Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

bubu imi pare tare rau

camy foarte frumos craciunei...ce ziceti de craciunei si craciunite?

dar oare n-ar trebui sa schimbam titlul dupa ce incep sa apara? si dupa ce se nasc toti puiutii, sa fie doar Craciunei... de nov-dec2009?

cadouri? cadouase?

fulguleti?

stelute?

am vazut ca exista deja bulgarasi si globulete

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu as vrea sa ramanem mereu mamici recunoscatoare de....cu vom hotari toate.
Acum asteptam sa apara si celelalte fete, sa-si spuna si ele parerea.
Ai dreptate Uta, vom pune un nume care nu s-a mai repetat.
ca doar idei sunt...

Asa ca fetelor...va asteptam cu sugestii

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Bubu, imi pare sincer rau. Inteleg prin ce treci, pentru ca si eu am trecut pe acolo. Este un timp al suferintei, dar va veni un timp si al refacerii si sperantei. Iti doresc multa putere sa treci cu bine peste aceste clipe grele.

camy_pus, si eu stiam ca doar cand vor aparea bebeii va trebui sa schimbam titlul, si sa le gasim un nume. Dar, nu strica sa ne gandim inca de pe acum.

Cand eram mica, iarna era anotimpul meu preferat, pentru ca in N Moldovei unde am crescut eu (3 ani) la bunici erau mai tot timpul nameti de zapada; era un anotimp al odihnei, linistii, si al povestilor spuse la gura sobei. De aceea, eu as propune sa ii numim pe copilasi: "printisori si printese de Noi-Dec" (nu m-am uitat sa vad daca mai este cumva acest titlu). Oricum, pana la urma, toate denumirile sunt frumoase, si indiferent ce vom alege, important e ei sa fie sanatosi.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hmm..eu-s pe dinafara subiectului, adica nu prea am urmarit sa vad cum se procedeaza pe celelalte forumuri, ca se schimba numele dupa ce incep sa se nasca..
Dar mi-a placut ce a gasit Uta :fulguleti/stelute de Craciun. Altceva nu imi tuna prin cap
Aa..si am si eu o intrebare, voi ati inceput sa simtiti burtica mai tare??? Ca la mine nu prea mai e asa moale cum era inainte. Hmmm..

Laura, 5+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele eu am o problema...am vazutca pe voi va dor sanii, si pe mine ma dureau in sarcina trecuta ....acum nimik
Am avut cateva ameteli zilele trecute...s-au dus si alea

Offf pana in luna mai cand ma duc la control , o sa tot gasesc motive de ingrijorare

6+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

fete dragi citi pe prima pagina despre nivelul mercurului in diferite specii de pesti

din pacate articolul este in engleza, dar daca sunteti interesate il traducem

din ce-mi aduc aminte acum fara sa ma uit pe articol: sardine, somon, creveti, crab, hering sunt considerate safe de 2 ori pe saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumesc de listutza si primire!!!

Bubu, imi pare rau ...

Eu inca nu simt nici o schimbare...in sarcina cu David mi-a fost ingrozitor de rau mai mult de jumate din sarcina...acum...nu simt nimic...
Am emotii si sper sa fie totul bine...
Programare la dr nu am decat pe 2 apr...asa...ca am de asteptat pana in 6 sapt..

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna dimineata fetelor...ma primiti si pe mine?(vin de la aspirante optimiste>20)nu am mai putut astepta pana miercuri asa ca azi dimineata(3 zi de intarziere)imi trimit sotul la farmacie dupa un test....si in sfarsit cele 2 liniute (sper ca de data asta sa fie cu noroc sa stea lipit acolo)...azi sau maine merg la dr. va tin la curent si va doresc multa sanatate atat voua cat si la bebei.multumesc

delia 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

spun ca de data asta sa stea acolo pentru ca in trecut...acum 2 ani respectiv 2 ani si..am pierdut prima sarcina spontan,iar a2 a a fost oprita in evolutie..apoi am descoperit un chist de 4 cm pe ovarul drept...dar am scapat de data asta sper sa fie bine...zilele astea merg la dr la noi in oras ...dar peste vreo 2 sapt merg si la mures sa ma asigur ca`i bine tot....va multumesc pentru ca imi ascultati off`ul

delia 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

sanzi, inca o data felicitari si sarcina usoara.david ce zice?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput