*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubu 2,5x2/zi la copil sub 1 an si de 3 ori pe zi peste 1 an
am si eu bors, in sticla la frigider, si am mai umplut borcanul o data

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Bubu, mersi, l-am vazut! Maine ma apuc de treaba..

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Mama fetelor dar ce atu avut azi? limbaritza?

am vazut o Zana ce sta cu manutele in sold, ca o adevarata gospodina!
Naty ce pozitie de nani are Iulia!
Elara f frumos montajul!
Bubu maine execut si eu supa crema de broccoli, sunt convinsa ca o sa pape, ca ea e papa-tot! nu fie de deochi!
Ariel succes cu bebeAricel!
hai sa nu uit sa un anume Lolek-din-Australia!
Alice lasa fundalul in pace, ca ma descurc eu.. important e sa fie pozele preferate!
Vali si mie imi place mult melodia!

Cuscra o fi vreo perioada si la el.. cred ca o sa treaca.. dar uite azi eu am patit-o cam invers.. a avut si al meu o zi libera si ne-am plimbarit prin Mall si pe la cumparaturi.. si cand s-a plictisit de stat in carut numai la taica-su in brate a vrut (majoritatea timpului) sau daca nu pe jos.. si m-am cam simtit "tradata".. daca stau toata ziua "bot in bot" cu ea..
aa.. uite ca si Mufy vrea la tati.. si l-am vazut, eu cred ca vrea sa fure meseria de bucatar de la dl Pompier ..
cu filmul la America's funniest movies chiar nu m-am gandit.. ia sa fac o intrebare la oltean sa vedem ce parere are ..
Tuchi esti tare!!
Ariel ce ma bucur ca ne-ai mai aratat si tu poze cu puii tai frumosi si ochiosi .. si am observat si parul lung si silueta!
Bubule ce o mai patisi si tu cu treaba aia ..

mai ce-am mai ras cu poznele cu iaurtul si gunoiul a la Adrian si ciorbita a la Seb.. foarte tare!

Adriutza hai ca si eu ma bag la studio foto!

eu nu vreau zeama de varza, dimpotriva.. ca eu in loc sa dorm fac drumuri la .. nici vodca nu e buna.. o afinata ar merge de minune!! mamaaa ca abia astept sa ajung la tata sa beau o afinata de a lui!

Bubu ce te invidiez cand zici ca Stef se culca singurel inapoi.. la noi nu se eczista never ever... eh.. om creste noi mari..

v-am zis ca azi ne-am plimbat, am facut si poze, dar maine le descarc.. si am papat si la restaurant.. cam mult, cred ca de aia acum am treaba.. a mancat si Andra o supica de curcan.. acum nu ca ma laud, dar mananca asa frumos si curat.. de multe ori nu am nevoie nici de babetica, nu fie de deochi..

incerc si eu sa ma duc la nani totusi.. lumile si sa aveti we placut!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mihu, stai, nu ma invidia, ca asta e a doua sau a treia oara cand adoarme singurel, de cand e mai mare si fitzos . Nici la noi nu se iexista decat in brate si leganat si cu capu' in tzatza lu' ma-sa
Succes cu supita, sigur o sa-i placa!
Eu i-am pus si un galbenus de ou fiert in castronel si i-a placut tare!

Liana, pai mai are nitel si face 1 an Tu zici sa-i dau de 2 ori sau de 3?? Tot tuseste si parca rupe, doar cand se trezeste , luni il duc la medic sa-l asculte...dar pana atunci ii dau prospan si i-am dat dimineata 2,5 ml.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

La multe lunite Daria!! Cristinica, nu ne mai iubesti??

La multe lunite si Andrei de Floriio!! Fata, nici tu nu ne-ai mai povestit de voi!

Olgusaaaaa, esti in greva??

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Vali, uite http://www.bucataras.ro/lasagna/, sper sa se vada pozele acum...iti dadeam linkul pe mess, dar nu mai esti

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubu eu zic sa nu sari la de 3x/zi.....da-i de 2; ceiut cald, lichide sa il ajute daca spui ca parca "rupe"...vit C 5 pic, oscilo...stii tu

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana,Cata,Adriuta-,aveti dreptate cu ochiul meu!am incercat ieri sa ma programez la dr oftalmolog cel mai bun din bv, si m-a programat in 20 mai:m-a pufnit rasul.oricum,pana atunci marti voi merge la alt dr,care nu are asa buna reputatie,dar sper ca imi va gasi el o rezolvare...ca ma doare acum si partea stanga a capului

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vai fetelor, mersi de aprecieri, m-ati facut sa , dar si sa ma umflu in pene
naty, ti-am scris pe mess, cand ai timp, ma gasesti acolo, eu il am mai mereu deschis.

aaaa, ce mai voiam sa zic??? nu stiu:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

aaa, adriutza, cu ruptul tzatzienului:)) eu am patit-o la intalneala cu fetele, aproape am ramas in "dansele" goale pe acolo:))). aveam un sutien care avea banda de silicon la spate si...a cedat si biata sovi se chinuia sa mi-l repare
ce-i cu sovi?? ce mai zice? dar clodute? blanka am inteles ca e bine...a mai aparut vreo burtica cat am lipsit eu?

aoleuuuu, azi noapte am visat ca am ramas gravida!!! eram disperata, ca numai energie de asa ceva nu aveam si ma si uitam la "anticonceptionalul" meu cel mic, pe nume te(r)o si ma gandeam cum ies la liman ....sper sa nu fie vreun semn

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput