*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)
Raspunsuri - Pagina 4
tuchita spune:
'neata!
Adriutza, multam de
!
Eu dau niste zeama de varza pentru cine are nevoie!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita 'neata! Adriutza, multam de !Eu dau niste zeama de varza pentru cine are nevoie! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
da, da....multam tuchi, la mine e nevoie

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
tuchita spune:
si eu vin la kidex!
daca vezi o nebuna cu doi copii urland necontrolat....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Neata!
Vreau zeama de varza!!! 

Bineinteles ca m-a trezit Iulia la 6.30 si nici ca a mai adormit careva...Da' copilu' ce vina are??? Aseara la 21 era in lumea viselor, daca ma-sa si tacso nu s-au culcat devreme...
Si sa vedeti ce am visat...Ca ne terminasem casa. Si era o vila; maaare, mare, maare, de-aia de neam prost
cu vreo 10 camere de te rataceai prin ea, super luxoasa
. Si era la mare, pe un deal
Ei, si se facu ca a venit sotul Lianei
(care in realitate nu stiu cu ce se ocupa dar in vis era un soi de arhitect sau expert imobiliar, asa ceva); ei, si a rezultat ca sotul Lianei era oarecum amic demult cu randunoiul meu. Si ne-a facut un scandal ingrozitor 
ca cine si-a batut joc de ne-a facut casa acolo, pt ca apa ne-o scoteam dintr-un putz si mai sus pe deal era vila Columbenilor care, zicea el, stau acolo minim 21 de zile pe an (nu stiu de ce 21!-sa-l joc la Loto????) si noi ne scoatem apa cu toate dejectiile Columbenilor si o bem 

. Baai si jur ca n-am baut aseara decat virtual!!!
Ce Kidex...randunoiul s-a dus in Bricostore si apoi la apartament ca azi vin prima data cei doi oameni nou angajati...pt ca cei vechi si-au batut joc in ultimul hal (nu mai intru in detalii)...si io cica ma duc sa ma uit dupa canapele in Ghencea. Las fata la cumnati ca-s aproape si bantui de nebuna pe acolo...
Adriuta, cu degetarul iti dau dreptate...cred ca de-aia nu ma indemn sa incep eu operatiunea dintii
-CUNOSC genul de muscaturi, simti ca lesini....Si multam de siteuri, arata super, am bagat la favorite si cand mai e timp mai rumeg. Poate ajung si la Ikea, sa vad...(dar nu azi, Doamne fere!!)
Ariel-numa varfurile ai voie sa le tai!
Si zi-mi si mie, ce e cu aparatele alea de masaj (infrarosu, ultrasunete) de pe aricel...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
lianam spune:
| citat din mesajul lui natynic Neata! Vreau zeama de varza!!! ![]() ![]() ![]() Bineinteles ca m-a trezit Iulia la 6.30 si nici ca a mai adormit careva...Da' copilu' ce vina are??? Aseara la 21 era in lumea viselor, daca ma-sa si tacso nu s-au culcat devreme... Si sa vedeti ce am visat...Ca ne terminasem casa. Si era o vila; maaare, mare, maare, de-aia de neam prost Ei, si se facu ca a venit sotul Lianei![]() (care in realitate nu stiu cu ce se ocupa dar in vis era un soi de arhitect sau expert imobiliar, asa ceva); ei, si a rezultat ca sotul Lianei era oarecum amic demult cu randunoiul meu. Si ne-a facut un scandal ingrozitor ![]() ca cine si-a batut joc de ne-a facut casa acolo, pt ca apa ne-o scoteam dintr-un putz si mai sus pe deal era vila Columbenilor care, zicea el, stau acolo minim 21 de zile pe an (nu stiu de ce 21!-sa-l joc la Loto????) si noi ne scoatem apa cu toate dejectiile Columbenilor si o bem ![]() ![]() . Baai si jur ca n-am baut aseara decat virtual!!! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) |
naty juuur ca n-am pus nimic in vodka...bine, hai, recunosc
... nu e in domeniile alea, dar acum cu casuta noastra se tot intereseaza asa ca e in tema cu ce tine de constructie 

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
VALENTINA C spune:
Tuchi, cred ca trebuie sa faci un butoi de zeama de varza, la cat de murate am fost aseara mai toate!!!!
Bine, frate, ma conformez...raman bruneta...Oricum n-am incotro!!!![]()
Hai neatza!
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
V-aduceti aminte ca v-am zis saptamana trecuta ca a dormit vineri si sambata toata noaptea? Ei, asta a fost, ca de duminica se trezeste iar o data pe noapte!!

Si daca Luny zicea ca Mufa are 3 nopti legate in total, noi avem 4, dar ce folos, daca s-au oprit?
Duamna Caprioara, cam slab azi-noapte! Te culcasi asa repede?
Miha, si eu ma bucur pt Crin A, ca mi se pare un om deosebit. Il cunosc personal, sa stii!
natynic spune:
citat din mesajul lui lianam naty juuur ca n-am pus nimic in vodka...bine, hai, recunosc ... nu e in domeniile alea, dar acum cu casuta noastra se tot intereseaza asa ca e in tema cu ce tine de constructie ![]() ![]() |
Inteles!
...si sa nu ne mai facem casa prin preajma Columbenilor!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
VALENTINA C spune:
Bubulino, am copiat reteta de Lasagna de pe bucataras, dar nu vad pozele! Mi-ar fi fost de ajutor!
Si apropo, Tiramisu nu e acolo!![]()
Matei doarme de o ora si eu n-am chef de nimic!!!! Si nu ca n-as avea ce sa fac!!!
Ariel, esti radioasa!!! Si bravo pt kg in minus!!!!
Cand o punem de-o intalneala, c-a venit primavara????
bubu05 spune:
'Neata, 'neata!
Vali, cum fata?
Uite reteta http://www.bucataras.ro/tiramisu/ ![]()
Nici la mine nu se vad pozele d ela lasagna...nu stiu de ce...ti le dau pe mess daca vrei ![]()
Zic repede ca tre' sa fac ciorbita si sa ma apuc d etortul socrellei.
So, eu nu vreau zama de varza ca eu am un bors buuuunn
, aseara am umplut borcanul si dimineata l-am gustat si m-am acrit toata 
Si m-am enervat cu Vlad dimineata...frate, la 6 jumate s-a trezit
dupa ce l-am culcat aseara la 11, special sa doarma si el mai mult in we...de unde...ti-ai gasit
si normal ca l-a trezit is pe Stef...dar l-am lasat in patut sa se joace, Vlad pe covor, apoi i-am dus lui Stef lapticul si i l-am dat acolo si dupa o ora l-a regasit, l-a baut tot si s-a culcat singur, singurel 
Vlad si tati au plecat la Alba ca Zapada la Tandarica ![]()
Liana, prospanul se da de 3 ori pe zi? cate 2,5 ml??
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras