*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)
Raspunsuri - Pagina 12
tonic spune:
Am vazut-o pe printesa ta Mikydoozza! E minunata cum doarme in salopetica mov, in rochita de printesa si mi-a placut mult cum le tine ea sedinta jucariilor. Scumpa tare!
VAlentina, ma bucur ca ai acceptat votul nostru!
Naty, vazut si Iulia tipatoare. Sa vii la mine sa vezi tipete, Iulia e o delicata! Sa-ti fie de bine plimbarea dupa mobila. Sa stii ca nu mai era brocoli pe nicaieri ca au citit toti reteta lui Bubu si de pofta s-au apucat si ei de facut.
Liniste mare azi, ma duc sa ma uit pe "aricel" si revin.
Ariel, ti-am zis ca vreau o cutie de servetele de dinti, sau numai am avut de gand? Ca doar nu voi lua o buc., ai inteles tu! Mai, copiii tai sunt nascuti amandoi la aceeasi data? Coincidenta, sau cu intentie?
Luny, cum a fost la petrecere? Si sa stii ca nici pe MSN si nici pe
Explorer nu-mi apar culorile, sau terminat la mine vopselurile. Si cu bolduitul, mai greu ca sunt batrana si uit sa dau inainte si mi-e lene sa rescriu.
Stela, ma bucur de vesti bune. Nu-ti face griji, asa e peste tot in familie cu urcusuri si coborasuri, sunt si greutati multe acum, sanatosi sa fiti si le veti depasi pe toate. Ce face puiul mic, a inceput kineto la privat? Cum ii e?
Liniste mare azi, ma duc sa ma uit pe "aricel" si revin.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
nicol_conte spune:
E de belea Andra cat e de frumoasa
!Si tu chiar ca esti slaba!
De vreo 2 zile ma mananca si pe mine limba sa zic de un program care elimina ochii rosii. Eu folosesc Picasa, si are o optiune la editare care se numeste chiar "red eye" si gaseste singur ochii rosii imediat;chiar daca sunt mai multe perechi de ochi in poza;iar daca nu-i gaseste pe toti poti sa selectezi singur
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
tonic spune:
Mihutza, am vazut-o pe Andra cu copanelele ei delicioase si nu puteam sa nu zic ce frumoase e ! Si tu arati ca o fetita in pozele cu Andra, sigur nu esti sora ei?
Super pontul cu pozele, eu am o multime asa si imi parea rau de ele si am o multime de programe de editare, dar daca nu m-a invatat nimeni sa le folosesc... Oricum nici timp nu prea am ca nu ma indur de copii sa-i las singuri, iar noaptea cand mai am si eu liber stau ori cu voi ori cu textele mele! Maine ii dau sarcina sotului din dotare ca el are mai mult timp ca nu-i asa compatibil cu copiii, eu am mai mare lipici.
Ma duc sa ma aricesc si mai bag un ochi si la voi!
ramo_cata spune:
raportez:vazut printesa de mykydoozza...vazut star holywood de mihutza...vazut ratuska lui naty...tort de bubu
...off si nu stiu ce mai vazui ca sunt racita cobza ...mi-am facut un ceai ,am ami luat un paracetamol si o sa merg sa ma bag in pat...
stela si ma bucur sa aud ca e mai bine...
si tea mica si mofturoasa...
si tonic si toata randunimea...
va urez noapte buna si spor la ciripit...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
bubu05 spune:
Vorba Catalinei tonice
, ia sa ma aricesc si eu nitel ![]()
Ce tare ai fost cu broccoli!! 
Aoleo...ce mari sunt filmulete mele...am pus vreo 4 si abia unu' jumate s-a incarcat si mi-e cam somn........
Ramo, sanatate multa! noi abia am scapat de raceala! Paracetamol sinus, Modafen si fervexuri am bagat noi, cu miere si lamaie...ma bucur ca ti-a placut tortuletul ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mstela spune:
Am vazut fete delicioase
...Naty,si Tea e o scandalagioaica
,si cand incepe cearta,ne pune pe toti la punct![]()
.
La kineto am fost o sapt dupa care iar am ramas pe margine fiindca se fac renovari la centru
.La iomc nu ne-a mai primit,pe motiv de nr. prea mare de copii cu probleme.Deocamdata,Tea se plimba in 4 labe prin toata casa,se ridica peste tot,paseste daca o tinem de maini sau axile,dar singura nu-si poate tine echilibrul inca..si cu toate astea,nu sta locului o clipa
,urla daca pleci de langa ea,cum ajung acasa la 17.00 preiau stafeta repejor de la buni care se declara franta si nauca![]()
.
Cuscra
nu stiu nici acum cand vom ajunge la Bv..te anunt daca se schimba ceva.
Si acum,o vodkutza fiindca azi se implinesc 9 ani de cand l-am cunoscut pe randunoi.Poftim si voua,ca noi tocmai ne-am cinstit cu un paharel de vin si ne-am urat fericire.

toata lumea.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
tonic spune:
Bubule, ce ne-ai facut ma cu tortul ala la ora asta! Arata bestial, bine ca nu se simte si mirosul ca salivam pe aici si stricam tastatura! De ciuda am mancat un iaurt dulce, ca tot le-am luat din greseala si cineva tb sa se sacrifice sa le manance, ca pe "praful" asta doar nu le-om arunca! Sa stii ca intru si in "bucataria" ta dupa ce ma aricesc, ca de la cumparaturi mi se face foame!
Nicol, zi si mie cum te "colorezi" tu cu Mozila ca ma oftic. Eu pe MSN scrisesem, dar e tot aia, si daca le scriu in Word nu-mi apar culorile!
Daca ai timp pls, lumineaza-ma! Si sa-ti fie cu succes plimbarea de maine! DAca gasesti vreme buna la mare ia-o de urechi si trimite-o incoace!
nicol_conte spune:
Stela , eu prefer sa beau de la voi un pahar de vin, cu vodka nu prea le am, d-aia am stat aseara deoparte
.
Va doresc multa fericire, sa va intelegeti, sa va respectati si sa va iubiti pana la adanci batraneti!
Mami de
mikydoozza spune:
multumim mult de aprecieri.

mihutza chiar ca esti super slaba? cum reusesti. da-mi si mie reteta k eu ma chinui sa slabesc si greu rau merge treaba.
Doamne ce vreme de rochite la voi acolo. vrem si noi. si ce ochelari frumosi avem.
hai ca am mai bagat poze si de la nunta+botezul alexiei. 2 in 1 pe 19 iulie 2008.
multzam pt sfatul cu ochii rosii . o sa ma apuc de modificari .k avem de lucru. aparatul nostru e cam praf saracul( v-am zis, a picat si in olitza intr-un mic pipi. ce sa-i mai cer. bine k e in stare de functioanare inca)
stela la multi ani !! sa traiti multi ani fericiti!
http://community.webshots.com/user/mikydoozza48
nicol_conte spune:
Si eu am mancat o banana in loc de ceva dulce,vreau sa o mai raresc cu mesele seara.
Bubule arata foarte bine tortul soacrei
Tonic cred ca te referi la cum colorez postarile, nu? Nu id-ul "nicol_conte",nu?Ca asta e colorat,dar nu se vede in Mozilla,numai in Explorer.
Pai eu cand vreau sa colorez o propozitie,de exemplu verde, pun cuvantul green intre paranteze patrate, apoi propozitia,iar la sfarsitul propozitiei pun /green intre parantezele patrate. Eu nu selectez dinainte cum face Luny, dar oricum merge si ca Luny. Chiar nu inteleg de ce nu poti colora. Ma gandesc ca poate o fi vreo alta versiune de Mozilla???...zic si eu..dar nu ma prea priceo, oricum mi se pare curios
Mami de