*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Bai de cate ori imi apare in fatza reclama de la Cord Blood Center am impresia ca baietelul acela este cel mai frumos din oras al lui Gecko

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Gata , ma bag la somn. Ne vedem maine seara

NB

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,La multi ani fericiti impreuna!Sa mai faceti macar inca un copilas asa de frumos ca TEA!
Ramo,sanatate
Nicol,plimbareala placuta maine
Ma bag si eu la nani,ca am obosit cat am cautat oferte pt mare!si sunt mai nedumerita ca la inceputul cautarii

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tonicutzo, ce tare esti! si pe mine ma ia foamea de la cumparaturi...hi, hi...astept sa mai puna Ariel una-alta sa-i facs i eu o comanda

Aoleo...nush cat mai rezist si ami e un film de incarcat

Stela, la multi ani fericiti, intelegere multa sa aveti unul fata de celalalt!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Nicol, merci, maine incerc sa vad daca merge, ca acum imi pica ochii de somn. Ai inteles bine, de mesaje era vorba. Plimbareala placuta si sa te intorci cu bine !

Ce-o face Patrick, i-o fi trecut febra? Soparlito, mai rezisti, ce face bb? Pe caldurile de la voi nu-mi imaginez cum rezista cu febra, mai ales ca si el e din aceeasi specie refuzatoare de alte lichide in afara de tzitzi. Sa se faca bine repede! Ne rugam pt voi!

Am facut cumparaturi, dar nu mai trec pe la Bubu ce mi-e somn si oricum e cam tarziu pt mancare. Daca citesc pe acolo visez toata noaptea numai bunatati.

Simo, unde vrei la mare, pe meleagurile noastre sau mai peste granita?
Noi am tot cautat pana am ajuns la concluzia ca tot la Tismana ne e mai comod si asa am renuntat la alte destinatii macar pana mai creste Oaca. Succes la cautari si daca gasesti ceva interesant zi-mi si noua.

Mai am o masina de rufe de intins si apoi ma duc la nani.
pupici cu somnici va trimit si va doresc o noapte linistita.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hai ca azi se zice ca am fost cu voi....dar de abia acum pe seara am resuit sa citesc si eu ......poze am vazut, dar mai am.....oricum nu ma mai simt in stare sa fac scrisorica.....

va pup si ne "vedem/auzim "maine

aaaa. am vazut tortuletul Bubule....a iesti super frumos.....ceva in genul asta am vrut sa-mi iasa si mie la tortuletul Antoniei de 10 luni dar ma grabeam si nu mi-au iesit.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ha ha ha , micky eu am 31, si ...ata ete...
E superbisima buburuza ta, in sfarsit te vad si eu .

Naty imi place vocea ta in toate filmarile te ascult cu placere. E o rasfatat mica Iulia, si cand prinde microbu urlatului tot asa o tine Lasa ca exerseaza la noua casa...cu vecinii aia "de gashca" ha ha ha nu stiu ei ce stim noooooii

Bubu moama ce m-ai dat gata cu frunzele tale de cioco. Esti o super extra bucataras

Nicol ...masina mare cu cheltuiala se tine si asa zici...ca te plictisesti in casa...plimbareata
Ma duc sa-i dau budinca si sa-l culc

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am reusiiiit!!!
Sa aveti la ce va uita maine dimi la cafea
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8533dfa2a0c1eb167ee2df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

NB

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Bubule, m-am uitat fara sonor, dar tot mi-a placut. Maine bag si varianta audio. "Stefanoi" are niste ochi incredibil de mari si de expresivi. Si am impresia ca filmarea asta cu atata vorbaraie ai facut-o expre sa o oftici pe Mimo, nu?
Pup vorbaretul si pe mami insomniac.
Hai la nani!

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

fetelor multumim mult de complimente! va icim!
si zau ca eu nu am facut nimic sa slabesc.. dimpotriva, bag si praji, mai scap si la cate un fast-food, bag de toate... cred ca e genetic.. ca si sora mea a slabit imediat dupa ce a nascut, desi nu si-ar fi dorit sa ramana tot asa slaba.. acum ca o are si pe asta mica e mai grasa un pic decat mine.. dar sa vad cand ajung in Ro cum o gasesc..

Miky ce frumusei sunteti toti trei! si ce rochita dantelata a avut printesa!
am uitat sa zic si eu Stelutei ca ma bucur sa aud ca sunteti pe drumul cel bun.. deh.. de-ale casniciei! hai ca trece si criza asta!
supa de brocoli e fiarta.. numai ca Andra doarme, asa ca deocamdata nu pot sa dau drumul la blender.. mai bine ma uit la montajul lui Bubu..

vaaiii ce cuminte sta Stef la povestit! si ce stie el sa dea pupic! de fapt cam e french-kiss ..

ma duc sa imi fac si eu ciulamaua.. ca mi-e foameeee..
noapte buna!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput