Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI la bebeii de 21 si 22:

Maria Alexandra, Patricia, STEFANA EDUARDA, VICTORIA ISABELLA
+
COSMINEL scumpicel, TUDOREL aricel, ADAMEL frumusel, ANDRÉSUC mitituc, Kevin si SHINTARO
!

Sa aveti o viata senina, plina de realizari, sa fiti sanatosi, norocosi, iubiti si fericiti fara limita!!

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Seara buna.

Miss, in juma' de ora cat am parcurs paginile necitite postarile tale m-au trecut prin atatea stari ... am trecut de la tristete la bucurie, m-am intors la tristete si in final ... te felicit pentru dragostea pe care i-o porti lui Bogdan si pentru felul in care reusiti sa va rezolvati problemele.

MsBB, ma uit la pozele Andrei, ma uit la ghivecele mele, ma uit iar la poze ... hmmm, ce ma asteapta. Tocmai imi povestea o prietena care are o fetita de 4 ani ca ieri, la un moment dat, era o liniste nefireasca in casa. Ce faci, Ioana ? Raspuns : "Nu se intampla nimic !". Ce crezi ? Tundea o floare cu foarfeca. A tuns-o ... de tot. Mda.

Ce frumos a fost astazi ... De-ar fi si maine la fel sa stam mai mult pe-afara ! Pupez. Papa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani puiuti care implinesc lunite in perioada 21- 29 Martie, sa fiti sanatosi , mancaciosi si ascultatori !

La multi ani puiuti de 22 !!!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, am vazut si la Raduc azi, cand voia sa bage viteza sa apuce vreo jucarie scapata de Andrei, o lua tot pe coate, ca era mai rapid

Noua libertate de miscare l-a obosit rau, a dormit 3 ore pe la pranz, iar acum a picat lat, cu sforaituri Nici n-a mai asteptat lapticul de seara, probabil o sa se trezeasca peste noapte si o sa se mufeze.

MsBB, dar ai curaj sa tii ghiveciul ala cu cactus pe jos, la indemana fetei!!

Ne-a sunat educatoarea lui Andrei ca un coleg de grupa de la gradinita are scarlatina. Maine vin de la BGS si le fac exudat, cu rezultat pe a doua zi. Acum stau cu frica, Doamne fereste sa nu-mi faca asa ceva. A facut careva din ai vostrii, cele cu bb2, asa ceva?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetelor.
Vroiam sa va spun ca am ajuns cu bine acasa!
Nu am timp sa scriu prea multe decat ca a fost foarte frumos.
Va pup si maine sper sa am timp sa pun pozele si sa va povestesc ce si cum. Va pup pe toate si pe toti bebelacii scumpi si dragi!

Ciao Ciao

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

msBB, superba gradinareasa ai.
o
Noi tocmai am dat ultima floare pe balcon.

MIchaela, tu intrebai de oferte. Pana la urma, cred ca asta ne incanta cel mai mult:
http://www.kusadasi.ro/poze-hotel-new-club-sera-x828.html
Adica is altele si mai scumpe, unele si mai ieftine, dar hotelu' asta are cam ce vrem noi: aproape de aeroport, si orashu' aproape, all inclusive, sa nu ne agitam ce si unde mancam, o sa bagam o excursie la Pamukale, etc.

is super reduceri, 10%, 12% functie de cat de repede platesti.

A, noi vrem sa plecam in jur de 1 iunie. Ce zici, te bagi?

fetelor, fifi doarme de la 19. Franta. Intradevar, plimbarea de azi o fo obositoare, o dormit 20min Romexpo, si apoi acasa 30-40min. Sa videm de catre ori se trezeshte la noapte..

edit: welcome bec, Ylari!!!!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor am gasit o oferta pt Barcelona si maine fug sa iau biletele. E pt sfarsitul lui mai. Ylari, bine ai venit iubita, chiar la tine ma gandeam azi. VREAU SI EU SFATURI! De vizitat, de mancat, de cazat la BArcelona

Miss draga mea draga, am citit cu sufletul la gura primul tau mesaj si m-a cuprins o usoara tristete. Tocmai pt ca mi-am dat seama ce mult va iubiti si ca trecutul vostru atat de tumultos va urmareste si indrazneste sa va mai umbreasca din cand in cand dragostea. Am vazut ca fetele te-au incurajat frumos, parerea mea insa e ca e bine sa va analizati asa cum ati facut-o si pana acum, cu riscul de a despica firu'n patru, sa scoateti la iveala frustrari si suferinte, sa continuati psihoterapia, sa comunicati la fel de sincer cum ati facut-o pana acum chiar daca sinceritatea asta excesiva mai naste conflicte....nu-i nimic, important e ca totul sa se clarifice incet, incet si sa nu mai simtiti nici o povara a copilariei.
Eu de exemplu, abia dupa nasterea lui Vlad am avut niste revelatii extraordinare. NU sunt inca pregatita sa vorbesc despre ele deschis, in public, deci nici aici. Ma rezum la mama cu care mai discut,. la sor'mea, la prietene f bune....si astept cu infrigurare sa ma vad de ex. cu Laurita, sa-i mai povestesc ce am pe suflet. Repet, mi-ar placea sa te cunosc, sa vorbim, daca zici ca poate vii in Romania, ei bine, abia te astept!!!!
M-a bucurat mult finalul ultimului tau mesaj, chiar daca la un moment dat m-a luat cu frisoane pe sira spinarii citind cum Bogdan culegea scame ca sa atraga atentia mamei, Doamne, cat de trist!

LAurita, cred ca ne vedem pe joi daca poti., cu toata ca sunt nerabdatoare sa te vad, asa cum ii spuneam lui Miss, ca maine as vrea sa rezolv pb biletelor de avion

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LMA M&M DE 21,22!!!
Fetele, uitati aici cum (cica) sta Victoria pe scaunel... e mai mult pe langa

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Alysh, Danicris -

Vreau sa va dau niste informatii pertinente despre antibiotice, eventual sa le salvati undeva si sa va foloseasca la nevoie

Fragmente din cursul de microbiologie 2008
Mircea Ioan POPA, M.D., Ph.D., M.P.H.
Profesor universitar
UMF "Carol Davila" Bucuresti

Antibioterapia se afla în IMPAS !

Erori în practica antibioticoterapiei

Principalele PROBLEME?
* un numar IMENS de prescrieri abuzive
* folosirea IRATIONALA a unor antibiotice uzuale sau de exceptie (60% = RISIPA)

REZULTATUL?
* aparitia de specii sau de tulpini “mutante”
* inmultirea reactiilor adverse + modificarea tablourilor clinice “clasice” ale patologiei infectioase + patologia iatrogen#259; post-Ab

Erori în practica antibioticoterapiei

1. ESTE incorecta utilizarea antibioticelor
* în lipsa diagnosticului clinic,
* în orice stare febrila,
* în “banuiala unei infectii”,
* în cursul unui tratament “la întamplare” sau “pe încercate”, nefundamentat pe criterii rationale

febra = infectie = antibiotice?? RATIONAMENT GRESIT !

2. Utilizare fara a interpreta corect datele de laborator
* notiuni elementare de bacteriologie = anul al II-lea
* recoltarea produsului patologic
* efectuarea unor ex. paraclinice elementare (leucograma, VSH, radiografie, sumar de urina etc.)
* efectuarea de frotiuri (colorate Gram, cu albastru de metilen, Giemsa etc)
* interpretarea corecta a sensibilitatii la antibiotice
* evitarea “tratamentului” unor germeni saprofiti

3. Prescriere nejustificata, spre ex. în
* stari febrile neinfectioase (boli cu mecanism alergic, boli de colagen, neoplazii etc.)
* în boli infectioase cu agenti patogeni insensibili la antibiotice (absurd în “tratamentul” gripei)
* în cazul unor supuratii colectate neglijand sau temporizand incizia si drenajul

4 (1). Erori în alegerea antibioticelor, prin
* necunoasterea sau nerespectarea spectrului antimicrobian
* necunoasterea antagonismului antimicrobian
* necunoasterea reactiilor adverse fa#355;#259; de antibiotice

4 (2). Erori în alegerea antibioticelor, prin
* nefolosirea antibioticului de electie
* utilizarea de antibiotice nedifuzibile în focar
* neconsiderarea situatiei clinice particulare a unui anumit pacient

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Fetelor am uitat sa va spun un lucru important: l-am intarcat pe David aseara. A fost decizia mea, cu toate ca doctorul s-a uitat stramb la mine cand i-am spus ca vreau sa-l intarc.
Inainte de Pasti cu o saptamana am sa-l duc sa stea la mama. Vreau sa fie pregatit dinainte sa nu fie o trauma pentru el.
A fost foarte usor pentru el sa renunte la san, oricum adormea cu biberonul in final....
Am avut un sentiment ciudat aseara, cand l-am luat in brate si l-am pus acolo fara sa suga.... Bebele meu a crescut si incepe sa fie independent.... Ma bucur totusi pentru el ca a trecut usor pragul.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput