Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
sinzi_ana spune:
Ma alatur si eu voua...
Ieri am facut 2 teste si au iesit ambele pozitive...(acum 3 zile...era negativ)
Probabil ca voi naste pe 15 nov...deci acum am undeva intre 4-5 saptamani...
Sper sa fie cu codite...
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
suzyca spune:
fetelor,dragutelor,sant tare bucuroasa fericita si obosita vin de la munca si azi am avut o zi grea de la 8 pana la 19,am stat in picioare de ma luat gaia.ieri am fost la dr mi afacut ecografie si l am vazut pe mazarica si inimioara care ii batea.ce ii batea lui dar ce imi batea mie,imi venea sa plang de fericire.am stat de vb mai mult cu dr mi a spus sa continui cu utogestanul si acid folic,vitamine din luna 5.analize cam toate pe care le avem si noi pe listuta de inceput,mancarea de evitat dulciurile painea,bananele si strugurii pt a nu ma constipa ca in ultimul timp se intampla.fff mult morcov,sfecla salate ,fructe mere kiwi,pomelo etc.branzeturi fara multe grasimi carne de vita si pui pe gratar sau preparata.sper ca nu v am plictisit dar i am spus ca vreua sa mananc mai sanatos pt bebe ca inainte mancam alandala.cand ma doare sa iau nospa si cam atat.peste 2 sapt iar la control. sa uitat pe analizele care le am facut inainte sa raman si a vazut ca nu am facut bolile copilariei rujeola pojar etc si a zis pe cat posibil sa evit contactul cu copii mici si pe cat se poate cu parinti de copii mici pt ca dc se intampla doamne fereste pana in 6 luni nu e de bine.ma rog la dumnezeu sa ma fereasca ca toata ziua am contact cu multa lume lucrez in coafor doar.vape toate si sarcini usoare.
nov.dec2009 spune:
sinzi bine ai venit, esti prima graviduta pe capitolul asta
am nimerit data nasterii lui david?
da-ne si datele tale
menics spune:
buna seara,
bine ai venit sinzi_ana
camy_pus- nu te enerva, nu merita zau.tu ai facut testul TORCH la cerere? s-au ti l-a recomandat medicul? inteleg din descrierea ta ca ca rezultatele dau multe raspunsuri sau indicii despre sanatatea bebelusului, este o perioada cand se face?
eu azi am fost la bricostore si am luat flori, pregatim gradina, si pt ca eu ma voi muta in curand aici, adica la sot, m-am gandit ca ar fi cazul ca dupa o casa resp un ap cu credit, un sa sadesc si un pom, m-am gandit la un magnoliu... asa ca l-am cautat si am ajuns la florarie sau cum sa-i spun, in aer liber, ne-am incantat privirile cu fel de fel de flori. vreau sa vina primavara, m-am saturat de frig
si pentru ca azi la constanta desi era rece a fost soare, am mai gradinarit un pic, respectiv am pus un trandafir si un zmeur ( hihhi eu cu indicatiile), am schimbat pamantul la flori... tare mandra sunt de mine...
laurairina pe unde esti?
azi facem 6 saptamani,
6
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
nastasie spune:
sanzi, oau, ce veste.ce ma bucur.sarcina usoara.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
vias spune:
eu azi am mancat mult si ma doare stomacul...asa mi se intampla mereu, iar eu nu mainvat niciodata sa mananc putin...daca sunt haplea???...acum suport consecintele..
Testul Torch eu l-am facut si in sarcina cu darius...acum...nu stiu ce sa zic, medicul tampit ca nu a stiut sa citeasca rezultatele, sau clinica nu a facut analizele cum trebuie???
Este crunt ca parinte sa stii ca faci totul ca bebe sa fie bine, cheltui foarte multi bani pentru asta...si in final...vezi ca nimeni nu si-a facut treaba
Vorba multor oameni..."daca sarcina decurge normal si medicul e bun, daca Doamne fereste ceva nu-i in regula...asta este...
Sper ca bebe sa fie sanatos...eu nu am incredere in medici...a inceput sa-mi fie si teama de ei...sincer...
este posibil ca eu sa si exagerez fetelor cu atatea analize, dar dupa ce a murit Darius, sper ca ma intelegeti!
...acum am venit cu Pustache al meu dintr-o plimbare pe jos, ca daca am mancat asa mult sa nu-mi fie rau la noapte...eu stateam aici pe DC si el mi-a facut un ceai...buuuuun...
Noapte buna dragalaselor, sper sa aveti zile din ce in ce mai bune, fara greturi..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
smaranditza spune:
Wow, ce ne-am inmultit! SUPER!
Bun venit noilor gravidute, si sarcina usoara si la termen!
Nu reusesc sa scriu atat de des, insa intru zilnic sa citesc, sa nu raman in urma ca dupa aia...greu recuperez
La mine s-au mai redus putin durerile, dar nu de tot. Continuu sa iau NO SPA si sa stau mai mult in pat. Daca stau mai mult in picioare sau merg, incep din nou durerile. Totusi, nu ma pot imagina stand 9 luni imobilizata la pat...sper sa nu fie cazul...pentru ca sunt o persoana ff activa si mereu in miscare.
suzyca, spuneai ca bananele constipa si sunt "contraindicate"??? Eu stiam exact invers...
Si eu am probleme cu constipatia. Saptamana asta a facut sotul de doua ori cate un bol mare de salata de fructe pentru fiecare, iar a doua zi dimineata, eram super fericita ca s-a rezolvat problema De asemenea, dupa o salata de ridichi, castraveti, ceapa si salata verde + ulei de masline am scapat din nou de constipatie pentru vreo doua zile.
Incerc sa beau cei 2 litri de apa pe zi. Uneori beau mai mult, alteori mai putin. Voi ce "tips&tricks" folositi pentru a nu va constipa?
Sa nu uit sa va intreb: voi va simtiti burta mai intarita cumva? Ca eu am momente cand parca pun mana pe zid de beton
Raportez si eu greturi, si chiar voma astazi. Sper sa nu dureze mult starea asta...
Marti mergem la doctor sa ne vedem samburelu si sa-mi desfasor lista cu intrebari.
Sper sa ii/le putem auzi si inimioara/le Eu am gemeni in familie de la ambele bunici: mama mea este din cuplu de gemeni, iar tata are doua surori gemene. Ne-am dori noi gemanasi, dar si pentru o singura inimioara care bate am fi super fericiti si multumitori.
Salutari la toate burticile
5+
vias spune:
smaranditza stai linistita...nu vei sta toata sarcina la pat...
Da chiar, cine mai are retete contra constipatiei??? am si eu nevoie..
Eu ma mai dreg cu ceaiuri...muuulte ceaiuri zilnic...
Legat de banane..nu stiu ce sa zic, eu acum de cand am ramas insarcinata , am ales sa fiu foarte atenta la alimentatie...asa ca dimineata inainte de cafea eu beau un bol cu lapte, o jumatate de banana si cereale integrale (fara fructe confiate)
nu exagerez cu bananele...mie imi plac foarte mult, cateodata imi fac si shake...mmmm ce bun e cu banane...
Acum va las, am facuta ua...merg sa fac baitza si apoi merg la biserica si la ingerasul meu la cimitir!
O duminica frumoasa tuturor!
Doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
Evy28 spune:
eu sunt cam ingrijorata.
aseara am sarbatorit ziua sotului , si toata lumea ,mai putin fratele meu cu prietena ....erau raciti .
am innebunit .
imi venea sa ii scot in suturi din casa .culmea e ca ma pupasera deja la sosire ,ca ii dadeam ...asa nervi am avut . acum m-am trezit cu nasul curgand , ma doare capul , si ma ustura pe gat .
mi-am facut un ceai de tei cu lamaie .
sa iau si un paracetamol , sau o jumatate ? sau nu prea e bine in saptamana asta si sa raman la ceai?
sunt sigura ca Dumnezeu va avea grija de copilasii mei
smaranditza , si eu sunt ca tine. trebuie sa stau mai mult jos , insa nu avem ce face trebuie sa trecem cu bin si sa avem bebelusi sanatosi si frumosi .
Evy 3+
bubu73 spune:
pt toate fetele.eu vin cu o veste proasta, ieri la echo, dr m-a anuntat ca nu-i mai bate inimioara bebelusului sarcina s-a oprit din evolutie...imi doream asa de tare, dupa un FIV nereusit anul trecut acum se intamplase natural.
pt constipatie sunt bune prunele uscate...eu de ex pun seara intr-o cana 6 prune uscate pe care o umplu cu apa plata, inainte le clatesc putin, dimineata cand ma trezesc pe stomacul gol iau lingurita de miere, beau apa de la prune si apoi mananc si prunele, dupa care mananc si un kiwi sau doua...apoi imi fac si o cafea foarte slaba in care pun jumatate de cana lapte.
mai cu ceva luni in urma, dimineata beam o cana de apa plata, dupa care mancam doua kiwi, apoi cafeluta cu lapte.
incercati, sigur aveti rezultat.va doresc sarcina usoara la toate si sa ba bucurati de bebelusii vostri.