Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cristinna, asteptam vesti de la dr.
menics, nu te mai gandi la rele.daca am plecat de aici asta nu inseamna ca ti se intampla tie.stai linistita si ai grija de tine.nu-ti mai face ganduri aiurea.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cristina, bafta! Sa ne povestesti cum a fost!
Menics, cand am fost eu la control a zis ca e sarcina dar e ft ft mica, si a zis sa revin peste 2 saptamani(adica vinerea asta)ca sa imi spuna exact varsta sarcinii. Banuia ca eram in 4 saptamani..acu o saptamana.

Laura, 6+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ofetita spune:

camy_pus merci frumos de informatii. chiar nu auyisem de acest test torch. pe 4.04. am programare la medic si o sa intreb de acest test. dar mai exact la cate sapt se face ? sper ca o sa fie totul bine si mazarica e bine, ca nu prea am simtome de gravidutza. doar sanii mariti si fara pofta de mancare.
pupici la burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

cristina succes la medic,
off ce emotii mai am si eu...

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Va pup si eu pe ziua de astazi, ma simt foarte bine pentru ca tocmai am mancat niste ananas si mi-a picat super... Alte fructe nu pot manca, imi fac aciditate si-mi vin inapoi, iar la banane sunt alergica... In rest, tot rau toata ziua si mananc paine prajita, mamaliga,carne pe gratar uscata, masline sarate, muraturi, iaurt si sana. Mai nou, la birou, rontai alune, imi fac bine ca-s sarate. Cam asta e tot ce pot manca, si tot rau imi e... Oare dupa primul trimestru trece? Nici nu indraznesc sa sper. Bine ca nu vomit, sunt cateodata aproape dar niciodata foarte aproape. Asta e cel mai important.
Si eu am burtica umflata si tare, inca de saptamana trecuta, si am observat ca se intareste spre seara, dimineata e mai mica si mai moale. De la oboseala cred.
Bubu, imi pare sincer foarte rau, iti urez sa ramai insarcinata cat mai curand si fara probleme.

Andrutza 6+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andrutza si eu fix la fel, seara observ burta umflata si tare, dimineata e mai moale...foarte ciudat. La fel si eu cu greturile..ma urmaresc cam toata ziua..da nu sunt super puternice, sau sa fie de la un miros anume ci de la orice!

Laura, 6+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si mie imi e din ce in ce mai rau..pe fiecare zi mai rau...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cat destpre numele copilasilor nu este deloc devreme...m-am uitat si pe aici pe forum...si-mi aduc aminte de la odiseea trecuta...eu atunci am intrat la capitolul 5, atunci mi-am facut intrarea, deja era denumita "Mamici de pepenasi de iulie-august 2008" dar daca voi nu vreti...nu se supara nimeni...

...eu ma simt foarte rau...dar atat de rau ca nu va imaginati...sper sa-mi treaca....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

cam in jur de sapt 6-8 se manifesta greturile si starile de ameteala..dar se zice ca trec pe la sf. trim I, sau cel putin pana misca bebe...acum doamne ajuta asa sa fie!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fetelor...pt dureri de cap e voie sa iei ceva? ca nu mai stiu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput