Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

Buna burticilor, ma bucur ca ne inmultim ,asta e un semn bun,Doamne ajuta la toata lumea!
Din cate vad pe aici si cine nu avea cine stie ce simptome acum au cate ceva,Camy incepe show-ul
Eu ma simt bine cu exceptia sanilor care o zi ma dor alta ma scutesc de durere si apropo de greturi le am in fiecare zi si sunt mai nasoale parca in a doua jumatate a zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonjurica la burticutze!
bun venit noilor si sarcini cat mai usoara si far' de gretzoshenii!

bubu, imi pare tare rau ..Doamna ajuta sa vii iar la odisee cu un nou samburel!

am reusit sa prind o pauza la munci...si am intrat repejor ca sa nu ma dati disparuta
in week-endul asta parca am fost sedata...am dormit intr-una...daca sambata am fost mai ok...duminica am dormit si pe la pranz vreo ora...dupa-amiaza iar m-a luat somnul...si seara umblam ca huhurezu' ca nu aveam somn ....ieri si azi iar am ...si daca nu as avea starile astea de greata permanenta...si nu m-as chinui sa pap...ieri m-am cantarit... -1 kg...
si eu beam ceai antiadipos...dar de cand am aflat de tzutzupida...stop ...si incerc la fel, sa pap gratarele, slatzici, supisse, mozzarella (dr. mi-a zis sa imi iau gandul de la branzica buna de la tarani, pe perioada asta)...desi acum ma chinui sa rontzai niste covrigei din aia mici si sarati....
apropos de sani...voi ati observati modificari in forma lor ? ...ca ai mei au momente cand se tzuguie asa...de nici nu ii mai recunosc ...
sambata ma duc si eu la eco...abia astept sa ma intorc cu vesti

pupix la burtici

PS1. mie imi place "stelutze" (are legatura si cu iarna si cu nasterea Domnului...care s-a prevestit tot printr-o stelutza, nu? )
PS2. BraveGirl, baga mare

krelia 5+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu stiu ca nu avem voie sa luam medicamente...mai ales calmante...

eu nu iau nimic...si am si eu dureri de cap...abia astept sa ajung acasa...ca vreau sa ma intind in pat...
...si sa mananc toate muraturile care le am...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicroria28 spune:

In rest urez bafta burticilor care merg la doc azi si saptaman asta si abia astept sa ajung si eu acasa sa merg la eco sa vad ca samburelu meu e ok si creste mare.
As manca si as dormi de toate si toata ziua daca s-ar putea si il terorizez pe iubitul meu in fiecare weekend cu toate starile mele!
Vorbeati despre burtica,exact ca voi si eu am un inceput de burtica,dar seara pare ca e mai marisoara, eu cred ca ne si balonam un pic si de aceea aratam asa, si in plus colonul retine mai multa apa si uite asa avem burtici
Pupici la toata lumea si aveti grija de voi
Viky 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mai fetelor...pt dureri de cap e voie sa iei ceva? ca nu mai stiu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

mie mi-a spus medicul meu de familie ca numai PARACETAMOL sa iau daca am nevoie...

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetele, o s-o intreb si eu pe doctorita mea, sambata, ce avem voi pentru dureri de burtica si capsor ...sa avem raspuns din mai multe surse, nu?

am reusit sa pap niste ciorbissa de pui...mi-am luat pasti....si m-a apucat un sooomn...

krelia 5+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitasica spune:

cioc-cioc, dragi burtici....
Ma primiti si pe mine?
Va rog sa ma treceti in lista pentru ca acum este oficial: sunt in 6 saptamani!
Doamne ajuta la toate burticile, sanatate multa si rabdare (eu una nu mai pot de emotii, nu stiu cum o sa trec peste atatea luni...)

va pupacesc, Gabi
gravi (6+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Bine-ai venit, Gabi ! Sa ai o sarcina usoara si frumoasa, asa cum ne dorim pentru noi toate !

M-a apucat o foarte mare pofta de spaghete cu branza , n-am mai poftit la ele pana acum. Se schimba poftele, saptamana trecuta pofteam la supa cu galusti si ardei umpluti, acum mi se face rau numai cand ma gandesc la ele.

Voi v-ati facut analizele de toxoplasma, listeria, cmv, rubeola etc.? Eu initial intentionam sa le fac pe la finalul primului trimescu, dar m-a certat doctorul ca nu le-am facut pana acum. Ma duc maine dimineata, ca abia acum am facut rost de atata banet

Andrutza 6+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andrutza..si eu ma gandeam ca trebuiesc musai facute analizele astea!
Dar vad ca doctorii la care am mers sunt total nesimtiti..la gineco cand am fost a zis sa asteptam inca 2 sapt sa vedem exact cat e de mare sarcina, sa se fixeze bine si pe urma incepem cu analize si alte alea..Stau si eu cu morcovu..ca daca Doamne fereste oi fi avand toxoplasmoza (ca detin porcusor paros de guineea aacas')si eu il ingrijesc ca miresoiu meu nu l-a placut niciodata si nu a fost de acord cu el...
Si mai stiu ca in caz de iese toxoplasmoza...par ex, trebuie avort :(
Asa ca..astept cumintica sa imi dea vineri la control si listuta de analize, ca daca nu sar pe doctorita si o bat!
Parca nimeni nu e interesat sa nastem copii sanatosi in Romania asta...
Toti zic sa asteptam pana la 6-8 saptamani..

Laura, 6+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

bun veniti burticilor !

edelyia si gabitasica, dati-ne va rog datele voastre

PS ati vazut ce multi bebelusi sunt programati sa vina pe 14 Noiembrie?

Mergi la inceput