai ajungem clar pt ca astea erau de fapt planuri pe care le faceam anul trecut cand eram gravida si nu se mai pupa acum realitatea cu planurile de atunci. Acum ne-am dori si noi ca moshnegii sa mergem undeva sa lenevim, sa avem tot la bot si daca gasim undeva sa se potriveasca si mandra in peisaj - cu atat mai bine- ca altfel nu mere treaba.
Cine stie - poate intr-o buna zi ne apuca pandaliile si ne suim in si plecam fara sa ne mai gandim la criza . N-ar fi prima data hihihih
Acum vreo cativa ani - prin anul III de facultate - ne-am adunat vreo cativa prieteni la o si din una in alta s-a facut dimineata si in loc sa plecam care pe la casa lui ne-am gandit sa plecam la . Nu se pune ca atunci eram in sesiune si a 2-a zi urma sa sustin un examen . Nu se pune ca am plecat la mare cu un rucsac in care avem o carte, un calculator (si neste fitzuici ) si o pijama din aia secsi disney ( ideea era ca ma duc la o colega sa studiem , a se inlocui cafeu cu ) .Nu se pune ca am avut bani sa supravietuim acolo vreo 2 zile si apoi n-aveam bani sa ne intoarcem acasa .
Vai imi aduc aminte o faza - cand ne intorceam acasa ( dupa ce ne-a trimis un prieten bani de belet ) - pe tren luam o masa copioasa . Cumparasem o paine feliata si am bucatarit un sandvich bun si sanatos : o felie de paine , cu o felie de paine si inca-o o felie de paine . BUUUUNNNNN .
Era in compartimentul respectiv un copilas de vreo 3-4 anisori care se uita saracul la noi cu mancam painea aia si mai si zic in gluma "bai da' bun e sandwich-ul asta" ( deh autosugestia , visam la lu' mama ) si plescaiam din buze a pofta. Copilul se uita disperat ba la maica-sa , ba la noi
Ma gandesc ca daca era un copil mofturos la mancare se prea poate sa-i fi dat un exemplu bun , macar atat!
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
socrate spune:
Micaela chiar asa ce mai face Dariuta? E totul ok? Eu il tin in scaun cu fata spre directia de mers ca s-a lungit mult. Noi avem un Maxi Cosi Priori XP. Avem inca si scoica cu aia il transport la cumparaturi ca inca nu am mutat scaunul mare in masina mea,momentan sta in audi. Dupa ce venim de la ai mei o sa mut scaunul mare in masina mea si va fi mai usor.
Al meu e lung si nu mai incape in scoica, deh la cei 79 cm ai lui...
in plus nu vrea sa stea pe spate vrea in fund si scoica il incomodeaza.
Miss un . Eu nu stiu ce sa zic. Chiar vbeam cu Cleo apropo de voma psihologica ne-am apucat noi doua de analizat pe o banca de cartier (coincidenta sau nu de atunci nu ne-am mai potrivit la plimbare, eu cred ca nu vrea sa ma mai auda)ca mie mi-ar fi teama sa ma duc la terapie, desi sunt cateva lucruri pe care nu am indraznit sa le spun nimanui pentru ca mi-e teama ca m-ar judeca. Ciudat nu, sa nu ai pe nimeni in care sa ai destula incredere ca te va asculta si nu te va judeca. Iaca ca imediat ma apuca autocompatimirea, saracuta de mine sa imi dau un si sa trec mai departe. In fine. Ideea e ca eu nu stiu daca as avea curajul sa infrunt toti monstri din trecut. Om vedea. Ideea e ca ma bucur ca sunteti mai bine.Am mai zis si ma repet ca e greu si pentru tatici. Schimbarile sunt mari. Eu ma uit la al meu, care din rasfatel acum a ajuns a 5-a roata la caruta. Ca de el abia mai am energie si fac eforturi serioase de apropiere, mai zice, "asa mai mangaie ma si pe mine " adica e clar ca duce lipsa. Dar ce e de apreciat ca nu ma critica niciodata. Ce-i drept fac si eu tot posibilul. Acuma stii cum e, eu sunt o persoana dezordonata, asa am fost intotdeauna, dar imi place sa fie curat.Asa ca fac curatenie, dar imi arunc pe jos cu nonsalanta hainele seara. Avand in vedere ca cosmarul copilariei mele a fost ca tb in fiecare duminica sa spal vasele dupa masa de pranz cand imi era mai somn, si nu am inteles de ce nu pot face asta dupa ce ma scol, spal vasele cand mi se arata si niciodata seara sau cand imi e somn. Punct.
Mi-am jurat ca voi face tot posibilul sa faca altcineva curat in locul meu, nu copilul insa, asa ca avem femeie dar vine odata la doua saptamani momentan ca nu imi permit mai mult.
Curat tb sa fie ca al meu mananca tot. Apropo de scame, el nu le aduna le baga in gura direct. Asa si cu florile, nu stiu ce sa mai fac cu ele. El nu ar fi facut gramajoare cu pamantul ci l-ar fi mancat. Am reusit sa il opresc de cateva ori, acum floarea e in alt colt, blocat de masa si tarc.
Le-as da pe toate dar nu am cui. Le-am lasat neudate 2 saptamani si au supravietuit neserioasele .
BB a dormit bine azi noapte dar la 6:30 era sus. Iar eu daca nu dorm sunt o bomba cu ceas.
Fetelor eu nu mai vreau sa fiu o mamica frustrata si obosita permanent. Vreau sa fiu o mamica care canta si danseaza si zambeste mereu. Cat poate fi de greu? Tb sa incerc asta e clar.
Nu stie nimeni pe cineva de la Amway? Pls e o chestiune de viata si de moarte, sau de miros ca sa zic asa.
Adriana_78 spune:
Socrate, eu una nu stiu pe nimeni la Amway.
6:30 e bine zic eu - culca-te si tu mai devreme seara si iti faci somnul pana dim.
Si Annika baga toate scamele de pe covor in gura.
Cleo, ideal e sa fie drumul cat mai scurt - si eu mi.as dori asa, din pacate nu se poate mereu.
Noi am mers mereu cu masina de la aeroport la hotel (cam 2-3 ore) - e obositor cu copil, da merita cazare mai buna - si asta n-o faci decat la venire si plecare (nu zilnic)
Chinabulina, vad ca sunteti plimbati si cunoscatori- eu credeam ca-mi ceri sfaturi
Noi anul asta mergem in Creta in Francokastello . Am gasit o pensiune chiar pe plaja, chiar langa castel
Adriana
iulia83 spune:
neatza..m-ati molipsit. beau cafea in fiecare dimi. numa ca pe al 2 isi pierde efectul, dar nu mai beu inca una ca poate cant cucu. oricum o fac slaba si dulce (ca mine)..
azi iar am de lucru, am termen pana maine si mai am cap III si anexele, in rest, am facut 33 de pagini si mai am pana trec de 50..deci, azi o sa absentez.. mai intru sa ma delectez...ups, se suie furnica pe pat.. a invatat sa se ridice si se trage in pat asa pe juma apoi chitzaie s-o iau. nu-i face cu ochiu cutia cu jucarii pe care i-o amenajai pe jos in speranta ca ma va lasa macar sa-mi beu cafeaua
cleo, bai da mor de ras la postarile tale. cum sta matza cu frica sa n-o dai afara si cum cauta Mara suzeta prin pat. cat despre vacanta, aveti mare curaj, dar dupa cum am vazut, voi 2 sunteti inebuniti dupa excursii, asa ca fata de ce n-ar fi? plus ca aveti o fata cuminte, o sa vedeti ca n-o sa va faca probleme.
hmmm stai asa stai asa, ca am vazut ieri pozici cu o GRADINARITZA dulce care scobea acolo intr-un cactus, poze cu ROBERTZEL de Simonix dulce cu plete, bine ca i-a trecut raceala..NICOLE, felicitari pt intzarcat, e mai greu la inceput, dar o sa vezi ca nu-i dracu chiar asa de negru...ce mai era???aha..aventura lui MSBB o chestie de-asta am facut si noi in studentie de un 1 mai, insa eu sunt mai precauta si nu plec fara sa ma asigur ca nu mor de foame pe acolo si ca am cu ce sa ma intorc ..am stat o noapte, am dormit ca gujbetii pe plaja, am inghetat de frig, am plecat doar cu un rucsac in care aveam cola (am carat la o sticla de 2 kile de cola, ca nu puteam sa fumez fara sa beu ceva), tigari hartie frigenica si o patura furata de la camin. la intoarcere am facut cheta, am sgtrans ce mai avea fiecare si am venit cu masina de ocazie..ne-a inghesuit un nene intr-o rabla de dacie pana la bv, exact langa un mec,unde salivam toti ca venea si un miros d-ala de spargeai, am stat ceva vreme acolo pana sa gasim iesirea catre Sb, apoi noroc ca ne-a luat un nene cu masina, i-am povestit aventura, etc si nu ne-a cerut nimic...ai mei nu stiu nici acu de asta. doamne cat m-am mai riscat si eu cu luatul la ocazie...eu cu prietena mea Mihaela si inca o fata Iuliana, veneam cand n-aveam bani cu ocazie, preferam sa e luam un pachet de tigari de ultimii 30-40 de mii decat sa ii dam la ocazie..aveam planuit de acasa ce sa zicem sa induiosam soferul...si cu ocazia asta imi aduc aminte si de o experienta care putea sa iasa neplacut..stand noi 3 ca pupezele faceam cu randul cu mana si aveam un scor, saptamana asta am oprit eu, deci nu stau sapt viitoare, faceti doar voi 2 rotatie si tot asa...opresc unii cu un lastun cred, masina de-aia mica, cutie, plina cu politisti..adica aveau caschete de politisti si opresc, "haideti fetelor, unde mergeti?" cascata de Iuliana, "La Vl" si aia zic ca ne iau, dar erau 5 in masina, adica vroiau sa ne ia in poala..proasta de iuliana zice , hai fata, eu si mihaela am refuzat, am zis ca nu, ca e inghesuiala, in fine..la nici 2 min am prins ocazie, un tip cu o masina calumea, nu mai stiu ce avea..iuliana ca de obicei in fatza, noi 2 in spate..intamplator, ii vedem pe cei care ne rugasera mai devreme sa mergem cu ei si mergeam asa in spatele lor.cand ajungem la bujoreni, se face la dreapta catre voineasa, e un orasel uitat de lume pe acolo la vreo cativa km, nu mai stiu cum se numeste, oricum, e cam pustiu pe acolo si cand ne uitam, aia au facut la dreapta..bai, m-a luat un sentiment i-am si zis iulianei, de fata cu soferul, ca trebuia sa se duca cu ei cum a insistat ea, ca mai ajungea ea acasa la pastele cailor...e atunci n-am mai mers cu ocazie..ele da, eu am platit bilet de tren cu personalul, faceam 3-4 ore da macar stiam ca ajung acasa..hai ca ma lungii...
cu scaunul de masina, noi l-am avut invers, prins cu ventura de siguranta si asa ar fi trebuit sa fie pana la 1 an, insa nu-i mai incapeau picioarele, deci l-am intors in sensul mersului..
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
BLUE ANGEL spune:
Buna dimineata fete dragi !!!
Doamne , imi cer scuze ..nu am reusit sa citesc tot ...
Felicia , te pup dulce pe sufletel ... am recunoscut multe din situatiile povestite de tine ...noi am avut multe discutii atunci cand eram insarcinata a doua oara ...am rezolvat totul prin comunicare dar si cu multe lacrimi , certuri , discutii , etc
sunteti o familie frumoasa si veti ramane asa pentru ca sunteti deosebiti ..iar David este un copil fericit ca va are ...
sunt sigura ca toate framantarile si suferintele din trecut nu au fost in zadar ...sunteti si veti fi niste parinti minunati !!!
orice lucru frumos cere sacrificii !!!
ma duc sa mai citesc si revin
va pup dulce fete dragi si va doresc sanatate si o saptamana frumoasa
cleo78 spune:
fetelor, cu ocazia nu am mers. E clar - in fack. am fo mult mai precauta, si cuminte...prea cuminte.
Dar mergeam cu nashu. Adica cu personalu se facea 4 ore juma, si... mergeam cu nashu. ieseam la juma din bilet.
Da...noi suntem tare plimbareti, adica avem/nu avem bani, gasim noi o quelque choose de facut. De ex. cu cortu e tare eftin sa faci concediu. Platesti trenu, iti iei niste pate-uri, salam uscat,batoane de cereale, biscuiti, cascaval, iar daca ai si primus de un ceai/supa la plic (nu avem...are insa un prieten si probabil il luam cu noi ). Plus ca pe munte mai sunt stane, oi, vaci, ii dai lui nenea ciobanu un nimik, la juma de pret de Cora, si iti da 2l de lapte....
de fiecaer data cand merg la munte, vin mai slaba, cu 1-2kile(intr-o sapt). Nu ca ash face foamea, dar miscare -8-10 ore pe zi de mers..te doboara.
Ceva poze sunt pe aici: http://picasaweb.google.com/csocianu/
Ma bate gandu sa merg cu fata cu cortu la mare. Ce ziceti? la 1 an nu e cam devreme? Ca ash vrea undeva spre Vadu, mai sus de statiuni, sa nu fie lume, gunoaie,muzica, urlete etc.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008