*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Adriutza, multam de !
Eu dau niste zeama de varza pentru cine are nevoie!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

'neata!
Adriutza, multam de !
Eu dau niste zeama de varza pentru cine are nevoie!

da, da....multam tuchi, la mine e nevoie ... da' ma duc la kidex, e indicata zeama de varza in locuri aglomerate? .... cred ca da, se elibereaza ...

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

si eu vin la kidex!
daca vezi o nebuna cu doi copii urland necontrolat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Vreau zeama de varza!!!
Bineinteles ca m-a trezit Iulia la 6.30 si nici ca a mai adormit careva...Da' copilu' ce vina are??? Aseara la 21 era in lumea viselor, daca ma-sa si tacso nu s-au culcat devreme...
Si sa vedeti ce am visat...Ca ne terminasem casa. Si era o vila; maaare, mare, maare, de-aia de neam prost cu vreo 10 camere de te rataceai prin ea, super luxoasa. Si era la mare, pe un deal Ei, si se facu ca a venit sotul Lianei (care in realitate nu stiu cu ce se ocupa dar in vis era un soi de arhitect sau expert imobiliar, asa ceva); ei, si a rezultat ca sotul Lianei era oarecum amic demult cu randunoiul meu. Si ne-a facut un scandal ingrozitor ca cine si-a batut joc de ne-a facut casa acolo, pt ca apa ne-o scoteam dintr-un putz si mai sus pe deal era vila Columbenilor care, zicea el, stau acolo minim 21 de zile pe an (nu stiu de ce 21!-sa-l joc la Loto????) si noi ne scoatem apa cu toate dejectiile Columbenilor si o bem . Baai si jur ca n-am baut aseara decat virtual!!!
Ce Kidex...randunoiul s-a dus in Bricostore si apoi la apartament ca azi vin prima data cei doi oameni nou angajati...pt ca cei vechi si-au batut joc in ultimul hal (nu mai intru in detalii)...si io cica ma duc sa ma uit dupa canapele in Ghencea. Las fata la cumnati ca-s aproape si bantui de nebuna pe acolo...
Adriuta, cu degetarul iti dau dreptate...cred ca de-aia nu ma indemn sa incep eu operatiunea dintii-CUNOSC genul de muscaturi, simti ca lesini....Si multam de siteuri, arata super, am bagat la favorite si cand mai e timp mai rumeg. Poate ajung si la Ikea, sa vad...(dar nu azi, Doamne fere!!)
Ariel-numa varfurile ai voie sa le tai! Si zi-mi si mie, ce e cu aparatele alea de masaj (infrarosu, ultrasunete) de pe aricel...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Neata!
Vreau zeama de varza!!!
Bineinteles ca m-a trezit Iulia la 6.30 si nici ca a mai adormit careva...Da' copilu' ce vina are??? Aseara la 21 era in lumea viselor, daca ma-sa si tacso nu s-au culcat devreme...
Si sa vedeti ce am visat...Ca ne terminasem casa. Si era o vila; maaare, mare, maare, de-aia de neam prost cu vreo 10 camere de te rataceai prin ea, super luxoasa. Si era la mare, pe un deal Ei, si se facu ca a venit sotul Lianei (care in realitate nu stiu cu ce se ocupa dar in vis era un soi de arhitect sau expert imobiliar, asa ceva); ei, si a rezultat ca sotul Lianei era oarecum amic demult cu randunoiul meu. Si ne-a facut un scandal ingrozitor ca cine si-a batut joc de ne-a facut casa acolo, pt ca apa ne-o scoteam dintr-un putz si mai sus pe deal era vila Columbenilor care, zicea el, stau acolo minim 21 de zile pe an (nu stiu de ce 21!-sa-l joc la Loto????) si noi ne scoatem apa cu toate dejectiile Columbenilor si o bem . Baai si jur ca n-am baut aseara decat virtual!!!

Naty

naty juuur ca n-am pus nimic in vodka...bine, hai, recunosc doar putina lamaie, da' aia "nu face scenarii dinastea" ... nu e in domeniile alea, dar acum cu casuta noastra se tot intereseaza asa ca e in tema cu ce tine de constructie ....si data viitoare cand va faceti casa, sa nu va mai faceti de capul vostru, daaaaa ? sa il intrebati si pe randunoiu' meu

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Tuchi, cred ca trebuie sa faci un butoi de zeama de varza, la cat de murate am fost aseara mai toate!!!!

Bine, frate, ma conformez...raman bruneta...Oricum n-am incotro!!!

Hai neatza!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

V-aduceti aminte ca v-am zis saptamana trecuta ca a dormit vineri si sambata toata noaptea? Ei, asta a fost, ca de duminica se trezeste iar o data pe noapte!!

Si daca Luny zicea ca Mufa are 3 nopti legate in total, noi avem 4, dar ce folos, daca s-au oprit?

Duamna Caprioara, cam slab azi-noapte! Te culcasi asa repede?

Miha, si eu ma bucur pt Crin A, ca mi se pare un om deosebit. Il cunosc personal, sa stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

naty juuur ca n-am pus nimic in vodka...bine, hai, recunosc doar putina lamaie, da' aia "nu face scenarii dinastea" ... nu e in domeniile alea, dar acum cu casuta noastra se tot intereseaza asa ca e in tema cu ce tine de constructie ....si data viitoare cand va faceti casa, sa nu va mai faceti de capul vostru, daaaaa ? sa il intrebati si pe randunoiu' meu

Inteles!
...si sa nu ne mai facem casa prin preajma Columbenilor!

Naty
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Bubulino, am copiat reteta de Lasagna de pe bucataras, dar nu vad pozele! Mi-ar fi fost de ajutor!
Si apropo, Tiramisu nu e acolo!

Matei doarme de o ora si eu n-am chef de nimic!!!! Si nu ca n-as avea ce sa fac!!!

Ariel, esti radioasa!!! Si bravo pt kg in minus!!!!

Cand o punem de-o intalneala, c-a venit primavara????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata, 'neata!

Vali, cum fata?
Uite reteta http://www.bucataras.ro/tiramisu/
Nici la mine nu se vad pozele d ela lasagna...nu stiu de ce...ti le dau pe mess daca vrei

Zic repede ca tre' sa fac ciorbita si sa ma apuc d etortul socrellei.

So, eu nu vreau zama de varza ca eu am un bors buuuunn , aseara am umplut borcanul si dimineata l-am gustat si m-am acrit toata

Si m-am enervat cu Vlad dimineata...frate, la 6 jumate s-a trezit dupa ce l-am culcat aseara la 11, special sa doarma si el mai mult in we...de unde...ti-ai gasit si normal ca l-a trezit is pe Stef...dar l-am lasat in patut sa se joace, Vlad pe covor, apoi i-am dus lui Stef lapticul si i l-am dat acolo si dupa o ora l-a regasit, l-a baut tot si s-a culcat singur, singurel
Vlad si tati au plecat la Alba ca Zapada la Tandarica

Liana, prospanul se da de 3 ori pe zi? cate 2,5 ml??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput