*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am revenit cu siteul studioului foto:

http://www.baby studio.ro/ fara pauza. sunt draguti si profesionisti si pun suflet in ceea ce fac. eu i-am cunoscut la BE, erau vecinii nostri de stand. mi-au facut impresie buna.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curând,
Sau poate prea târziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decât...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...scriu cu stanga...pe dreapta e atarnat MUCEA...e febril de aproape 24 ore in continuu...doarme cand pe mine cand pe ta'su...

ma intorc la infirmerie...

adela trecem noi si de asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello! ...din mijlocul petrecerii
Ce de limbarita ati avut, a se citi adriuta! beeei, Bubu vorbea cu mama mea, nu cu mamaia
gecko a racit Bursucul?..
e mare haos aici, lume multa ptr copil, care vrea sa fie in centrul atentiei, a papat putin la pranz, incearca din rasputeri sa-i strice lui ta-su mare dvd-ul, e cu ochii pe caine, ca pe butelie ptr ca se sperie tare cand latra aproape de el, etc...e de treaba, ca sa mai!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ziua buna si de la mine!

Eu am avut o noapte naspa, am fost zombi toata ziua si cu toate fetele pe cap(si cea mare a lu taxu pe langa ale mele), balamuc mare, dureri de cap...dar au trecut..pe Teo a dus-o taxu inapoi si pe-ale mele le-am basculat la mama. Beau o , a doua pe ziua de azi si navighez.

Sa va zic cum a fost azi noapte:

In primul rand un semi esec cu Alexia la capitolul pipi in pat, adica odata a facut pe ea si o data la olita.
Imi propusesem s-o pun la oala cand se trezeste Antonia sa bea ceaiul(pe la 3 si ceva)...dar Antonia nu s-a trezit de data asta.Asa ca pe la 4.20 ma trezesc cu Alexia in dormitor uda leoarca;va imaginati ce-a urmat in toiul noptii(schimbat copil, lenjerie..etc si toate pe furis si intuneric sa nu se scoale si pitica). Am stat langa ea pana am crezut ca a adormit, timp in care ma tinea strans de mana si ma incolacise cu totul.
Am plecat si n-am ajuns bine-n pat ca ma trezesc iar cu ea in usa..La loc comanda, ma bagat iar langa ea si iar am stat pana am crezut ca a adormit ...da de unde?ca s-a repetat figura, chiar mai rau am auzit-o direct plangand.....maaamaaa, aveam un somn pe mine de nu mai puteam;m-am dus iar langa ea...
Cert e ca toata treaba asta a durat pana pe la 6, apoi am adormit si eu linistita in patul meu......pana la 7.15 cand s-a trezit Antonia sa-si bea laptele.Atunci am pus-o la olita pe Alexia si a facut pipi, si-a continuat somnul, dar Antonia ba. Si ca sa n-o trezeasca p-aia cu tipete am stat sa ma frece Antonia pan'la 10 cand am bagat-o vrei nu vrei in patut la somn si s-a trezit ailalta...
Hai ca v-am plictisit destul; vad ca e cam liniste pe crenguta.

Luny ne-a zis ca se petrece...have fun!

Tuchi umbla creanga prin magazine sa se relaxeze..

Ariel e prin zona si ne arata chestii interesante in magazinul ei...

Ramo e obosita de la cumparaturi si infometata...Bine ca e bebe sanatos!

Bubulina gospodina face ce stie ea mai bine, papa pt ai ei...Aaa, cum iti mai e junghiu?

Gecko vai de steaua ei cu Lolek (sauBolek?) febril si mucos- multa sanatate puiului!

Alice e mai bine dupa cheful de aseara, bravo mami!

Cami si Bitza si ele p-aici...[b]

..mai sunteti dupa canapea careva?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Am uitat s-o nominalizez tocmai pe Adriuta care a avut mare limbaritza si a tinut musai sa ne demonstreze ca n-a pierdut nimic, ca a citit tot tot tot...ne-ai convins!
Cat despre pretul de 50 ron la spalat masina, e valabil la cea a randunoiului , cu tot cu spaga. A mea costa 25 ron de spalat, adica aproape cat cei 7 dolarei cat e si la America.

Strigare:

Olgaaaaaa, Ursuuuuuu, Stelaaaaaa, Vioooooo, Crissss, Lyvyyyyyy, Cloduteeeee, !!!se aude ?????

Sovi are scutire din motive de greturi, dar n-ar strica sa mai dea un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Pupici fetelor petrecarete si vorbarete!
Mai ieri ati scris nu gluma, noroc ca azi ati fost mai lenese ca am putut sa recuperez!
Imi pare rau ca sunt bbei bolnaviori, sanatate mult Patrick de Gecko si Stefan de Adela. Sa treaca repede si sa nu mai vina virusii la voi.

Luny – dixtractie maxima pt voi, am admirat Mufarinul harnic, sa stii ca si noi avem treaba in bucatarie, dar la sertarul 2. Si ce sertare goale ai, frate, sau ai ascuns lucrurile de “gospodar”? Si al meu cu telul si clestele de inghetata, dar eu am tel d-ala care seaman cu bata. Am schimbat browserul si v-am colorat, ca mi-e mila de ochii vostri. Se vede mai bine? Si sa stii ca la mine aparea spatiu intre adrisanti, dar la mesaj, ioc, nu stiu cine-l fura!
Eu de fel am terminat lb. straine, dar sunt as. manager, ca n-am mai vrut o slujba grea si cu program lung, dar ma ocup in special de oferte, contracte, adm. birou, cum ti-am spus eram sg fata, acum au venit trei in locul meu si sefii abia asteapta sa ma intorc ca nu s-au obisnuit deloc cu fetele noi, nu au incredere sa lucreze cu ele si fac mai mult ei. Eu ramaneam sg si doua sapt. la birou si ma descurcam cu toate, am clienti care ma cunosc, ma servesc, prefer sa lucreze cu mine. Nu-mi place sa ma bag la partea de decizii financiare si negocieri financiare, in rest ca executie fac orice, asa ca de unde voiam job fara obligatii am ajuns om de baza. Imi place ca am sediul aproape de casa si ca exista o mare intelegere cu patronii, sunt oameni f de treaba, n-am avut nici un fel de pb, m-au ajutat cand am avut nevoie, e OK. Acum sa vedem cum va fi ca noi lucram intr-un domeniu care presupune investitii si pe lipsa asta de bani va fi cam greu. Sper sa o scoatem la capat cu bine!
Gata am dat tot din casa!

Nicol, Vitan Residence e complexul facut de Anchor Grup? Daca da, e suuuper, dar si scump rau. Oricum daca/cand va mutati in Vitan vom fi vecine ca eu chiar daca reusesc sa imi iau alt apartament, mai mare, tot aici voi cauta ca sunt legata de zona din cauza serviciului, scolii etc.

Tuchi, merxi de info. Sper sa gasesc “menajeria” cat de curand, dar sa fie frumos afara ca m-a innebunit vremea asta ce schimbatoare ! Cu dr vreau doar unul serios, nu o somitate, pt ca o suspectez pe Antonia ori de recidiva la polipi, ori de sinuzita si vreau sa ma lamuresc. Sanadorul era mai aproape, dar nu ma dau banii afara din casa, asa ca voi merge pe cealalta varianta.

Valentina – sper ca te-ai hotarat sa ramai la culoarea de acum, iti vine f. bine. Si decat sa ai vreo experienta horror cu o coafeza noua…

Alice si Rami au fost harnicute, care cu smotrul, care cu shopping. Bravo voua, ati avut o zi plina!

Am vazut si copiii frumosi ai “mamei aricel”, dar n-am inteles cine-I blond, vreun vecin, ca mami e bruneta si arata la fel de bine ca si puii ei. Sa stii ca eu am facut ieri comanda pe la ora 20.00 si eram déjŕ nr. 112, deci prinde treaba, la mai mare si lung succes. Hainute mai mari pt baieti cand aduceti, ca mie mi-au placut o multime, dar toate erau mici. Si vreau si halat de baie cu verde ca e culoarea mea preferata, si salopetute de bbc, si trening….da macar 18-24 luni ca altfel nu incape in ele.
Si zi asa, ai revenit la ganduri mai bune si hranesti baiatul! Al meu nu vrea peste, ori nu l-am nimerit eu cum l-am preparat, ca noi suntem toti disperati dupa orice fel de peste, dar vad ca el nu seamana cu neamul.

Naty, ti-ai gasit canapeul? Cum merge amenajarea, stiu ca e mare chin cu meseriasii, ca nu prea se tin de meserie si e bataie de cap la greu.

Pupici pt ochiul lui Simo, pt Bubu mic de Cami care a facut buba sub supravegherea surioarei… Nu te supara pe ea ca a mea e mai mare si tot asa a fost prima tranta a luat-o cu ea alaturi. Asta e sunt si ele tot copii. Uite Sami era langa buni si tot a facut buba. Cele mai rele sunt insa trantele care le iau cu noi de fata, ca pe mine ma doare sufletul si-mi fac procese de constiinta cu saptamanile!

Si pt Bubu mare si puiutii bolnaviori, pt Ela si restul randunicilor pe care le-am uitat, multi pupici si sanatate.

Mimo, nu ne-ai spus cum fuse cu musafirii: au venit, i-ai pus la maturat?

Eu azi n-am facut mare lucru, papa la viteza: piept de pui la teflon cu paste si legume, iar pt seara mai avem pilaf cu carnita de curca. Am spalat toate rufele, cu intinsul mai greu, dar pana maine le rezolv eu!
M-am plimbarit cu copiii, dar nu mult ca ne cam batea vantul si apoi bb la nani, Antuca la TV ca e un film pt copii si eu p-aci cu voi. Iar in toata relaxarea asta hop! si vecinii mei cu bormasina. Dragut, nu?
Ma duc sa golesc iar masina, revin dupa ce-I pun la culcus pt noapte.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Mi-au disparut culorile si era asa frumos mesajul! E o conspiratie, ca nu ma lasa smilies e una, da'r nici culori! Fac greva!
Sa stiti ca eu v-am colorat frumos pe toate, dar s-a dus la transfer culoarea! Da' di ci? m-am suparat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

Mi-au disparut culorile si era asa frumos mesajul! E o conspiratie, ca nu ma lasa smilies e una, da'r nici culori! Fac greva!
Sa stiti ca eu v-am colorat frumos pe toate, dar s-a dus la transfer culoarea! Da' di ci? m-am suparat !

Catalina,daca scrii in Mozilla,asa se intampla! sa nu mai fi suparici

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Cata ai PM

Simo in primul rand un [pupic]; mami, eu scriu numai in Mozilla si nu am nici o problema. Pe mine ma enerveaza rau Explorerul

Mergi la inceput