Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramo2007 spune:
Fetelor, va citesc si-mi aduc de mine...de anul trecut.Pe vremea asta lucram intens la bebe...si am lucrat cu folos.
Am vazut ca intrebati ce se poate lua pt. diverse dureri - cap - Paracetamol, burtica No-Spa, iar pt. raceala Oscilococcinum si multe ceaiuri cu miere si lamaie.
Legat de epilat, eu de vreo 4-5 ani ma fac total, cu ceara si cand am ramas insarcinata mi-a fost cam frica, dar a fost ok, m-am epilat cu ceara la cosmetica chiar si inainte cu o saptamana inainte de nastere.
Va pup si va doresc sarcini usoare in continuare...voi fi cu ochii pe voi!
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
andrutza spune:
Mie-mi place mult ideea cu bulgarasii. O sa incerc sa trimit mail sa scriu.
Menics, eu la prima sarcina am avut pisica in casa, careia ii schimbam eu cu mana mea nisipul si ii dadeam sa mamance. Acum nu mai am, am dat-o mamei, ca lasa mult par, cand era Simona de 7-8 luni si a inceput sa mearga de-a busilea, dar nu cred ca trebuie sa te stresezi deloc. Asa am patit si eu, primeam astfel de sfaturi prietenesti de la persoane fara animale si fara alte ocupatii.
Smarandita, eu asa ma epilez de ani de zile, nu suport lama si ma simt si foatre bine epilata complet, si in tot timpul sarcinii trecute m-am epilat si n-am patit nimic. E foarte adevarat ca in ultimele doua luni de sarcina mi se intarea burtica cand ma epilam, dar niciodata nu am luat no-spa pentru ca nu deranja, se relaxa imediat.
Andrutza
6+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
vias spune:
imi este foarte foame...sunt cu mancarea pe foc...si parca nu se mai face odata...am gasit prin camara niste drajeuri xpirat...am mancat vreo 2..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
gugushtiuc spune:
Buna fetelor. Ma termina greata asta. A inceput pe la 6 saptamani dar mi se pare ca atrecut o vesnicie. Culmea e ca daca mananc parca e mai bine, desi nu suport nici sa vad mancare in fata ochilor.
BETTY, referitor la kg, uite ca in cazul meu si nu numai, nu a fost imposibil. Nu stiu exact de unde anume si cum s-au topit cele 10 kg, cert e ca m'am cantarit inainte de operatie si aveam 77 kg, iar la iesire din spital am urcat pe acelasi cantar din vestiar si aveam 67. Apa in sarcina nu am acumulat multa, am avut ceva mai mult lichid si pe Luca de aproape 4 kg. Plus ca multe dintre fetele pe cre le cunosc si au nascut mi-au spus ca au iesit din spital fara 8-10 kg.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
7+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
gugushtiuc spune:
Uitasem sa scriu in mesajul de mai sus ca ar fi bine sa nu fim atat de categorice,pt a evita sa se aprinda spiritele inutil . Acesta e un forum pe care fiecare isi,impartaseste experientele si cunostintele si parerile in scopul de a raspunde la intrebari si de a ajuta cu sfaturi.
Nu cred ca e nimeni interesat sa fabuleze si sa scrie tampenii, pt a impresiona. E normal sa nu fim de acord de fiecare data cu ce se scrie.
Ma opresc aici.![]()
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
7+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
poze
LUCA 1 anisor
gugushtiuc spune:
Am avut si eu hematom in sarcina cu Luca, mai multe de fapt. Tot apareau si dispareau provocandu-mi sangerari timp de o luna si ceva. Cu tratament de mentinere se resorb de cele mai multe ori, indicat e si repaosul la pat, insa daca ai un bebe neastamparat este f greu de respectat lucrul asta. Curaj si totul o sa fie ok
.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
7+
poze
LUCA 1 anisor
edelyia spune:
Buna seara fetelor.ce mai faceti?eu acum am ajuns acasa de la facultate,am cursuri dupa masa cand as dormi de numa numa
,si am o foame de imi vine sa pap tastatura
imediat mnerg sa pap
.va doresc o seara linistita.sa va odihniti.va pup
delia
4+
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gugushtiuc Uitasem sa scriu in mesajul de mai sus ca ar fi bine sa nu fim atat de categorice,pt a evita sa se aprinda spiritele inutil . Acesta e un forum pe care fiecare isi,impartaseste experientele si cunostintele si parerile in scopul de a raspunde la intrebari si de a ajuta cu sfaturi. Nu cred ca e nimeni interesat sa fabuleze si sa scrie tampenii, pt a impresiona. E normal sa nu fim de acord de fiecare data cu ce se scrie. Ma opresc aici. GUGU de LUCA 19.12.2007 si 7+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA" POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008 poze LUCA 1 anisor |
nu am vrut sa te jignesc, dar mi s-a parut ciudat, mai ales ca eu am avut inca 3 pietene bune care au nascut in aceeasi perioada cu mine si nici una nu a piedut mai mult de 7 kg. Probabil tu ai fost un caz fericit si probabil se intampla. Eu m-am cantarit inainte sa plec la spital, in dimineata in care am facut cezariana unde mi-au pus in jur de 4 perfuzii si apoi exact la 2 zile cand am ajuns acasa cu bebe.
Betty78
7+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
gabitasica spune:
buna fete cu burtici!![]()
stie cineva cam cat costa analizele, deoarece am inteles ca nu toate sunt gratuite.
mi-ati dat emotii cu animalutele, pentru ca eu am un catelus de aproape 10 ani si nu am rude dornice sa il adopte...
pupici si noapte buna
6
laurairina13 spune:
Neata , fetili!
Gabita, din ce stiam eu testu de toxoplasmoza costa vreo 35-40ron..si nu cred ca intra pe lista analizelor compensate. Oricum daca ai avut animalut in casa am inteles ca se formeaza un fel de imunitate! Si din ce stiam..la fel doar pisicile sunt principalele vinovate cu toxopl, mai putin restu animalutelor!
Si eu astept vineri sa imi dea listuta cu analize ca luni la prima ora sa le fac pe toate!
Laura,
6+
poze