*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Stela iesi de dupa canapea si zi-ne ce mai faci? Cum a fost saptamana asta? Ce mai face Thea? Ai rezolvat ceva cu randunoiul?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,iesi de sub canapea si povesteste cum ti-a fost saptamana,ce mai face TEA,tu,Cuscru

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

bine ,Nicol ,am inteles!te si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

Stela iesi de dupa canapea si zi-ne ce mai faci? Cum a fost saptamana asta? Ce mai face Thea? Ai rezolvat ceva cu randunoiul?

Mergi la inceput

Gand la gand Simo, asa ca Stela musai tre sa iasa la raport!
Stelutz si daca ai ramas in urma si nu esti la zi, nu te stradui prea tare sa ne ajungi, citeste rezumatul Adriutei si te pui in tema numai decat. Pot sa-ti mai spun ca de vreo 2 zile o tinem tot intr-o betie

Mergi la inceput

Eu maine plec cu randunoiul la Constanta, s-o lasam pe soacramea la cineva , ca luni trebui sa ajunga la statiune. Abia astept sa ma plimb nitel, ca nu m-am mai plimbat de mult. Chiar am stat cuminte saptamana asta,zilnic acasa, dar sincer va spun ca (,)chiar simteam nevoia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ahaaa, deci catalina cea tonica a facut comanda . luni urmeaza sa-ti confirm existenta in stoc a produselor comandate, de cele de "dintologie" te asigur ca exista inca de pe acum ca abia am vb cu partenerul care se ocupa de ele. ti le recomand cu caldura si tie si celorlalte, eu am devenit fan. toate sunt de la exceptional in sus . chiar voiam sa te apelez pe ym sa te intreb 2 detalii, nu umplu paginile cu ele acum.
hainute uploadez chiar acum, disney. ce am postat pana acum pe site sunt din stocul ramas de la BE, deci serii descompletate. c epun de acum inainte nu le am in stoc, sunt de la furnizor.
halate, avem pe comanda care va veni in max 2 sapt din state
cu cine seamana copiii??? cu tat-su. 100% 1000% 10000%...eu cu greul, el cu aplauzele. frumos, nu?
da, i-am dat peste lui teo ca nu se mai putea, incepuse sa ceara mancare des si am zis ca ACUM e momentul. i-am comandat la tara vitel, asa ca de la un an se va pune baiatul meu pe ospete serioase. dar, acum a inceput sor'sa ca ea nu mai vrea carne, ca-i e mila de bietele animale . i-am zis ca ok si mie mi-e mila, dar ca tati al ei s-a lasat de carne cand era mareeee si nu in crestere ca ea, asa ca, sa-i revina mila mai tarziu...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu prin zona...slabut azi, fetele , doar 2 paginute de citit

Nicol, hai sa-ti zic cu Vlad, cum am facut eu cu pampersul de noapte. Avea 3 ani si vreo 2 luni, chiar inainte cu o luna sa nasc. Nu i-am mai pus nici la pranz nici seara, dintr-o data. Argumentul era ca e baiat mare, ii luasem deja patutul si il pregateam pt. Stef, iar pampersii i-am pastrat tot pt. Stef Am si acum juma din baxul chilotel nr. 5. Asa...noaptea face pipi la olita, ii duceam olita in camera si il trezeam pe la 1 noaptea, pe la 4 si pe la 6. Accidente au fost destule . Si acum am paturica din aia happy sun cearceaf, ca nu se stie...Dupa vreo luna, cand a venit asistenta sa-l vada prima data pe Stef mi-a zis ca nu e bine sa-l trezesc, ca o sa se invete asa...si am rarit-o cu trezitul, doar o data pe noapte. Si incet, incet se trezea singur cand ii venea si mergea la baie, lumina era aprinsa toata noaptea in baie. A avut perioade cand facea pipi pe el la pranz, in somn si nu facea noaptea...Din vara a facut abia acum o luna pe el, intr-o noapte, nu stiu ce-a fost cu el...ei se obisnuiesc singuri cu ideea, trebuie doar sa vorbesti mult cu ea despre asta.

Am terminat tortul pt. socrella, a iesit super!! imediat o sa pun reteta sa-l vedeti
Cadou tot nu am fost sa-i luam

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Tonic, gata mah, ai varsat tot, cum bine ai zis...e bine ca ai un job care iti place si te duci acolo cu placere! eu folosesc Mozilla, si ca sa bolduiesc, trebuie sa apas intai boldul si scriu intre paranteze acolo, selectat si bolduit nu merge...oricum, e mult mai bine chiar si fara culoare, sunt spatii!!
fug la friptura!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, ce bunataturi a facut mami??

Super interesant si buuunnn
http://www.bucataras.ro/reportaj-la-ferma-de-lapte-marca-bucatarasro/comment-page-1/#comment-1581

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput