*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:

Am decis sa fac si eu maine supa-crema de broccoli...am citit reteta pe bucataras...mmmm...m-am dus la frigi, broccoli nu mai era. asa ca am iesit acum seara la supermarket sa iau...si nu mai era

Deci aman; si pentru maine, crema de linte.
Si mai facusem o mancarica de ciuperci delicioasa dar fara carne si, normal, randunoiul a avut de comentat. asa ca-i fac figura![]()
Ca acum a iesit pana la un vecin; am scos din congelator doua fudulii (ceva ce el jura ca nu va manca in viata lui). Le trag nitel in tigaie, bine condimentate si le bag in mancare 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihutza11 spune:
ieri v-ati destrabalat, iar azi vad ca e cam liniste.. toata lumea e cu treaba... including me
.. ma duc sa bag masina nr 2 la spalat.. am si eu de facut papa, curat, etc.. treburi administrative..
randunicile harnicutze!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mikydoozza spune:
buna fetele!!!
zoze ms mult pt pm. o sa pun si eu cele 3 pozitze dupa ce facem 1 an.
mi-am facut si eu album pe webshots si nu stiu cum sa vi-l arat. ii dau copi /paste aici in mesaj sau cum?
vreau si eu supa crema de brocoli. aveti reteta?
alexia e de aseara la buni . vrea buni sa o tina pana maine seara.
naty ai fost in ghencea? eu stau in zona aici in dr taberei si tot din ghencea mi-am luat canapeaua. de la daniely design (cred ca asa se scrie). sunt cam piperati la preturi dar sunt super modelele si de calitate.
mikydoozza spune:
hai ca am reusit sa pun pozele. ce greu era![]()
si pot sa le bag si la semnatura banuiesc.
hai ca pana ma obisnuiesc va stresez pe voi.
mstela spune:
Multumesc,fetelor,de strigare.
Am bagat un ochi pe aici mereu cand am putut si sunt la zi cu noutatile
..aseara, a mirosit pana la Obor a vodka![]()
..ati fost nemaipomenite,in frunte cu cine alta decat Tuchi
.Am vazut toate pozicile.LA MULTI ANI MARIA DE ELARA!Superb montajul.
Noi suntem bine..randunoiul si-a mai revizuit comportamentul,si-a dat singur seama ca nu mergea asa si a inceput sa mai ajute si el.3 zile si-a luat concediu fiindca a avut socrela cate ceva de rezolvat dimineata,iar el a hranit-o pe Tea (cum s-a priceput si el),a bagat-o in cada fiindca era plina de kk,si a consolat-o in timp ce i se recolta sange..Rez inca nu sunt gata.Nu am reusit sa-i luam urina nici pana azi..punguta a ramas goala si pipi s-a dus pe langa.
Cu mancarea ma exaspereaza Tea...mananca greeeeeu...cu mofturi mari si nu mai ajuta deloc obiectele fiindca are o placere sa le azvarle cat colo...Mare noroc am cu soacramea care are o rabdare fantastica sa-i suporte mofturile la masa..cred ca nu ar fi mancat nicio lingura cu o bona.
Daca ar fi dupa ea,ar bea doar laapte
..
Cat priveste relatia cu randunoiul,se pare ca oboseala si partea financiara ne determina sa ne comportam ciudat,nici vorba de schimbarea sentimentelor la vreunul dintre noi.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
natynic spune:
Miky, noroc cu tine! Am vazut printesa Alexia cea super-scumpa in rochita ei cu trandafirasi

Da, la danielli Design am ajuns, am vazut cateva modele f frumoase (si intr-adevar destul de scumpe) dar si multe altele de calittae mai proasta care insa de asemenea sunt destul de scumpe. In fine, om vedea ce-om lua. Soacra mea si cumnatii stau in dr Taberei in apropiere, da-mi pe PM nr tau de tel si cand mai ajung si e frumos poate ne vedem cu fetele.
Reteta de broccoli si multe, incredibil de multe alte retete minunate gasesti pe "copilul" lui Bubu www. bucataras. ro (baga linkul fara spatii)
Fug sa-mi spal fata si apoi revin sa va pun un filmulet cu ea, doar-doar va mai atrag atentia si eu cu ceva![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
Miky, uite aici reteta http://www.bucataras.ro/supa-crema-de-broccoli/, saru'mana Naty!
Ia sa vedeti voi tortul soacrei ![]()
http://www.bucataras.ro/tort-cu-ciocolata-rom-si-stafide/
Ma duc la baita cu piticii si revin ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mikydoozza spune:
bubu ms pt reteta. eu in general la supa fol exxact aceleasi legume si pun carnita in loc de smantana si fidea. abia astet sa fac reteta ta. cred ca sa pape papacioasa mea. chiar pot sa pun ci carnita?
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
VALENTINA C spune:
Am adormit cupilu si am venit, dar vad ca bate vantul! Va recuperati dupa bauta de aseara, asa este????![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)