*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (230)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Miky, si pe mine m-ai indus in teroare
, asa ziceam si eu, ca esti fata sepsi din poze
Tare scumpica printesica ta!
La supa crema merge si carne, eu o fac tot asa, cu diferite legume si fierb puiut pe care-l toc marunt, marunt (dupa ce-a fiert carnea).
Am pus si eu niste filme la incarcat, daca tot am vazut pe ratusca Iulia
. Super patutul blindat! chiar ca era prea jos....
Stef a adormit iar singurel in seara asta
. L-am tinut langa mine in pat sa bea laptele si a baut doar jumate, apoi l-am pus in patul lui si i-am pus bibele acolo si am mai stat putin pe intuneric in camera sa vad ce face. Si il apucase vorba, se juca cu suzi, apoi a gasit bibele si a inceput sa tzoncane la el si am plecat tiptil. Dupa ce l-a baut tot
s-a mai jucat putin apoi pauza, nani singurel
Super tare!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihutza11 spune:
Miky am vazut si eu printesa!
Naty f tare Iulia-tipatoare!
apropo de poze..vreau sa va zic un tips sa scoateti ochii rosii.. sper ca nu va suparati ca va zic.. dar de ex. la Windows Vista (probabil si la XP e la fel) programelul ce deschide pozele Windows Photo Gallery are niste butoane sus printre care si unul pe care scrie Fix].. apasand-ul apare in dreapta un mini-meniu si ultimul de acolo e Fix Red Eye.. faceti zoom pe poza un pic ca sa puteti selecta ochii, apasati butonul asta cu red eye si apoi selectati zona rosie de la fiecare ochi pe rand.. salvati si gata!
sper sa va fie de folos..si eu mai repar asa poze, bine cu aparatul vechi chiar daca avea setare de red eye reduction tot mai scotea ochii rosii..
sper ca s-a inteles cum am explicat.. mai sunt si alte programele, dar parerea mea ca asta e cel mai simplu si il are toata lumea...
asa.. acum sa va arat pozicile de ieri..
gata ca nu ma mai lasa...
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VALENTINA C spune:
Hai ca ma bag sa vad si eu Mondenii in reluare si apoi la somn..
A, sa nu uit, serviti un pahar de vin rosu dulce cu mine???
sa se duca vodka de aseara...![]()

Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
No, revin sa-i zic Mihutei ca e suuuper slaba.....si are o frumusete de fata!! Abia astept si la noi vremea frumoasa, ca m-am saturat de frigul asta.....
Valentina si Matei (10.04.2008)
luny spune:
ptiu, ce zi! copil care a cerut la mine, clar si explicit de 'n' ori, haoooos, galagiiiie, lumeeee...
sunt gata!
ma bucur tare ptr tine, stelutz! minunate vesti, ca sunteti ok, tu si Geo!! la vara avem trebi importante, greci de vizitat si dixtractii de facut impreuna(sper!!..stii tu, sper sa ne iasa si noua combinatia!)
am vazut Iulie tipatoare, si Andra cu rochita superba
si-s verde, ce vreme poate fi acolo!!
am vazut si puiuta Mikidutzei, scumpa tare!![]()
gata, pa!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Vali, nu merge linkul...doar la tine poate,ca esti logata...
Mergi la grab link and codes si selecteaza linkul de la url.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
natynic spune:
Da, Nicol
, se vad si scandurile puse de tati ca sa nu mai sara Donalditza gardul 
Merge greu onetruemedia in seara asta, am avut si eu probleme...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
Luny, odihna placuta si te asteptam maine cu poze si povesti! sa va fie de bine papica si distractia!
Mihutzooo, cat de slaba estiiiiiiiii! fata asta a ta sigur devine star de holiud
, ca e tare sexoasa cu cracii goi is in sandale si mai ales cu ochelari si clamita!
Mor dupa ea, cat e de scumpa!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
Mama Mihutza ce slabaaaaaaa esti:bravo
!si m-am topit toata dupa ANDRA,ce scumpa e cu rochita si ochelarii
!
am vazut-o si pe IULIA ratusca-tipatoare
si pe printesuca
lui Mikki!iar pe Matei nu am reusit :Vali,mai incearca![]()
CUSCRA
,ma bucur ca si-a revenit cat de cat Cuscru,incet,incet se va da pe brazda
!cand veniti in Brasov?ca ma gandeam ca daca Tea il vede pe Sam cum papa o sa isi revina si ea..ca David deja mananca muuult mai bine
!sincer,copilu asta cand mananca iti face pofta sa mananci
!David care era un sclifolici ,papa cot la cot cu frate-su
!deci,va asteptam la noi![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008