Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ofetita spune:

menics nu/ti fa griji de toxoplasmoza si de tot ce spun altii.
eu chiar am avut caine de mica in casa si am dormit cu el in pat si nu mai spun ca imi plac animalele si ma joc de nu se poate cu ele si am facut analizele si nu am avut toxo. deci nu e regula. stiu ca atunci cand faci toxo ai pierderi de memorie si se umfla ganglionii.
Plus ca toxo e riscanta daca o iei in primele luni de sarcina, atunci da avort daca ai avut/o mai inainte si e in parametrii ok fara grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Buna mamicilor...

sunt foarte fericita, am facut si eu ceva teste acum vreo 2 saptamani si au iesit pozitive...acum mi-am facut programare la doctor pe 10 aprilie sa vad care e treaba, sa vad ce imi spune, sper sa aiba numai vesti bune. eu mi-am facut analizele de pe la inceputul lui ianuarie si de atunci am "lucrat"...si acum a iesit.
Ma simt bine...doar ca am o pofta de mancare imensa si mananc pana explodez si mi-am propus sa nu mai mananc atat de mult...in rest deocamdata fara greturi doar ca am niste stari asa de contractii jos, asa ca o stare de dicomfort de la ciclu.

Va doresc la toate o sarcina usoara si fara probleme si aveti parte de bebelusi tare sanatosi si voinici...Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu73

pt toate fetele.eu vin cu o veste proasta, ieri la echo, dr m-a anuntat ca nu-i mai bate inimioara bebelusului sarcina s-a oprit din evolutie...imi doream asa de tare, dupa un FIV nereusit anul trecut acum se intamplase natural.
pt constipatie sunt bune prunele uscate...eu de ex pun seara intr-o cana 6 prune uscate pe care o umplu cu apa plata, inainte le clatesc putin, dimineata cand ma trezesc pe stomacul gol iau lingurita de miere, beau apa de la prune si apoi mananc si prunele, dupa care mananc si un kiwi sau doua...apoi imi fac si o cafea foarte slaba in care pun jumatate de cana lapte.

mai cu ceva luni in urma, dimineata beam o cana de apa plata, dupa care mancam doua kiwi, apoi cafeluta cu lapte.

incercati, sigur aveti rezultat.va doresc sarcina usoara la toate si sa ba bucurati de bebelusii vostri.

Imi pare tare rau pentru ce ai patit...este greu dar trebuie sa te gandesti ca poate asa a vrut D-zeu ...cu un motiv anume, oricum e bine sa mai incerci cand o sa te simti pregatita si sa nu te mai gandesti la ce ai patit ca se spune ca totul este si psihic....in rest multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

buna, burtici! si bun venit noii burticute dana!

laura, am inteles! spor la analize, atunci!..auzi, nu poti sa-l indrumi pe sotiorul tau pe vreun forum cu masini? ..sa vada si el cum e cu febra forumului
menics, scoate morcovu' si nu mai apleca urechea la sfaturile colegelor "atotstiutoare"..ref. la toxoplasmoza, si mie mi-a spus dr mea sa ma feresc de pisi, legume nespalate, carne insuficient preparata termic, lapte nefiert..nepasteurizat....oua crude & produse pe baza de oua crude....
asa..si mai scoate-l si pe ala pentru prima consultatie...ca altfel patesti ca mine, care aveam morcovu' cu tot cu frunze si cu tot cu iepure ...prin luna mai, cand ne hotarasem noi ca, gata...renuntam la preze'....ma duc frumos ca o floricica la dr. recomandata, ma urc frumos pe masa si nah, din instinct dau sa ma sprijin cu piciorul pe "ceva" ca sa ma pot impinge in sus..."norocul" meu ca acel ceva era tocmai o tava care se afla intre 2 brate ale celebrei mese ...tava pe care evident am daramat-o ..moment in care...ma gandeam ca altceva mai rau nu se poate...aiurea...cand m-a mai si intrebat "ati mai fost la vreun control pana acum" ....ma gandeam cum sa fac sa plec mai repede...drept pt care....a 2a oara nu m-am mai dus la dr. asta...si cand i-am mai pove' si sotului, care m-a intrebat "ah, tu erai" .....deci, curaj si vezi pe unde pui piciorul

ma duc sa incerc sa pap vreo supa/ciorba...ca pofta de mancare tot nu am..si mai nou, vad ca vomit zilnic...in jur de ora 11....

si totusi..mi-ai facut pofta cu o limonada, camy ....noroc ca am lamai acasa

ah...mai sa uit...maine ma duc la eco (nu ma mai duc sambata)..asa ca o sa bombardez cu intrebari legate de no-spa si paracetamol, plus o sa vad cat si daca s-a retras hematomul acela, ca sa pot veni cu info bune si pt fetele la fel ca mine (cu hematomul acela langa sarcina)

pupix

krelia 5+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna fetelor!

Si mie mi-e foarte tare somn, desi m-am culcat la 8 si ceva aseara! E din ce in ce mai greu sa stau treaza la serviciu!

Acum ma simt ok (in afara de somn), dar mai toata dimineata m-a durut ovarul (doar unul am) si ceva ce nu mi s-a intamplat pana acum - durere de vulva! Vi s-a intamplat asta? Ma doare in partea opusa ovarului. Nu e o durere constanta si nici puternica, dar enervanta. Stiu ca acum circula mai mult sange pe-acolo si poate e de-asta. Daca aveti vreo informatie despre asta, va rog sa-mi spuneti. Maine merg la eco.

Va pup!

Laura 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

noi am avut o noapte nasoala,cu trezire dese in urlete si lacrimi...cred ca tot de la dinti...altfel nu-mi pot explica...asa ca la ora 2 noi ne uitam la desene...asa se mai calma...apoi incepea iar sa urle...offf...asa mila mi-a fost de el...bineinteles ca am fost (si suntem inca) zombie...cu totii...eu ma simt si cam nasol diminetile..cu ameteli, usoara greata...si o mare dorinta de a sta intinsa in pat...fapt pentru care tati a ramas astazi cu noi acasa...singurul lucru bun pe ziua de azi... aaaaaa ba nuuu....Eric a mancat tare bine mancarea principala(pranzul)...macar asa mi-a mai bucurat ziua...

nici eu n-am ajuns inca la eco... sper zilele astea sa ajung...daca il prind...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu am ajuns acasa... yupiii
...acum nu ma mai simt nici obosita, nici rau...ma simt foarte bine...ma apuc de curatenie ...daca in we mi-a fost rau...am sarit peste...iar acum tre' sa fac...nu am ce face.....si apoi vreau sa fac ceva de papa...si nu stiu ce...idei nu prea am...si frigiderul acum e cam gol..sa vad ce improvizez..

...si bineinteles, apoi o binemeritata limonada...facuta de manuta mea...

O seara placuta dragalaselor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

dragi mamici,

in legatura cu titlul subiectului dupa ce vin copilasii, iata ce s-a folosit in trecut

2005 colectia de toamna-iarna (s-au unit mai multe luni)
2006 fulguleti
2007 bulgarasi si globulete
2008 cozonacei

Va rog sa votati pt una din urmatoarele denumiri. Trimiteti email la adresa comuna cu alegerea voastra nov.dec2009@gmail.com

cred ca ar trebui sa votam timp de inca o luna pina apar si mamicile de decembrie. Dupa ce apar toate, mai tinem o saptamana deschis votul si facem numaratoarea

1. minuni de...
2. cadouri si cadouase (sau doar cadouri)de ...
3. stelute de ...
4. printisori(printi) si printese de...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu nu reusesc sa trimit mail la nov.dec2009.

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu nu reusesc sa trimit mail la nov.dec2009.

ingerasul Darius-Andrei

POZE

cami, trimite de pe o adresa de-a ta de email catre nov.dec2009@gmail.com

nu de pe DC

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput