Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
nastasie spune:
bubu, imi pare tare rau.si cred ca e si mai greu dupa ce ii auzi inimioara.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
gugushtiuc spune:
Neatza si de la noi!
GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
gugushtiuc spune:
LAURAIRINA13, multumesc pt complimente. In sarcina am luat 18 kg, 10 le lasa cam toata lumea la spital dupa ce naste, iar in poze aveam dea o luna de cand nascusem si deja apucasem sa dau ceva jos prin alaptare, desi mai ramasesera vre-o 6 kile.
Acuma zi'mi si mie de ce ai impresia ca ai sa fii ca o balena? ia te rog frumos sa nu mai gandesti asa, ai sa vezi cum te ajuta bebe sa dai kg acumulate jos.
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
poze
LUCA 1 anisor
gugushtiuc spune:
CRISTINNA, sa stii ca si eu am tras o boceala and am aflat ca's gravi, pt ca ma lovise o senzatie din aia nasoala ca Luca nu va mai apuca sa fie rasfatat si iubit suficient, asa cum se intampla mereu cu primul bebe din familie. Bine ca mi-atrecut repede. Acum stiu sigur ca voi avea suficient loc in inima pt amandoi.
poze
LUCA 1 anisor
gugushtiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu73 pt toate fetele.eu vin cu o veste proasta, ieri la echo, dr m-a anuntat ca nu-i mai bate inimioara bebelusului sarcina s-a oprit din evolutie...imi doream asa de tare, dupa un FIV nereusit anul trecut acum se intamplase natural. pt constipatie sunt bune prunele uscate...eu de ex pun seara intr-o cana 6 prune uscate pe care o umplu cu apa plata, inainte le clatesc putin, dimineata cand ma trezesc pe stomacul gol iau lingurita de miere, beau apa de la prune si apoi mananc si prunele, dupa care mananc si un kiwi sau doua...apoi imi fac si o cafea foarte slaba in care pun jumatate de cana lapte. mai cu ceva luni in urma, dimineata beam o cana de apa plata, dupa care mancam doua kiwi, apoi cafeluta cu lapte. incercati, sigur aveti rezultat.va doresc sarcina usoara la toate si sa ba bucurati de bebelusii vostri. |
BUBU imi pare foarte rau. Sa dea Dumnezeu sa ramai din nou gravi cat mai repede.
poze
LUCA 1 anisor
vias spune:
Bubu imi pare sincer rau
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
vias spune:
mie a inceput sa-mi fie rau...nu foarte tare, dar e o senzatie care nu ma lasa ...si tot am impresia ca mi-e foame...sau ca daca as manca, mi-ar trece foamea ...stiu ca nu-i asa...dar ce sa fac?
...drept urmare fac gogosi......sper sa si iasa..
ingerasul Darius-Andrei
Evy28 spune:
Bubu
cuvintele sunt de prisos . Imi pare tare rau , insa DD va fi bun si vei vedea ca va fi bine
laurairina13 spune:
Bubu, imi pare si mie tare rau...cred ca toate ne punem in situatia ta..si sincer cred ca e dureros...
Eu nu am mai intrat de vineri pe net, ieri am fost si eu la plimbari prin Constanta..
Menics, vad ca te apuci de gradinarit!!Ce frumos
..si eu cat eram la parinti acasa stateam la casa, si tare frumos mai era primavara cand ieseau ghioceii, florile de primavara in gradinita..duc dorul casei..mele din Neamt
Am tot citit ce ati mai scris de acidul folic, mie doctorita imi daduse sa iau atat acid folic de 5mg cat si centrum materna-care si asta contine acid folic..si mi se pare cam mult, tanand cont ca analizele facute cu o luna inainte de a ramane insarcinata erau ok. Si multumita sfatului vostru, m-am sucit si tot sucit, si deocamdata nu mai iau Centrum materna, ca imi si crea o stare maaaree de foame!! Vad ca de cand nu mai iau , parca nu mai poftesc asa..
Camy, subscriu si eu la o stare super naspa dimineata...o senzatie nasoala de voma..dar nu pot sa vomit. Asa ca mananc ceva in sila, ca stiu ca trebuie sa iau micul dejun..dar vad ca a continuat starea nasoala pan la pranz,cand am reusit sa mananc ceva si acum vad ca e mai bine.
AA..uitam sa multumesc mult, nu stiu cine a bagat la inceput de capitol si cum sa avem semnatura, ca tare bine a mai explicat! Si am reusit si eu in sfarsit sa am semnatura!-cred ca Uta e vinovata cu completarea..
Smaranditza..iti tin pumnii, sunt tare curioasa daca vei fi mamica de gemeni!!
Bianka, aurora, bine ati venit la noi!Sarcina usoara si bb-ei sanatosi!
V-am lasat, ca ma bombane al meu, ca nici in weekend nu las forumu in pace!
Laura, 5+
vias spune:
fetelor...eu ma gandeam la ceva....asta daca si voi sunteti de acord bineinteles.
Ma gandeam ca copilasilor nostrii sa le spunem cumva...
adica noi sa ne numim :mamici recunosacatoere de (ceva frumos care sa descrie perioada in care se nasc ei, ex: craciunei) de nov-dec 2009.
voi ce spuneti?
daca vreti...eu propun sa venim fiecare cu idei...
ingerasul Darius-Andrei
POZE