Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
Sanzilesculeeee!!! felicitari!!! sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi amandoi!!! (doamne ce bine imi pare ca v-ati hotarat!!! )
R
eladea2005 spune:
Neata!
si eu am o stare generala ...aiurea..ameteli...nu prea imi vine sa ma dau jos din pat...ceva greturi dar usoare...deocamdata...speram sa trecem cu bine peste...si sper sa ajung si eu la medic sapt. asta sa avd daca totul e ok...
bun venit noilor gravidute! doamne ajuta!
cat despre titlu, si eu zic ca avem vreme sa ne gandim la el...pana o sa apara bebelusii nostri...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
menics spune:
Buna dimineata fetelor,
Am venit si eu, ma voi gandi si eu la un nume, acum inaca nu m-am trezit!
Fetelor si eu am probleme cu . dar eu incersc sa nu beau ceaiuri, pana a ramane insarcinata, foloseam ceaiul verde chinezesc antiadipos, dar acum nu-l mai folosesc, beau un pahar de apa rece pe stomacul gol, fructe in timpul zilei si daca e musai un supozitor cu glicerina [:I.
laurairina burtica mea este la fel de moale , atata doar ca daca pana acum nu aveam burta, acum nu o mai pot tine sub control si se zareste, dar eu m-am si ingrasat 2 Kg (rusine) de care nu am reusit sa scap pana sa raman insarcinata, in schimb pe mine sanii ma dor destul de tare...
off am emotii pt joi la control...
6+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
laurairina13 spune:
Neata , fetele!!
Eu am inceput iar ziua cu greturi..da nu pot sa alerg nici la baie!
Edelyia bine ai venit!Sarcina usoara!!
Menics, parca nici la mine nu mai era asa tare burta. Dar am observat ca seara am arsuri la stomac pana ma culc..e o senzatie super naspa! Si de burtica..si la mine daca port ceva mulat se cam vede :(
Na ca ma plangeam ca's fara simptome...acu le am..
Fetele, o saptamana frumoasa si scuuurta!!
Laura, 5+
poze
bianka1 spune:
neata, feltelor!
Vad ca sunteti tare vorbarete, eu din pacate in week end nu am putut sa intru pe forum.
Imi pare rau Bubu, suntem alaturi de tine
Le urez bun venit si noilor mamici
Noi suntem bine, nu avem deocamdata nici senzatii de greata, nici ameteli, sper sa fie la fel de cuminte bebe si in continuare.
Va pup!
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Neata , fetele!! Eu am inceput iar ziua cu greturi..da nu pot sa alerg nici la baie! Edelyia bine ai venit!Sarcina usoara!! Menics, parca nici la mine nu mai era asa tare burta. Dar am observat ca seara am arsuri la stomac pana ma culc..e o senzatie super naspa! Si de burtica..si la mine daca port ceva mulat se cam vede :( Na ca ma plangeam ca's fara simptome...acu le am.. Fetele, o saptamana frumoasa si scuuurta!! Laura, 5+ poze |
Lauras, tu nu ai facut 6 saptamani? mai si la mine se vede la chestii mulate, parca as fi constipata, asa e burta, ei ma rog, sau poate mi se pare...
nu am chef de munca as face orice altceva...
laurairina13 spune:
Menics, daca e sa ma iau dupa prima zi a UM as fi acum la inceputul saptamanii a 8 a..dar eu am avut ovulatia in Z21 parca..de aia trec mai putine saptamani.. Plus de asta, astept sa ma duc vineri la consult sa imi spuna exact cate sapt are bb meu..
Vad ca tu ai joi consultul, sunt tare curioasa ce iti spune..Da parca ziceai ca ai consultul la Stanca tocmai prin aprilie..sau incurc eu borcanele??
Si eu beam ceai de ala chinezesc, era o mana cereasca dupa o masa prea copioasaa...acu ma uit cu jale ca nu mai pot bea, nici de ala , nici ceai verde..decat de fructe.
Laura, 6+
poze
Cristinna spune:
neata fetele
Mie imi e greata de dimineata pana seara , iar gustul asta din gura ma omoaraaaaaaa...nici o mancare nu imi place si nu o pot manca cu placere.
Legat de constipatie la mine foloseste banana f bine, dar ATENTIE: BANANA CARE NU E COAPTA CONSTIPA, IAR CEEA CARE E COAPTA BINE AJUTA LA SCAUN.Pe mine un nutritionist m-a lamurit in legatura cu bananele.
In alta ordine de idei, azi la 15:30 ma duc la control...am niste emotii......sa-mi tineti pumnii.
Felicitari gravidutelor care ne intregesc listutza.
Va
Cristinna mami de
puiut David Cristian 25.01.2007 si 6+
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Menics, daca e sa ma iau dupa prima zi a UM as fi acum la inceputul saptamanii a 8 a..dar eu am avut ovulatia in Z21 parca..de aia trec mai putine saptamani.. Plus de asta, astept sa ma duc vineri la consult sa imi spuna exact cate sapt are bb meu.. Vad ca tu ai joi consultul, sunt tare curioasa ce iti spune..Da parca ziceai ca ai consultul la Stanca tocmai prin aprilie..sau incurc eu borcanele?? Si eu beam ceai de ala chinezesc, era o mana cereasca dupa o masa prea copioasaa...acu ma uit cu jale ca nu mai pot bea, nici de ala , nici ceai verde..decat de fructe. Laura, 6+ poze |
aha am inteles, eu asa as avea o luna curata de sarcina, da merg la stanca pe 26 adica joi, si eu sunt nerabdatoare, dar tu ai fost la control, ce ti-a zis? cat aveai? eu asa stiu ca medicii asa calculeaza de la ziua 1 a CM, si de fapt si medicul meu de fam tot asa a calculat...
cat are nu conteaza, sa fie bine sanatos , sa stea cuminte acolo, ca sincer asa ma intristez si ma apuca fel de fel de ganduri cand vad fete plecand de la odisee pt ca au pierdut sarcina.
of of am ras un sandwich , si sunt ca un balon. Dar cel mai rau este ca ma apuca